Neden bu kadar bahtsızım ?? ::((

uumutsuz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2014
65
19
38
kızlar ben bugüne kadr ki ilişkilerimde hep mutsuz oldum 2 yıl önce sevgilim beni aldattı bitti daha sonrasında yine hayatıma birileri girdi ama olmadı hep farklı yüzler hep farklı olaylar . Bir türlü doğru insan çıkmadı karşıma. Tam buldum derken bu defada yine sorun yine bi kAvga kargaşa nişan attım sanırım hiç mutlu olamycam hiç umudum kalmadı içimden ağlamak bile gelmiyor okdar alıştım hüsrana uğramaya .. Kendimi boşlukta hissediyorum ..hiç bir hayalim içimde hiç bir duygu kalmadı . Hep yıkılıyorum::( sizce ne yapmalıyım??

Zamana bırakıp dua etmeye bakın.Bazen böyle üst üste talihsizlikler olabiliyor

Aynen zamana bırak. Arama çabasına girme aranan olmaya bak.. kısmet bu işler

Zaman herşeyi ilacı İnşallah karşına düzgün bir insan çıkar kendını ümitsizliğe düşürme ve bir arayış içinde olma o zaten senı bulur.

kızlar ben bugüne kadr ki ilişkilerimde hep mutsuz oldum 2 yıl önce sevgilim beni aldattı bitti daha sonrasında yine hayatıma birileri girdi ama olmadı hep farklı yüzler hep farklı olaylar . Bir türlü doğru insan çıkmadı karşıma. Tam buldum derken bu defada yine sorun yine bi kAvga kargaşa nişan attım sanırım hiç mutlu olamycam hiç umudum kalmadı içimden ağlamak bile gelmiyor okdar alıştım hüsrana uğramaya .. Kendimi boşlukta hissediyorum ..hiç bir hayalim içimde hiç bir duygu kalmadı . Hep yıkılıyorum::KK43: sizce ne yapmalıyım??
olsun üzülme bak yine kısmetin oldukça açıkmış bulursun elbet , burada ne konular okuyoruz kısmetim bağlı tanıdık hacı hoca var mı diye

Doğru insan elbet bir gün çıkar karşına sabret.

Kısmetin iyi insanın nereden geleceği belli olmaz. Böyle kadere küserek isyan etmeniz sizi daha kötü yapar.
Her şey elbette güzel olacak. Karanlığın ardından aydınlık geleceğini unutmayın

2 yıl önce biten ilişkiden sonra insanın hayatına birileri girmez.En fazla 1 kişi girer.Bence sizin sorununuz seçici davranmamanız.Bence 2 yılda 2-3 kişi bile çok fazla üstelik siz bu zamana bir nişan ve ayrılık bile sıkıştırmışsınız.Bence önce kendinizi dinlemek için fırsat bırakın kendinize.

Nasipten bi adım öteye gidilmez derler.. Belki bu yaşadığın ilişkilerinden bi takım dersler çıkarman gerekiyor olabilir. Her şerde bi hayır vardır. Olumlu düşün, kendini yıpratma derim ve biraz kendine zaman ayırıp kendini dinlemelisin arkadaşım bu sana iyi gelecektir.

vaktin gelmemiş belliki onlarla evlenmemen lazım ki bir şekilde hayatından çıkmışlar bekle sabret umudunu asla yitirme

Back
X