Neden Böyle..

cileklidanone

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2011
36
0
0
İstanbul
tekrardan merhaba.. bir sorunumu daha yazıp fikir almak istiyorum.. bahsetmiştim daha önce birbirine 2 yabancı gibi olan annem ve ablam konu ben olunca bi anda birlik oluverirler..hemen konuya giriyorum..

erkek arkadaşımın ailesiyle tanıştım ve annem de tanışma olması taraftarıydı.. önce ablan ve eniştenle (ablamın sözlüsü) tanıştır dedi. sonra bi kararından caydı bize gelsin hep beraber tanışalım dedi.. ramazan bitmeden gelecekti. yani bu son haftada.. annemden daha da ses seda çıkmadı.. sonra eniştenle tanışmasın o daha aileye girmedi dedi (başka konularda girmiş oluyo tabi!!) dayımın oğlunu çağırmamı söyledi.. bende çok resmi olur diye eniştemde ısrar kıldım.. sonra tamam belki hata yaptım ablama sormadan enişemi aradım gün sordum.. o da çarşamba musait olurum dedi. bende anneme söyledim kıyametler koptu.. kendi başına iş yapıyorsun diye.. neyse işten geldim ertesi günü oldu konu açıldı.. ablan sana inat ç.şamba plan yaptı benımde ç.şamba işim var dedi. bahane ürettiği için tartıştık ve bi anda o 2 yabancı tekrardan birlik oldu. konuşmaya göre haklı olduğum taraflar fazla oluyo, çnkü ben devreye girmesem tanışma olayı olmicak.. sırf ben haksız olayım diye annem ablama ben tanışmak istemiyorum o zorluyo bile dedi.. bende erkek arkadaşımı arayıp senle tanışmak istemiyolar dedim.. kavga ettik ve ben evden çıkıp gittim gece başka yerde kaldım bi ablada. şuan konuşmuyoruz hiçbirimiz.. ne yapmam lazım bu durumda?

canım bence anneni ve ablanı karşına alıp konuşmalısın ne yapmak istediklerini öğren senin erkek arkadaşınla tanışmak istemiyorlarsada netçe söylesinler bu işler çocuk oyuncagı degilki anlamıyorum bu insanları hiç genç olmadılar

Ne kadar ilginç isler :41: annen ablandan çekiniyor mu? Neden tanismak istedigi halde sonradan sen israr etmissin gibi yapti? Evde baska kimse yok mu baba falan? Bence enisteni ablani devreden cikar, arkadasini annenle tanistir once. Eve mi cagiriyorsun disarida mi sen bilirsin ama once annen tanissin, ablana planindan bahsetmek zorunda degilsin arkadasin eve geldigi zaman ablanda gormus olur!! madem ablan enisteni senin ayarladigin gun mesgul edecek birsey buluyorsa onu tanisma gunune dahil etmene de gerek yok... Keyfi bilir...

Su ana kadar annen falan nerdesin nerde kaldin gece diye arayip sormadilar mi? Senin abla dedigin arkadasinda kaldigini biliyorlar mi?

sabirli ol canim bi sekilde halledilir olmadi zamana birak bu tanisma meselesini
belki bayramda falanda tanisabilir hazir herkez bir araya toplanmisken
yanliz sana tavsiyem ailenle aranda gecenleri sevgiline aktarmamaya bak
sonra sen sorun yasarsin canim

Ne kadar ilginç isler :41: annen ablandan çekiniyor mu? Neden tanismak istedigi halde sonradan sen israr etmissin gibi yapti? Evde baska kimse yok mu baba falan? Bence enisteni ablani devreden cikar, arkadasini annenle tanistir once. Eve mi cagiriyorsun disarida mi sen bilirsin ama once annen tanissin, ablana planindan bahsetmek zorunda degilsin arkadasin eve geldigi zaman ablanda gormus olur!! madem ablan enisteni senin ayarladigin gun mesgul edecek birsey buluyorsa onu tanisma gunune dahil etmene de gerek yok... Keyfi bilir...

Su ana kadar annen falan nerdesin nerde kaldin gece diye arayip sormadilar mi? Senin abla dedigin arkadasinda kaldigini biliyorlar mi?

sanırım öyle.. tepkilerinden çekiniyo.. bana kalırsa kendisini sevmediğini bildiği için sevdirmek için yapıyo bunu.. :31: ama yanlış bir yöntem..! inan bende ısrar ettiğimi söylediği anda şok oldum hatta film tam olarak orda koptu diyebilirim.. çok doğru diyosun.. aynen dediğin gibi yapıcam ablam tanışmasa da olur.. zaten onca şeyden sonra hiç tanışmasını da istemiyorum.. evde baba yok.. çok küçükken vefat etti.. ben erkek rolünü üstlendiğim için sanırım böyle yapıyorlar. başı boş bırakmadım küçük olmama rağmen..! :47:

üzülerek söylüyorum ki arayıp da nerdesin demediler bile.. bu ilk defa olan bişey değil.. ben zarar vermemek için giderim evden, onlar da merak edip aramazlar.. alıştım sanırım bu duruma.. :44:

sabirli ol canim bi sekilde halledilir olmadi zamana birak bu tanisma meselesini
belki bayramda falanda tanisabilir hazir herkez bir araya toplanmisken
yanliz sana tavsiyem ailenle aranda gecenleri sevgiline aktarmamaya bak
sonra sen sorun yasarsin canim

evet canım bayram olayı çok mantıklı.. erkek arkadaşımın ailesiylebayramlaşmaya gideceğim zaman beni evden alacak o ara tanışma olayı olabilir..:34:

diğer konunu da gördüm biraz önce çok ayrıntılı bakamasam da göz gezdirdim biraz.ya böyle şeyler bizde de oluyor,benim 1 erkek kardeşim var erkek olduğu için hep benden daha fazla sayıyorlar onu diye düşünüyorum bizim ailede biraz böyledir.erkek evlat el üstünde tutulur ne kadar kötü olursa olsun.kızlar genelde 2. sınıf insan muamelesi görür.en basitinden kardeşim sürekli yemek seçer durur ama aklına gelebilcek herşeyi biraz da sinir bozucu hiçbişeyden hoşnut olmaz falan.annem gülerek karşılar ne yiyosa bıkmadan usanmadan pişirir önüne koyar yine de bi kabahat bulur beğenmez.geçende çok severek yediğim ramazan pidesini farklı bir fırından aldığımız için hoşuma gitmediğini söyledim beni pişman etti somali'deki aç çocukları görmüyormusun yemek bulamıyorlar ekmeğe laf etme günah vs.. kırk yılın başı yediğim birşeyin eleştirisini yaptım insan herşeyi de beğenerek yemek zorunda değilki bazı şeyler damak tadına uymayabilir ama bu her zaman da olmaz..kardeşime ağzını açmaz anlattığı şeyleri anlamasalar bile 32 dişi meydanda dinler annem ve babam benim anlattığım ise komik dahi olsa tepki vermezler vs.. Ama durum burda biraz farklı siz de 2 kız kardeşsiniz.neden böyle bir ayrım yapılıyor ki aranızda hem de küçük kardeşler genelde biraz daha şimartılmaz mı ne bilim daha fazla musamaha gösterilir?(ben de içimi döktüm bu arada biraz olsun :)

diğer konunu da gördüm biraz önce çok ayrıntılı bakamasam da göz gezdirdim biraz.ya böyle şeyler bizde de oluyor,benim 1 erkek kardeşim var erkek olduğu için hep benden daha fazla sayıyorlar onu diye düşünüyorum bizim ailede biraz böyledir.erkek evlat el üstünde tutulur ne kadar kötü olursa olsun.kızlar genelde 2. sınıf insan muamelesi görür.en basitinden kardeşim sürekli yemek seçer durur ama aklına gelebilcek herşeyi biraz da sinir bozucu hiçbişeyden hoşnut olmaz falan.annem gülerek karşılar ne yiyosa bıkmadan usanmadan pişirir önüne koyar yine de bi kabahat bulur beğenmez.geçende çok severek yediğim ramazan pidesini farklı bir fırından aldığımız için hoşuma gitmediğini söyledim beni pişman etti somali'deki aç çocukları görmüyormusun yemek bulamıyorlar ekmeğe laf etme günah vs.. kırk yılın başı yediğim birşeyin eleştirisini yaptım insan herşeyi de beğenerek yemek zorunda değilki bazı şeyler damak tadına uymayabilir ama bu her zaman da olmaz..kardeşime ağzını açmaz anlattığı şeyleri anlamasalar bile 32 dişi meydanda dinler annem ve babam benim anlattığım ise komik dahi olsa tepki vermezler vs.. Ama durum burda biraz farklı siz de 2 kız kardeşsiniz.neden böyle bir ayrım yapılıyor ki aranızda hem de küçük kardeşler genelde biraz daha şimartılmaz mı ne bilim daha fazla musamaha gösterilir?(ben de içimi döktüm bu arada biraz olsun :)

Back
X