Neden böyleyim ki:(

Durtusel hareketleriniz var mi. Kendinize zarar verecek sekilde umursamaz oldugunuz durumlar oluyor mu. Mesela karsidan karsiya gecerken hic bakmadan gecmek gibi
O kadar deil ama soyle ruzgari arkama alip umarsizca yurek cok houma gidiuo

Durtusel hareketleriniz var mi. Kendinize zarar verecek sekilde umursamaz oldugunuz durumlar oluyor mu. Mesela karsidan karsiya gecerken hic bakmadan gecmek gibi
O kadar deil ama soyle ruzgari arkama alip umarsizca yurek cok houma gidiuo

Günaydın :) Ben hastalıktan ötürü nodül oluştuğunu sanıyordum. Çevremde gördüğüm bir kaç örnek de böyleydi. Hastalığın bir üst aşaması gibi düşünüyordum, demek değilmiş. Dikkat edin inşallah. Ümit Aktaş tiroid problemleri olanın kesinlikle şekeri ve gluteni tamamen hayatlarından çıkarması gerektiğini söylüyor. Keşke yapabilsek.
Cok tesekkurler ;) evet seker ve gluten nodulleri besliyor ve buyumesine sebep oluyor malesef. Cok tehlikeli. Keske sekersiz bir hayatim olabilseydi.

Nasıl yani? Normalde tiroid hastası olmadığınız halde mi nodül çıktı? TSH sonucunuz ne?

tsh ne onu bile bilmiyorum.. kbb ye gitmiştim ben bambaşka bir şey için ultrasonda nodül çıktı 6 ayda bir takip dedi.
kan testi yapılmıştı ama bana bişey demedi bakayım tsh var mı eve gidince..

tsh yok kan testimde.. başka şeyler bakılmış.. uygun bir zamanda baktırayım bari ona da..
Hakkaten çok ilginç. Bu nodül tiroid bezinin çalışmasını hiç etkilemiyor mu? Neden bakılmamış...

Gittiğiniz kişi endokrinoloji uzmanıydı di mi? Etrafınız da varsa testi Kızılayda yaptırın. Aç karnına gitmelisiniz. Bizi de haberdar edin sonuçtan. İnşallah iyi çıkar.

Hakkaten çok ilginç. Bu nodül tiroid bezinin çalışmasını hiç etkilemiyor mu? Neden bakılmamış...

Gittiğiniz kişi endokrinoloji uzmanıydı di mi? Etrafınız da varsa testi Kızılayda yaptırın. Aç karnına gitmelisiniz. Bizi de haberdar edin sonuçtan. İnşallah iyi çıkar.

yok ben dediğim gibi başka sebepten gitmiştim kbb ye.. açık açık yazayım bari:)kan testinide lösemi için istedi ve ultrasonuda . ultrason sonucunda çıktı nodüller tesadüfen . dolayısıyla o tsh ye bakılmamış olabilir ki baktım sonuca tsh diye birşey yoktu..ve daha önce uzaktan yakından bir bilgim olmadığı için sormadım da nodül çıktı ne olucak diye. 6 ayda bir kontrole gel dedi bende tamam dedim çıktım.. kızılay var mı bakayım hiç rastlamadım burada.. sağlık ocağı bakmaz mı olmazsa sağlık ocağında yaptırırım..

yok ben dediğim gibi başka sebepten gitmiştim kbb ye.. açık açık yazayım bari:)kan testinide lösemi için istedi ve ultrasonuda . ultrason sonucunda çıktı nodüller tesadüfen . dolayısıyla o tsh ye bakılmamış olabilir ki baktım sonuca tsh diye birşey yoktu..ve daha önce uzaktan yakından bir bilgim olmadığı için sormadım da nodül çıktı ne olucak diye. 6 ayda bir kontrole gel dedi bende tamam dedim çıktım.. kızılay var mı bakayım hiç rastlamadım burada.. sağlık ocağı bakmaz mı olmazsa sağlık ocağında yaptırırım..
Ay Allah korusun sizi de.
Sağlık ocağında yapılacağını sanmıyorum. Benim doktorum donanım isteyen bir test, o yüzden her özelde de yaptırma demişti. Kendisi bir laboratuvar tavsiye etti, ya da kızılay demişti.

Tiroid biraz sinsi bir hastalık. Nodül varsa bence de siz test yaptırın ve iyi bir end. uzmanına baktırın, en azından kafanız rahat olsun

Back
X