neden böyle

esma4734

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2013
31
0
16
Mardin
arkdaşlar bn çok güzel bi ilişkiye başladım herşey çok güzeldi ama bi süre sonra bnden uzaklaştığını hissetmeye başladım bunu ano söylediğimde saçmalama diyor ne yapmalıyım sizce bi sorun mu var

İnsan ne hissediyorsa o doğrudur...

bunu arkadaşına sorman lazım, bazıları bazı beklentilerle ilişkiye başlarlar, çok az bir süre geçmesine rağmen ya heyecan kaybolur bir anda, ya uygun olmadığını düşünürler ya da çok nadir de olsa bu ikisinin dışında bir sorun vardır.

kendini böyle yiyip bitirmek yerine arkadaşınla konuşup zaman kaybını önlemen daha faydalı olucaktır yoksa stres yap dur.

işte erkeklerin bu tavırlarına uyuz oluyorum ..baştan peşinden koşup çıkmaya başladıktan sonra ilgisizleşmeleri .. ne oluyor diyorsun yok birşey hemen cevap ... ya bıraksınlar ..kardeşim boşver sal gitsin ..arama sorma msj çekme ... anlasın .... baktın olmuyor bitsin .....

bunun cevabını ancak erkek arkdaısndan alabilirsin. Otur güzel güzel konuş saçmalama demek yerinhe ilgini göster ozaman bana de. Baktın olmuyor sende salla gitsin... Büyük ihtimal elde ettim nasıl olsa benim havalarına girmiş seninki

yine bi sordum başladı ne alaka bilemem ne.....tmm arkadaş aramıyorum sormuyorum msj çekmiyorum ne halin varsa gör bakalım nasıl oluyo

ilişkinin başında erkek kızın peşinden koşuyor

sonra kız çok ilgi göstermeye başlayınca, erkek ' ben neymişim ya' havalarına giriyor.

konuşularak çözülebilecek bişey olduğunu düşünmüyorum.

ilgini alakanı minimum düzeye düşürürsen, belki...

yine bi sordum başladı ne alaka bilemem ne.....tmm arkadaş aramıyorum sormuyorum msj çekmiyorum ne halin varsa gör bakalım nasıl oluyo

kesinlikle sakın üstüne düşme .. aynı şey banada oluyor ... üstüne düştekçe ben neymişim be abi moduna giriyorlar ..o yüzden sallama .. gelirse gelir gelmezse kendi bilir ...

aynen öyle düşün düşün kendimi harap ettim yeter arkadaş ilgi alaka artık hiç bişey göstermiyorum o yokmuş gibi davranıyorum bakalım ne olacak...

Güzel başlayan her şey güzel devam etmiyor ya da tam tersi olabiliyor…bazen yüzeysel olarak tanımak görsellik ön planda olmak koşuluyla adı “aşk” olabiliyor ancak oturup biraz sohbet ettikten sonra aslında doğru kan olmadığını anlayabiliyorsun..
Çok takılma diyeceğim yapabilirsen; zaten yeni başlamış…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…