Neden böyleyim ben?...

kaç yaşında evlendiniz?

• Ankete Katılan
    17

deryainci

bebek geldi :))))
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2008
2.027
16
158
45
merhaba ....
ben herşey kafama takıyorum belki açtığım konularda görmüssünüzdür...
düşünmekten günlerce kendime gelemiyorum......

bu seferde senağlama annemin niye yok ben ancak kendime çeyiz albiliyorum ama anneminde eksikleri var..... bazen annem beni çok kızdırıp üzüyor ama işte annem kurban olurum ben ona...
annem bunca yılık evli mesala kısmet olupta bulaşık makinası alamadık..
nişanlım bana aldı şimdi benim evimde olacak ben onu kullanamam ki anacım çok heves ediyor biliyorum... senağlama tabi bana alındığı için çok mutlu alkisalkisalkis
ama işte bunun gibi bi sürü şey anacımda hakediyo ben onada yapmak istiyorum
sanırım evden ayrılışım yaklaştıkça iyice duygusallaştım:çok üzgünüm:
sizede evlenirken böle şeyler oldu mu? biraz rahatlamaya ihtiyacım var
evlenmekten soğudum ben evimi bırakıp nasıl yuva kracağım..... yaşımla mı alakalı 30 dan sonra zor olur diyorlardı bu doğru sanırım insanın herbişeye aklı eriyor:a015:

canım ben 24 yaşında evlendim ama okul iş vs derken evden uzun bir süre uzaktım belki de oyüzden bilmiyorum ama bu kadar evlilikten soğuyacak boyuta gelmedi birazde insan evlilikten korkuyor o dönem bilmediğin bir başlangıç bir süreç istiyor....

ama ailenle evlendikten sonra da yine aynı sıklıkla olmasada görüşebilirsin ve inan eminim hepimizde vardır ailenin iyi olması seni 10 kat daha mutlu ediyor annem beni biz babanla şimdi şuradayız diye aradığında kendim gitmiş gibi mutlu oluyorum gerçi onlar bizden çok çok daha fazla geziyorlar o ayrı:delphin:

hiç olumsuz şeyler düşünme inan senn için herşey çok güzel olacak :)

canım ben 24 yaşında evlendim ama okul iş vs derken evden uzun bir süre uzaktım belki de oyüzden bilmiyorum ama bu kadar evlilikten soğuyacak boyuta gelmedi birazde insan evlilikten korkuyor o dönem bilmediğin bir başlangıç bir süreç istiyor....

ama ailenle evlendikten sonra da yine aynı sıklıkla olmasada görüşebilirsin ve inan eminim hepimizde vardır ailenin iyi olması seni 10 kat daha mutlu ediyor annem beni biz babanla şimdi şuradayız diye aradığında kendim gitmiş gibi mutlu oluyorum gerçi onlar bizden çok çok daha fazla geziyorlar o ayrı:delphin:

hiç olumsuz şeyler düşünme inan senn için herşey çok güzel olacak :)

canım teşekkür ederim.....a.s.
ben ailemi çok sık göreceğim
evimizi çok yakın tuttu 10 dk yürüme mesafemiz var...
ama işte söylediğim gibi.... kendime alınandan onda da osun istiyorum gücüm yettiğince almaya çalışıyorum gücümün yetmedikerini de kafaya takıp duruyorum.... inan yazarken ağlayacağım ama iş yerinde ağlayamıyorumsenağlama
sanırım yeni hayatımı kabullenmem çokzor olacak nişanlımıda çok seviyorum bana çok yardımcı oluyor tabi ona bukadar anlatamıyorum sadece evden ayrıcaıma çok üzülüyorum biliyor sırf bu yüzden annemle aynı yerde ev tuttu... senağlama

Son düzenleme:
sende çalışıyorsan eğer ilerde annen için alırsın cnm..benim annem evlendiğinde perdesi bile yokmuş..
bi sobunu rendeleyip hem çamaşır için hem el-yüz yıkamak için kullanırlarmış..
zaman öyleymiş..şimdi herşey tamtakır oluyoda öyle evleniyoruz..üzme sen kendini cnm..
bu evlilik öncesi bi duygusallık

:( bende nişan yüzüğmü takarken babamın parmagnın titrediği hissedince.....

ne kadar iyi olursa olsun diğer taraf..ne kadar iyi olursa olsun evleneceğin kişi.
sana hiçbirzaman canın gibi bakmıorlar.
bir yerde bı uzaklık oluyor. off nası anlatsam ki şimdi :(
annem beni cıldırtsada.babamla soguk olsakta.bazen bana değer vermediklerini düşünsemde...
nişanlım için ölürüm diyorum.ama değersiz oldugumu.yani değerin sınırı oldugnu bana herfırsatta hatırlatıyor.
hele ailesi.pffff.
ele karısıyosun.

