Kizlar meraba. Kafama gercekten takilan bi konu var ve fikirlerinizi bilmek ıstiyorum. Yaklaşık 1 senedir sevgilim var.ben 20 o 28 yasinda ama minyon tipli. Ilk basta bende bilmiyodum yasini ama nyse. Ikimiz de universitede ayni fakultedeyiz. Karsilastiktan sona tanıştık aşık olduk. Aslinda hersey güzel gidiyo. Ama bi konu var. Daha onceki sevgilileriyle konusma sekli aşkım bitanem seklindeymis. Yani surekli sevdigini soyleyen romantik falan. Ama bana kullandigi en samimi ifade fado-fadom. Bana hic askim demez. Yapima uygun degil o şekil konumak diyo. Bi gun cok icerledim sordum neden herkesle konusabildin benle konusamiyosun diye. Oblar ergenligimdeydi dedi. Buyuyunce anlarsin dedi. Ya seni seviyorum dedirtemiyorum adama. Tamam yas olarak büyük olgun ama ben gercekten üzülüyorum. Ciddi mi iliskibizt derseniz de bana dedigi şu; ben kimseyi evlenecegiz diye kandirmam. Diyerek olmuyo o işler. Zaman ne gosterirse. Yani kafam cok karisti. Sevdigini biliyorum ama kendini cekiyo benden. Hic gizlimiz saklimiz olmazm surekli beraberiz. Cok samimiyiz hic bi seyi soylemekten cekinmez bana. Ayrimiz gayrimiz yoktur . Dışardan gorenler cok yakistigimizi syler. Dugun ne zaman diye soranlara ben cevap veremiyorum. O ise kısmet diyo. Sizce normal mi napmam lazim bilemiyorum ve takinti haline geldi bunlari düşünmek