NEDEN BU KADAR KÖTÜLEŞTİK?

nisanyagmurumm

Bakışın güzelse hayatında güzeldir...
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2016
2.442
4.161
53
34
Halimize bakiyorum günümüz insanlarina genclerine gelinlerine kaynanalarina ve gercekten nasıl bir uçuruma giden dusunceler içerisine girdik anlamiyorum. kıskanç, bencil, kavgaci tipler olduk ve bu kimligimizle çocuk yetistirirken bu hastaliklari onlara da bulastirmaya başladık ve nesil git gide fesat, güvensiz , kötü kalpli bir hal almaya başladı.

Gerçekten doldum. üzülüyorum çünkü. Masum bakışlar yardimsever insanlar icinde kötü niyet olmadan sevmeler olan bir ülke istiyorum sadece benim de butun derdim bu.

Bakıyorum hep kv dedikodulari, karı koca ayrılıkları, güvensizlik ve daha neler neler biz neden bu hale geldik...

Kv torununu sever, gelin burda konu acar kıskanır,
Insanlar dostlarına dertlerini anlatır, dostlar hemen bozucu yorumlar yapmaya başlar, eşler kavga eder hemen ayrılmaya tesvik sözler, ya daha cok şey var...

Ey KK kulübünün değerli üyeleri sizden isteğim hayatınızda olan herşeyi kalbinize kir bulastirmadan yaşamaya çalışın ki mutlu olasiniz birileri sizden yardım istediğinde akıl istediğinde ona bencilce akıllar vermek yerine vicdanınıza sorgulayarak onu mutlu edecek yorumlar yapın. Özür dilerim haddim olmadan böyle bir konu açtığım için. Sadece iyimser bir gelecek hayal ediyorum bunun içinde pozitif düşünceli olmaya davet ediyorum hepinizi...

Son düzenleme:
Kayinvalidenizi sevin size o deliler gibi sevdiğiniz eşini doğurdu.
Insanları sevin hiç bir çıkar gözetmeksizin hayatınız nasıl guzellesecek goreceksiniz,
Eşinizle olan kavgalarinizi ailenizle paylaşmayin siz affedersiniz de eşinizi aileniz affetmez sonra sıkıntılar başlar, ailenizdeki problemlerden eşinize bahsetmeyin ki gun gelir sizi o anlattiklarinizla vurur.

En yakın arkadaşınıza çok önemli sır vermeyin gün gelir uzaklaşır...
Anlatacaksanız sirrinizi tanimadiklariniza anlatin cünkü birdaha rastlamayacaksiniz rahatlarsiniz. Ofkeli misiniz mutsuz musunuz birilerine bağırıp kırmak isterseniz dilinizi isirin acidığında susarsiniz şunu bilin ki bazen insanlarin canini yakmak geride ateşli kül birakir o eninde sonunda sizi bulur sizde yanarsınız o zaman daha çok canınız yanar o yüzden dilinizi ısırın daha az canınız yansın. Affetmek sadece iyi insanların yapabileceği bir şeydir, affedilen yine yanlış yaparsa o onun ihmalidir... siz insan olarak yasarsaniz çoğu insan sizi ornek alir ve dunya guzellesmye başlar.
Bir kişinin değişimi tüm dünyayı değiştirebilir... hayat bu belli olmaz.

Son düzenleme:
Bir gün derviş ve arkadaşları bir göl kenarında yürürken suya akrep düşmüş. Derviş akrebi kurtarmak için elini suya daldırmış o akrebi kurtarmaya calistikca akrep dervisin elini sokuyormus. Arkadaslari yapma birak dedikçe dervis vazgecmemis akrebi kurtarmış.
Arkadaşları kızmış " sana zarar verene neden yardım etmeye çalışırsın? Diye.
Derviş arkadaşlarına dönmüş demiş ki " ey benim sevgili dostlarım o akrebin fitratinda sokmak var diye ben insanlık fitratimdan vaz mi geçeyim...

evet bakislar da bir cikar iliskisi arayisi icinde sonra o herkesin guc ve govde gosterisi seklinde asamadigi biseyde bilmedigi dahasi ogrenmedigi ego yarisi baskalarini yonetme cabalari icinde kendi amacsizligi ...
ben bana saygi duyacak insanlar isterim gunesi tasirim kalbimde ama bu gunes cok degerli kararmaya baslarsa hayat biter o sebeple kendisini isitmaya basladi ne zamandir iyi bakiyorm guzel yasiyorum ve dahasi hayati seviyorum bir kisi isitamadiysa kalbimi guven vermediyse onu kendi haline birakiyorum cunku guzel bakan guzel gormeli

Hayat KK gibi değil Allah'tan. Belli bir kesim buraya yazıyor. Eğer burda yazıldığı gibi olsa zaten ne ahlak kalmış ne edep, ne büyüğe sevgi saygı.
Ayrıca evde çok sesini çıkaramayan , kendine güvensiz kadınların burda aslan kesildiğini de düşünüyorum.

Halimize bakiyorum günümüz insanlarina genclerine gelinlerine kaynanalarina ve gercekten nasıl bir uçuruma giden dusunceler içerisine girdik anlamiyorum. kıskanç, bencil, kavgaci tipler olduk ve bu kimligimizle çocuk yetistirirken bu hastaliklari onlara da bulastirmaya başladık ve nesil git gide fesat, güvensiz , kötü kalpli bir hal almaya başladı.

Gerçekten doldum. üzülüyorum çünkü. Masum bakışlar yardimsever insanlar icinde kötü niyet olmadan sevmeler olan bir ülke istiyorum sadece benim de butun derdim bu.

Bakıyorum hep kv dedikodulari, karı koca ayrılıkları, güvensizlik ve daha neler neler biz neden bu hale geldik...

Kv torununu sever, gelin burda konu acar kıskanır,
Insanlar dostlarına dertlerini anlatır, dostlar hemen bozucu yorumlar yapmaya başlar, eşler kavga eder hemen ayrılmaya tesvik sözler, ya daha cok şey var...

Ey KK kulübünün değerli üyeleri sizden isteğim hayatınızda olan herşeyi kalbinize kir bulastirmadan yaşamaya çalışın ki mutlu olasiniz birileri sizden yardım istediğinde akıl istediğinde ona bencilce akıllar vermek yerine vicdanınıza sorgulayarak onu mutlu edecek yorumlar yapın. Özür dilerim haddim olmadan böyle bir konu açtığım için. Sadece iyimser bir gelecek hayal ediyorum bunun içinde pozitif düşünceli olmaya davet ediyorum hepinizi...
Hayatı kolaşlaştıralım sevdiklerimize ve kendimize, sadece tebessüm ederek bile bir adım öne gecebilirsiniz :)))

Back
X