:( bende nişan yüzüğmü takarken babamın parmagnın titrediği hissedince.....

ne kadar iyi olursa olsun diğer taraf..ne kadar iyi olursa olsun evleneceğin kişi.
sana hiçbirzaman canın gibi bakmıorlar.
bir yerde bı uzaklık oluyor. off nası anlatsam ki şimdi :(
annem beni cıldırtsada.babamla soguk olsakta.bazen bana değer vermediklerini düşünsemde...
nişanlım için ölürüm diyorum.ama değersiz oldugumu.yani değerin sınırı oldugnu bana herfırsatta hatırlatıyor.
hele ailesi.pffff.
ele karısıyosun.

senağlama senağlama senağlama

bence yasla bı alakası yok.herkes aynı seyı yasamıstır bence.anlattıklarını eger bende yasamıs ve dusunuyor olsaydım aynı seylerı hıssederdım emınım.ben severek evlendım uzun zaman bekledım esımı ıstedıgım oluyordu ama o baba evınden anne kucagından ayrılınacagı gun perısan olmustum.hem aglarım hem gıderım dıye dıye geldım buraya.normal su an yasadıkların.Rabbım bır omur boyu huzur ve mutluluk versın ınsallah.hamıleyım kızlar dogum yaptım dıye guzel haberlerını alalım ınsallah.mutluluklar dılerım... :teselli:

bence yasla bı alakası yok.herkes aynı seyı yasamıstır bence.anlattıklarını eger bende yasamıs ve dusunuyor olsaydım aynı seylerı hıssederdım emınım.ben severek evlendım uzun zaman bekledım esımı ıstedıgım oluyordu ama o baba evınden anne kucagından ayrılınacagı gun perısan olmustum.hem aglarım hem gıderım dıye dıye geldım buraya.normal su an yasadıkların.Rabbım bır omur boyu huzur ve mutluluk versın ınsallah.hamıleyım kızlar dogum yaptım dıye guzel haberlerını alalım ınsallah.mutluluklar dılerım... :teselli:

teşekkür ederim
ne bileyim arkadaşlarım yaşından dolayı herşeyin farkındasın küçük evlensen bu kadar önce üzülmeye başlamazdın dediler....-tatlicadiarzu-
ay ağzından bal damlıyor daha hiç çocuk kısmını düşünmemiştim inşallah canım:1hug:

teşekkür ederim
ne bileyim arkadaşlarım yaşından dolayı herşeyin farkındasın küçük evlensen bu kadar önce üzülmeye başlamazdın dediler....-tatlicadiarzu-
ay ağzından bal damlıyor daha hiç çocuk kısmını düşünmemiştim inşallah canım:1hug:

Alakası yok -tatlicadiarzu- ben küçük evlendim ama duygusallık ruhumda olduğu için bende böyle düşünürdüm.
Bana takıcakları altınlar evime alınacak eşya bi yere kadar önemliydi benim için düşünmüyodum bile şuyum olsun buyum olsun diye.

Ama evliliğe yaklaştıkça bende aynı şeyleri hissettim. Annem çok mutlu oluyodu helede ufak evleniyo bi sıkıntı çekmesin diye ama ben onun olmadığını düşünüyodum.

Nişanlıyken eşim yani nişanlım -tatlicadiarzu- harçlık veriridi bana ben çaktırmadan anneme verirdim.
Çeyiz için ne alınıcaksa en hesaplısı olsun ne gerek var pahalısına derdim kabul etmezlerdi bi kere alınıcak diye en iyisi olsun derlerdi senağlama zabah zabah duygulandım yav
Ne zor günlerdi Allahım bu günüme şükürler olsun.

Alakası yok -tatlicadiarzu- ben küçük evlendim ama duygusallık ruhumda olduğu için bende böyle düşünürdüm.
Bana takıcakları altınlar evime alınacak eşya bi yere kadar önemliydi benim için düşünmüyodum bile şuyum olsun buyum olsun diye.

Ama evliliğe yaklaştıkça bende aynı şeyleri hissettim. Annem çok mutlu oluyodu helede ufak evleniyo bi sıkıntı çekmesin diye ama ben onun olmadığını düşünüyodum.

