- 13 Aralık 2008
- 2.027
- 16
- 158
- 45
merhaba ....
ben herşey kafama takıyorum belki açtığım konularda görmüssünüzdür...
düşünmekten günlerce kendime gelemiyorum......
bu seferde senağlama annemin niye yok ben ancak kendime çeyiz albiliyorum ama anneminde eksikleri var..... bazen annem beni çok kızdırıp üzüyor ama işte annem kurban olurum ben ona...
annem bunca yılık evli mesala kısmet olupta bulaşık makinası alamadık..
nişanlım bana aldı şimdi benim evimde olacak ben onu kullanamam ki anacım çok heves ediyor biliyorum... senağlama tabi bana alındığı için çok mutlu alkisalkisalkis
ama işte bunun gibi bi sürü şey anacımda hakediyo ben onada yapmak istiyorum
sanırım evden ayrılışım yaklaştıkça iyice duygusallaştım:çok üzgünüm:
sizede evlenirken böle şeyler oldu mu? biraz rahatlamaya ihtiyacım var
evlenmekten soğudum ben evimi bırakıp nasıl yuva kracağım..... yaşımla mı alakalı 30 dan sonra zor olur diyorlardı bu doğru sanırım insanın herbişeye aklı eriyor:a015:
ben herşey kafama takıyorum belki açtığım konularda görmüssünüzdür...
düşünmekten günlerce kendime gelemiyorum......
bu seferde senağlama annemin niye yok ben ancak kendime çeyiz albiliyorum ama anneminde eksikleri var..... bazen annem beni çok kızdırıp üzüyor ama işte annem kurban olurum ben ona...
annem bunca yılık evli mesala kısmet olupta bulaşık makinası alamadık..
nişanlım bana aldı şimdi benim evimde olacak ben onu kullanamam ki anacım çok heves ediyor biliyorum... senağlama tabi bana alındığı için çok mutlu alkisalkisalkis
ama işte bunun gibi bi sürü şey anacımda hakediyo ben onada yapmak istiyorum
sanırım evden ayrılışım yaklaştıkça iyice duygusallaştım:çok üzgünüm:
sizede evlenirken böle şeyler oldu mu? biraz rahatlamaya ihtiyacım var
evlenmekten soğudum ben evimi bırakıp nasıl yuva kracağım..... yaşımla mı alakalı 30 dan sonra zor olur diyorlardı bu doğru sanırım insanın herbişeye aklı eriyor:a015: