Neden böyle ?

Adrianne

♥
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mart 2011
181
4
118
İstanbul
Hepinize kocaman merhabalar Sitenizde o kadar güzel içerikli şeyler buluyorumki üye olmadan olmaz dedim,hatta bundan önce ne diye boşboş forumlarda vakit geçirmişim diyede laf yaptım Fakat yarım saattir şu konuları okuyorumda .. Sanırım görüşlerinize ihtiyacım var.

Sevgilimle 8 aydır beraberiz.Aramızda 8 yaş var.Ama yaş problemimiz yok çok şükür çünkü kendi karakterim kesinlikle yaşımı yansıtmıyor.Herzamanda söylerler yaşın yanlış senin diye
Tanıştığımız gün başladı ilişkimiz.Ve kendisi benim ilkim.Ciddi düşünüyoruz.Ailesi/kısmen benim ailem biliyor.Sevgisinden şüphe duymuyorum,çok şükür hiç güvensizlik yaşayacağım birşey olmadı.Öyle çok seviyorum ki doyamıyorum ona,ve haliyle ne kadar aşkımla sineye çeksemde artık çok kafamı kurcalayan şeyler var.. Sizdende bunun için fikir istiyorum.
-> Daha 8 ayımız doldu.2 sene var önümüzde.Bu 2 senenin olması tamamen benim isteğim.İlk başlarda -daha doğrusu 2-3 ay öncesine kadar- herşey çok güzeldi. Arardı,hersabah günaydınlar,her mesajda mutlaka aşkım,bitanem gibi kelimeler.Tabi bende öyle.Fakat şu an onun yazdıkları ile sorguluyorum ilişkimizi.Çünkü en küçük şeyde,tartışmamızda,bir sorunda hemen başı ağrıyor,iyi geceler deyip yatıyor,konuyu tribe çekip mesaj atmayı kesiyor.Ben ne kadar aşkım,aslanım felan desemde o belki günde 3-5 defa.... Ve bana açık açık "Boğuyorsun.Sıkılıyorum.Cool takılalım." dedi.Kırıldım haliyle,üzüldüm.Sonra herşey normale döner gibi oldu...Şu an ilgisiz,soğuk,tanıyamadığım birine dönüştü.Defalarca ciddi ciddi konuştum,ayrılmak mı istiyorsun felan diye.Kesinlikle hayır dedi.
Buluşmalarımızda hiçbir problem yok.Çok harika geçiyor fakat kendisi bana sadece 1 kez buluşalım dedi.Diğerleri hep benim dememle oldu.Ki o da işi bahane etti,yok olmaz,yok işim var,yok gelemem şu,bu...
Ben tek başıma çıkıp gezen biri değilim.Ama ailecek çok sosyaliz.Aile dostlarımız,yemekler ıvır zıvır.Ve ondan izin almadan gitmemi istemiyor,izin almam .s Almaya kalkıştım hayır diyor.Gittiğimi biliyor orayı zehir ediyor bana..
Anladınız siz dertlerimi. İnanın uzun oldu ama kafamı boşaltmaya çok ihtiyacım var.Yorumlarınızda gerçekten önemli..
NOT: Çok baskıcı,mıymık,kıskanç,dırdırcı vs biri değilim kesinlikle.Yaptığım bir baskıda yok.Nedir bu anlayamıyorum.

Öpüyorum çok çok

İlginç...
Ciddiye yönelik 8 aylık ilişki ve buluşma tekliflerinin hep sizden gelmesi (Bir tanesi hariç)...
Hiç mi kafanıza takılmıyor bu durum?
Ben olsam buluşalım demezdim sanırım artık bir yerden sonra..
Bana göre asıl ve önemli sorun bu!

Ablacım senin yazıcağın içime doğmuştu ne hikmetse
Buluşmalarımız öyle her hafta felan olamıyor babamın aşırı kıskançlıkları nedeniyle .s Bilse kıyameti koparır zatenn .s
Özlediğini biliyorum.Ama hep benim atıyorum "Yarın şuraya gitcez.Yani buluşablrz mesela.." dememle oluyo .s Bu durumda haliyle kafama takılıyor. Brde bana diyorki "İşim var.Birini ayarlayamam.Olmaz.." bir sürü şey.
Bende kestirip atıyorum.Ama normal günlerde rahat rahat çalışılmayabiliniyor ...

Oyy çok küçüksün 8 yaşta çok bi fark sen küçük olduğun için dikkatli davran çok fazla tanımıyosun uğrunda ölürüm diyosun az görüşüyosun tanıyorum diyosun nekadar tanıyabilirsinki erkekler öyle çakallarki canım gerçekten seven görmeye can atar bahane bulmazki çok iyi düşün neolur 18 yaşımda bende benden 7 yaş büyük birini sevdim terk etti dağıldım aynı şeyleri yaşamanı istemem çok mutlu ol.

