Neden böyle?

fado fado

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2015
72
11
3
29
Kizlar meraba. Kafama gercekten takilan bi konu var ve fikirlerinizi bilmek ıstiyorum. Yaklaşık 1 senedir sevgilim var.ben 20 o 28 yasinda ama minyon tipli. Ilk basta bende bilmiyodum yasini ama nyse. Ikimiz de universitede ayni fakultedeyiz. Karsilastiktan sona tanıştık aşık olduk. Aslinda hersey güzel gidiyo. Ama bi konu var. Daha onceki sevgilileriyle konusma sekli aşkım bitanem seklindeymis. Yani surekli sevdigini soyleyen romantik falan. Ama bana kullandigi en samimi ifade fado-fadom. Bana hic askim demez. Yapima uygun degil o şekil konumak diyo. Bi gun cok icerledim sordum neden herkesle konusabildin benle konusamiyosun diye. Oblar ergenligimdeydi dedi. Buyuyunce anlarsin dedi. Ya seni seviyorum dedirtemiyorum adama. Tamam yas olarak büyük olgun ama ben gercekten üzülüyorum. Ciddi mi iliskibizt derseniz de bana dedigi şu; ben kimseyi evlenecegiz diye kandirmam. Diyerek olmuyo o işler. Zaman ne gosterirse. Yani kafam cok karisti. Sevdigini biliyorum ama kendini cekiyo benden. Hic gizlimiz saklimiz olmazm surekli beraberiz. Cok samimiyiz hic bi seyi soylemekten cekinmez bana. Ayrimiz gayrimiz yoktur . Dışardan gorenler cok yakistigimizi syler. Dugun ne zaman diye soranlara ben cevap veremiyorum. O ise kısmet diyo. Sizce normal mi napmam lazim bilemiyorum ve takinti haline geldi bunlari düşünmek

Kizlar meraba. Kafama gercekten takilan bi konu var ve fikirlerinizi bilmek ıstiyorum. Yaklaşık 1 senedir sevgilim var.ben 20 o 28 yasinda ama minyon tipli. Ilk basta bende bilmiyodum yasini ama nyse. Ikimiz de universitede ayni fakultedeyiz. Karsilastiktan sona tanıştık aşık olduk. Aslinda hersey güzel gidiyo. Ama bi konu var. Daha onceki sevgilileriyle konusma sekli aşkım bitanem seklindeymis. Yani surekli sevdigini soyleyen romantik falan. Ama bana kullandigi en samimi ifade fado-fadom. Bana hic askim demez. Yapima uygun degil o şekil konumak diyo. Bi gun cok icerledim sordum neden herkesle konusabildin benle konusamiyosun diye. Oblar ergenligimdeydi dedi. Buyuyunce anlarsin dedi. Ya seni seviyorum dedirtemiyorum adama. Tamam yas olarak büyük olgun ama ben gercekten üzülüyorum. Ciddi mi iliskibizt derseniz de bana dedigi şu; ben kimseyi evlenecegiz diye kandirmam. Diyerek olmuyo o işler. Zaman ne gosterirse. Yani kafam cok karisti. Sevdigini biliyorum ama kendini cekiyo benden. Hic gizlimiz saklimiz olmazm surekli beraberiz. Cok samimiyiz hic bi seyi soylemekten cekinmez bana. Ayrimiz gayrimiz yoktur . Dışardan gorenler cok yakistigimizi syler. Dugun ne zaman diye soranlara ben cevap veremiyorum. O ise kısmet diyo. Sizce normal mi napmam lazim bilemiyorum ve takinti haline geldi bunlari düşünmek
Aşkım demenin ergenliği falan mı olurmuş bilemedim o_Obence insan içinden geleni söyler, adamın içinden gelmiyor demekki yoksa seven insan aşkım da der bitanem de der.
Bir de 28 yasında adam nasıl hala üniversite oluyor, yüksek lisans falan mı yapıyor aydınlatsanız :KK50:

Anormal bişey yok seyrinde devam ediyor.
20 yaş evlilik için erken
Ayrıca eşimde bana lakap takmıştı ilk tanıştığımızdan buyanada onu der özel hissetmelisin kendini

Yaşınızın küçüklüğü itibariyle biraz fazla kaptırmışsınız kendinizi,ayrımız gayrımız yoktur gizlimiz saklımız yoktur bence şu an için iddialı laflar.
Söylemleri henüz evlilik falan düşünmediğini gösteriyor,Zaman ne gösteriyor bilinmez ama bence kendinizi fazla kaptırmayın.
Ayrıca 28 yaş üniversite için biraz büyük değil mi ? İkinci üniversitesi falan mı ?

Illa askim felan gerekmez herkes ayni seyi soyluyor zaten. Agizda sakiz olmus.
Ama fado da cok itici bi ozel lakap. Kankasiyla konusur gibi.
Adiniz fadimemi? Sonucta fadimemde diye bilirdi.

Yaşınızın küçüklüğü itibariyle biraz fazla kaptırmışsınız kendinizi,ayrımız gayrımız yoktur gizlimiz saklımız yoktur bence şu an için iddialı laflar.
Söylemleri henüz evlilik falan düşünmediğini gösteriyor,Zaman ne gösteriyor bilinmez ama bence kendinizi fazla kaptırmayın.
Ayrıca 28 yaş üniversite için biraz büyük değil mi ? İkinci üniversitesi falan mı ?
Evet ikinci universitesni okuyo. Bi defasnda kavga ederken bana demisti ki; ben 28 yasindayim. Artik cocuk degilim. Ne yapmak istedigimi cok iyi biliyorum. Sacma sapan tartismalarla canımı sıkma. Büyü biraz. Bunlar ne demek. Cocuk akilli oldugumu düşünüyo peki kendisi ne yapmaya calisiyo

Illa askim felan gerekmez herkes ayni seyi soyluyor zaten. Agizda sakiz olmus.
Ama fado da cok itici bi ozel lakap. Kankasiyla konusur gibi.
Adiniz fadimemi? Sonucta fadimemde diye bilirdi.

Bana o kadar itici glmiyo ya bilemiyorum. Ağız aliskanligi halin gelmis fado. Annesne falan da fado dito bazen. Bana da genelde ismime yakin seyler soyluyor. Mesela fadimm, fadomm, fadocum gibi

Eskiden dedigin 20 li yaslarin basi degil mi.?
Hissettirmek hosuna gidiyordur. Yani kuru kuru askim seni seviyorum demektense , doya doya hissettirmesi sence de daha guzel degil mi.

Evet guzel tabi. Hissetirmesinde bi sorun yok. Hareketlerinde de. Toplum içinde gayet ciddi bi modda oluyoruz. Ama yalnizken bizim kadar igrenc bi cift goremezsiniz. Her türlü sebeklik var. Nerde nasil davranacagini bikiyo. Ama bazen de herkez gibi davrandigini düşünüyorum bana.

Bende seni seviyorum cumlemisini kaesimdakine kullanamam kullanilmasini pek sevmem sevgi davranistadir bana gore,askim bortum böcüm gibi kelimelerden inceden bir tiksinti gelmis olabilir ona buda cok takilacak birsey degil fadom..sahiplenme belirtiyor ki bende erkekre aranmasi gereken ilk seylerden ..ama evlenmekten biraz uzak sanirim belki maddi belki manevi ama su varki durust davraniyor buda iyi birsey kafanizdaki sorulari acik ve net sorun oda cevaplasin pek kiviracak bir tipe benzemiyor

Herkesin ruhsal dünyası farklı. Bazı erkekler sürekli "seni seviyorum" demenin sevgiyi basitleştirdiğini söyler. Kimisi ise kalbinden geçenin hemen söylenmesi gerektiğine.
Tecrübeme güvenirmisin bilmiyorum ama kişiliklerinizin uyuşmadığını düşünüyorum. Her daim sıcaklık bekleyen bir kadınla, sürümcemede bırakan bir erkek malesefki anlaşamıyorlar. Evlenmiş dahi olsan zamanla kendini boşlukta hissedip, duygusal açlık yaşamaya başlıyorsun.
Bence sen şmdilerde bu konulara çok takılma. Onun gibi cool davran. Önceliğin derslerin olsun. İnan bana iş hayatına atılıp, kişiliğin oturmaya başladıkça ve bir ilişkiden, hayattan ne istediğini anladığında herşey çok değişecek...

Herkesin ruhsal dünyası farklı. Bazı erkekler sürekli "seni seviyorum" demenin sevgiyi basitleştirdiğini söyler. Kimisi ise kalbinden geçenin hemen söylenmesi gerektiğine.
Tecrübeme güvenirmisin bilmiyorum ama kişiliklerinizin uyuşmadığını düşünüyorum. Her daim sıcaklık bekleyen bir kadınla, sürümcemede bırakan bir erkek malesefki anlaşamıyorlar. Evlenmiş dahi olsan zamanla kendini boşlukta hissedip, duygusal açlık yaşamaya başlıyorsun.
Bence sen şmdilerde bu konulara çok takılma. Onun gibi cool davran. Önceliğin derslerin olsun. İnan bana iş hayatına atılıp, kişiliğin oturmaya başladıkça ve bir ilişkiden, hayattan ne istediğini anladığında herşey çok değişecek...

Her kızın icinde romantik bi erkek hayali vardır. Beklentilerim cok mu yüksek. Istese uzatmaz söyler. Ama bildigin inat ediyo. Bi sorun mu vr diye düşünüyorum

Back
X