neden bu kadar abartıyoruz???

heromum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2013
25
2
86
İstanbul
dün bir arkadaşımın düğünündeydik ve doğal olarak sıradan kıyafetler giyilmez bu tip yerlerde ama gördüğüm kıyafetlerin açıklığı beni rahatsız etti.hatta ben emekli öğretmen gibi kaldım yanlarında.şıklık yarışı olur da açıklık yarışı olmaz bence.düğünde olunca erkekler farklı gözle bakmaz mı sanki?sizin de bu tür gözlemleriniz oldu mu?

aynen cnm ya bende aynı şeyleri düşünüyrum bi düğüne gidiyrum herkes rahat açık açık giyinmiş bana o kadarı saçma geliyo ben kolsuz sıfırkol bile giyemiyrum çok yakınım olmalı yada kendi düğünüm felan olmalı çok açık olmam için benim çevremde hepsi açık yani...

dün bir arkadaşımın düğünündeydik ve doğal olarak sıradan kıyafetler giyilmez bu tip yerlerde ama gördüğüm kıyafetlerin açıklığı beni rahatsız etti.hatta ben emekli öğretmen gibi kaldım yanlarında.şıklık yarışı olur da açıklık yarışı olmaz bence.düğünde olunca erkekler farklı gözle bakmaz mı sanki?sizin de bu tür gözlemleriniz oldu mu?

tabiki bakarlar normal disarda gezerken bile acik gezenlere (asiri acik saciklar icin yaziyorum gene yanlis anlasilmasin:) farkli gözle bakiolarda dügünde mi farkli gözle bakmicaklar birde önlerinde de sikir sikir oynuyorlar orasi burasi zipliyor tabiki kadin olarak sizin dikkatinizi cekiyorsa erkek olrak tam ceker...

yani sIk giyinmenin de bir edebi vardir asiriya kacmamak lazim bence...

Son düzenleme:
şöyle söylim bu konuda bende çekiniyorum sonuçta
bir düğün çok abartılı giyinip insanların dikkatini tepkisini çekmek hoş değil bencede
dün akşam bir dizi vardı tvde izleyen varmı bilmem osmanlı tokadı diye
adamlar çarsafa sarılı ve bazı bayanlardan daha kapalı giyinmişti polisler yakaladı falan,
bizde eşimle konuştuk bayanların çoğu bundan daha açık olanda var diye,
nereye gidiyoruz bende anlamadım ne kadar açıksan okadar laik ve açık görüşlü,çağdaş oluyosun!

erkekler farklı gözle bakıyorsa o erkeklerin sorunu! o zaman hiç plaja gitmeyelim hiç bikini giymeyelim.

kadın nasıl giyinmek istiyorsa öyle giyinir bu kimseye "başka türlü bakmak" gibi bir hak vermez.

"başka türlü" demek yerine hafifmeşrep/o.pu filan desenize açıkça kibar söyleyip kıvırmış mı olursunuz?"başka türlü" ne kadar kadını aşağılayan bi laf he başka türlü uzaylı filan!

Ha onun dışında ben serbest çalışıyorum kıyafet mecburiyetim yok hergün eşofman, tişört giyiyorum düğünlere de sıkıntıdan öldüğüm için gitmem etmem ama isteyen istediği gibi giyinir erkekler de (erkeklerden önce hemcinslerim de) kadını kıyafetine göre yargılıyorsa halt eder

gözüme hoş görünüyor mu, aşırı dekolte makyaj vs seviyor muyum? türban takıp sahne makyajı yapanı mantıklı buluyor muyum? hayır ama "başka türlü" bakmıyorum kimseye.

Ben de özel günlerde, düğünlerde, organizasyonlarda dekolteli elbiseler tercih ediyorum. Beni eleştirenlere de cevabım hazır; "Sen de benim gibi vücuda sahip olsan sen de bu şekil giyinirdin" diyorum ve o laf onlara yetiyor :)

başkasının açıklığı seni rahatsız etmemeli bence :31:

Aynı şekilde düşünüyorum.
Erkekler neden düşünde dekolte giyinen birine farklı gözle baksın.Bakıyorsa da erkeğin sapkınlığıdır.
Herkes kendini neyin içinde rahat hissederse onu giyer.Ayıplanacak bir durum yok.

yakıştığı müddetçe ve yerde dekolte hoş oluyor ama taş gibi vücutlu hatunlarda :D bir de taşımak önemli her yerini çekiştireceksen giyme arkadaşım ama ben giydim ve yakışıyor diyorsan saygı duymak lazım. erkeklere göre giyinmeye kalkarsan sonu gelmez. çocuklara yan gözle bile bakanlar var şimdi onlar açık mı giyiniyor?

Ne kadar saçma..

Size ne isteyen istediği gibi giyinsin yani..

Ayıplanması gereken sizin fesatlığınız bence.

Bencede enteresan geliyor banada ben kendi adima rahat edemiyorum oram buram aciliyor diye zibinsiz sokaga bile cikmiyorum milletin ne giydigi beni ilgilendirmiyor ama nasil biyerleri gozukurken raht edebiliyorlar bunu merak ediyorum sadece herkezin kendi secimi kendi tercihi tabiki tayt bile giyemiyorum bazen eheryerim ortadaymis gibi oluyor azcik balik etli oldugum icin herhalde cogu kiyafetimimin yakasi bagri kapali oldugu halde dar diye sevgilimin beni eve gonderdigini biliyorum degistir geri gel diyor beni o alistirdi sanirim acik giyinmememe

Bende başkalarının giyimine kafa yoranların hep abarttığını (!) düşünmüşümdür:31: Başka şeylere kafa yorsalar daha verimli olabilirler.

Bu forumda birinin yazdığına eleştiri yapılınca herkes hemen aynı şekilde saldırmaya bayılıyor :ssz:

Herkesin düşüncesi kendine göredir evet isteyen istediğini giyer ama bu konuda insanların düşüncelerini yok özgür düşünmüyor yok karışıyor diye eleştirmek de kendisiyle çelişmektir bence...
Arkadaşın sorusuna gelince ben de düğün gibi bir ortamda çok açık giyinilmesini onaylamıyorum sonuçta tanıdık tanımadık yaşlısı genci bir sürü insan var ve sorun açık giyinilmesi değil o kıyafetle memesi poposu görünecek şekilde hoplayıp zıplamak bana göre.

Back
X