- Konu Sahibi renkarmoni
Benim babam neden boyle ..Bana çocukluğumu yasatmadı ama genclıgımı almasına ızın vermıcem. 20 yaşındayım. Annem ve babam 4 yıl once boşandılar. Bababmın ciddi anlamda pskolojik problemleri var. Sürekli hakaret edıyor, küfür edıyor kafasından senaryolar kurup buna kendı de ınanıyor yani artık oyle düşünüyorum... Artık katlanamıyorumm dayanamıyorum bu acıya. Aile sorunları hiçbirşeye benzemıyor ne aşk acısına ne başka bişeye Bir baba kızına o... der mi? f...şe de rmi? bunu yazmaktan utanıyorumm... Ama babam bana bunları dıyor ortada hc bı sebep yokken bende babamla ıletısımımı kesmeye karar verdım. kalbımı katılaştırmak zorundaydım cunku bana buyuk uzuntu verıyordu. Bugun aradı " sen benı neden hıc aramıyorsun " dedi. Bana attıgın msjlardan sonra nasıl aramamı istersin dedimmm.... "ben babayım derim her seyi dedi" hayır diyemezsın dedim... derken yüzüme kapattıı... Çoook uğraştım babamla aram güzel olsun diye. Cogu davranışına katlandım babamdır diye surkelı gorusmek istedim ama o hakaretlerınden tavırlarından vazgecmedii... Ben üniversite okuyorum. parası varkende yokkende bana yardımcı olmadı. Hadi maddi boyutunu geçtim manevi anlamdada destek olmadı.. Beni sevdiğini söylese bile 2 gun sonra hakaretlere basladı. Ben cocuklugumdan beri yasıyorum bu aile problemlerini ama arkama donup baktıgımda artık dayanamayacaıgmı hıssedıyorum. Çok erken olgunlaştırdı bu yaşadıklarım beni..... Babam ne zaman beni arasa telefonu açmaya çekiniyorum, korkuyorum. Çunku biliyorum ki " nasılsın kızım" demeycek. Küfür edecek, hakaret edecek. Çevresınde insan bile bırakmadı kendı kardesleri yüzüne bakmıyor, annemden de ayrıldı. Annem yoluna devam edıyor ne guzel babamla bagı kalmadı. Ama ben o adamın KIZIYIM. Bana babalık yapmasa bile benım vicdanım rahat değğilll!! rahat değil işte. onun iyi olmasını istiyorum yürekten ıstıyorum hayatına çeki düzen versın ıstıyorum cunku babamı sevıyorum. Ben seçmedim bu dunyaya gelırken onu... Ben ona en ufak hakaretı bile konduramazkenn o bana o.rspu kelimesini kondurabılıyor.. Babam da olsa kımse benim şerefime laf edemezz.. çok üzülüyorum. Ben hak etmıyorum ben hep iyi evlat olmaya calıstım o kadar sey yapmasına rağmen babamdır dedim ama benimde bi hayatım var. bi ömür böyle mi geçer. Ama şükrediyorum ki annem düzgün arkamda olan insanlar var... Ama hep bi yanım eksik hep hüzünlü. Böyle olmamalıydı babamdan sadece sefkat istedim ben, hayatını düzene sokmasını istedim başka bişey değil.... hiç düşünmüyor mu bu işin yaşlılığıda var. onun hayatında sadece ben varım kımse bırakmadı cevresınde. Sevgisinide gördüm tabiki ama eksileri o kadar fazlaki güzel gunleri ıstesemde hatırlayamıyorum. pskolojik olarak yıprandım, toparlayamıyorum hayatımı....