Nişanlıyken eşim yani nişanlım -tatlicadiarzu- harçlık veriridi bana ben çaktırmadan anneme verirdim.
Çeyiz için ne alınıcaksa en hesaplısı olsun ne gerek var pahalısına derdim kabul etmezlerdi bi kere alınıcak diye en iyisi olsun derlerdi senağlama zabah zabah duygulandım yav
Ne zor günlerdi Allahım bu günüme şükürler olsun.

bu duygusallığı bir ben yaşamıyorum o zaman senağlama
peki çabuk geçiyor mu evleince sanki hep ağlayacak evime dönmek isteyecekmişim gibi geliyor... birde gözüm kara herşeyi bir kalemde silip dömekten korkuyorum....
anneme daha çok şey yapacaktı ama hepsi yarım kaldı....şu an hep bana çalışılıyorlar.. senağlama

bu duygusallığı bir ben yaşamıyorum o zaman senağlama
peki çabuk geçiyor mu evleince sanki hep ağlayacak evime dönmek isteyecekmişim gibi geliyor... birde gözüm kara herşeyi bir kalemde silip dömekten korkuyorum....
anneme daha çok şey yapacaktı ama hepsi yarım kaldı....şu an hep bana çalışılıyorlar.. senağlama

Ya bu kişiden kişiye ve ortamdan ortama değişir sanırım. Ben akraba evliliği yaptığım için ortama alışmama zor olmadı alışamadığım kendi sorumluluklarımdı. Sende böyle bişey olacağını sanmıyorum.

ınsan bunalıyor doğru evlenmesemiydim diyor nişanlılık iyiydi diyor ama öyle bir kalemde silinmiyor :delphin:

ısteyerek evleniyosan alışman daha kolay olucaktır ilk zaman ki bocalamayı yaş farkı olmadan herkes yaşar sanırım.

Hem bak evlendikten sonra annene daha fazla yardımcı olabilirsin bu tarafınıda düşün.

Allah bütün evleniceklere hayırla yuva kurmayı nasip etsin inş evlenmişlerede hayırlı bir ömür nasip etsin :Saruboceq:

yaaaaaaaaaaa bana niyeee kimsee bişiii almıoooooooooooorrrrrrrrrrr :sm_confused:

kıslar yaaa ben ne biçimm nişanlıyım yaaaaa. :1no2:

ne sevildiğimi hissediorum.ne bişi...

maddi manevi hiçbirşey vermiyor kimse bana :çok üzgünüm:

...............

Son düzenleme:
teşekkür ederim

rıce ederım canım.kucuk evlenmek daha kotu bende dahıl cevremdekıler hep kucuk yasta evlenmısler ve alınan sorumluluklar aıleden ayrılma vs..daha cok etkılıyor ınsanı.ama yas ılerledıkce bıseylerın farkında oluyorsun ve kendı adına kolaylastırırsın bazı seylerı en azından kucuk oldugun ıcın kımsenın elındde oyuncakta olmazsın... :1hug:

canım ne kadar hassasın daha önce hiç açtığın konulara denk gelmedim ben.bende evlenirken senin kadar çok duygusal olmuştum evliliğimin ilk zamanlarıda öyleydim annemlere eşimle oturmaya giderdik ben eve dönmek için kalktığımda ağlamaya başlardım insan garipsiyor haliyle aklım hep onlarda kalıyordu ama geçici bir durum bu.bu arada benimde annemim bulaş.makinesi yok ama inan biz de birşey olunca onlar kendilerininmiş gibi seviniyorlar onun için sen üzülme...

canım ne kadar hassasın daha önce hiç açtığın konulara denk gelmedim ben.bende evlenirken senin kadar çok duygusal olmuştum evliliğimin ilk zamanlarıda öyleydim annemlere eşimle oturmaya giderdik ben eve dönmek için kalktığımda ağlamaya başlardım insan garipsiyor haliyle aklım hep onlarda kalıyordu ama geçici bir durum bu.bu arada benimde annemim bulaş.makinesi yok ama inan biz de birşey olunca onlar kendilerininmiş gibi seviniyorlar onun için sen üzülme...

Dediğn gibi çok duygusal oldum herşeye üzülüyor herşeye ağlıyorum... umarım bu durumu çabuk atlatırım :çok üzgünüm:

Severek evlenmek istiyorum. yani eger evlenirsem kendim ettim kendim buldum olucam deryainci

ama nişanlım dahil kimsenin bi telaşesi yok. sanki kız cocugunu oyalamak için. o kadar güzel hayallerim var diye. sanki kırılmayım diye, herkez birlik oldu bana bi yüzük takıldı.
nişanlım dahil hiçkimse bir adım atmıyor :(

Back
X