Evet 19 yaşındayken 8 yaş ciddi bir farktır.İlk erkek arkadaşın olması durumu daha hassaslaştırıyor.Bu yaştayken kendine uygun ve en önemlisi seni mutlu edecek birisi ile arkadaşlık etmen daha güzel olur.
Yazdıklarından anladığım kadarıyla bu arkadaşlık seni mutlu etmiyor.Hem seninle yeterince ilgilenmeyip hem de kısıtlamak istemesi hiç mantıklı değil.
Hayatında böyle birisine gerek var mı ? Bunu sor kendine

israrci davranmamaya bak bence güzelim oluruna birak bakalim neolucak
cool takilalim kelimesi cok yanlis geldi bana bilemiyorum

bende esimle tanistigimda 18 yasindaydim ve aramizda 13 yas var. kulaga cok geliyor ama öyle degil gercekten.. bence onu takma kafana! sorun söylendigi gibi arayip sormamasi ve ona ragmen hayatina müdahale etmek istemesi.. erkekleri tanimak cok zor... bu davranislarin nedenini ögrenmeye calis.. olmazsa bence iliskiyi tekrar gözden gecir cünkü daha yeni sayilir. kendi üzme. zaman gectikce dahada kapilirsin ve vazgecemezsin

Ben yaşı sorun yapmıyorum açıkcası.Çünkü benim yaşıtımla anlaşabilmem imkansız.Bu konuda uyumluyuz.Fakat dediğim gibi ilgisizliği çok canımı sıkıyor.Böyle değildi,birden oldu.Hani diyorum iş,güç,söylemediği bir sıkıntı.. Ama aşk işte.Canım yanıyor kızlar .s
Dua istesem sizden ?

acaba senı cıtır olarak gordu ılk baslarda heycanla basladı ılıskıye sonra sıkıldı mı kı ,yanı yavas yavas boyle davranmaya caslıyosa evlelnınce nolur kımbılır

Canım ilişkin keşke bizlerden beklediğin duayla düzelebilecek olsa,
ama malesef ikili ilişkilerde herşey senin elinde,dışardan bir müdahale ancak fikir vererek olur.
Yine kararı sen verirsin.Bir kere fazla poh pohlanmış geldi bana arkadaş.
''aslanım''falan:44:
herkesin sevgisini ifade biçimi farklıdır ama,sen biraz abartmışssın sanki.
kendini geri çekme zamanıda gelmiş geçiyo bile.
Buluşma organizasyonlarının hep sana kalması bencede garip.
Sonuçta senden yaşça ve tecrübece büyük biri olarak,daha ince düşünüp davranmalıydı.
Bence bir süre görüşelim deme,özlemin dağ gibi büyüsede belli etme.
Normal davran ama abartma,seni kaybetme korkusu olsun biraz içinde.
''cool takılalım''cümlesi ciddi bir ilişkide pek yakışık almayan bir serzeniş olmuş.
hayatını da sadece ilişkinize endeksli yaşama,kendine farklı uğraşlar bul ve odak noktan olmasın bu ilişki...

Gerçekten teşekkürler yanımda olduğunuz içinn. Sevgimizi birbirimize inanın öyle güzel ifade ederdik,herşey güzeldi ki.. Şu an yorgunum,canım sıkkın,düşüncelerr,düşüncelerr anlıycağınızz. Allah hayırlısını nasip etsin,hala sevdiğim insansa,hala aynı aşksa artırsın ne diyebilirimki ?..
Sevgiler hepinize İyi akşamlar diliyorumm.

Zamanla ilgisi azalmış olabilir diyeceğim ama bu ilgisizlikten de öte bir duruma geçmiş sanırım, hele hele de boğdun, cool takılalım falan demesine bakılırsa... :26::26:

Yaş konusunu bilemem, sonuç olarak bu yaştan ziyade iki insanın olgunluk meselesidir.

Bence kendini geri çek, triplerine tepkisiz kal, buluşalım da deme. Bakalım o ne yapıyor?

19 yaş evlilik kararı için çok erken. 25 yaş ve üstü olsan bu aradaki yaş farkı önemli değil diyeceğim. O senin için ilk ama siz onun için kaçıncısınız? Yani adam hayatında bir çok şey yaşamıştır deneyimlidir. Sizin ilk ilişkiniz seni kolay kolay bırakmaz aklı sıra cool takılmaya çalışıyor. Olgun bir erkek böyle davranmaz. Onun senin peşinden koşması lazım. İnan yıllar geçtikçe fikirlerin değişecek ben 19 yaşımdayken aşık olduğum kişiyi hatırladım şimdi görsem yüzüne bakmam.

Son düzenleme:
Günde 3-5 defa mesaj atmasını az buluyorsun ya hani. Normali kaç bunun sence? Boğmuşsun bence de adam haklı. Mesaj sayısıyla mı ölçülüyor sevgiler.

öncelikle cool takılalım demesi çok ilginç insan sevdiği kişiye bunu nasıl der anlam veremedim???
ama şu var bence erkek arkadaşın senin onu sevdiğinden ayrılamayacağından çok emin o yüzden böyle davranıyor insanlarda kaybetme korkusu olduğu zaman daha dikkatli olabiliyor uzak kalman gerekiyor umursamaman gerekiyor bazen ki merak etsin buluşmak istesin özlesin seni...

19 yaş ciddi düşünmek için erken bi yaş bence sızın ılışkınızde her ılıskı gıbı guzel başlamıs zamanla monotonlaşmış sevgılının davranışları hiç yabancı gelmedi yakında ben sana layık değilim der ve gider klasik erkeklerden işte o aramıyosa sende arama yıpratma kendını bunları düşünerek herşey olacağına varır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…