- 7 Şubat 2011
- 860
- 333
- 123
hep hayallerim vardı üniversteyi istanbulda okudum iş bulup orda kalacaktım orda yasayacaktım. ama okulu bitirip memlekete döndüm bi aşk ugruna...aldatıldım ve suclu gibi terk edıldım yıkıldım hiç bişeye deymedı... kendımı toparlamak ıstedım işe girmek istedim tam 3 yıl boyunca ugrastım banka sınavların da mülakatlar da elendım istedigim gibi bir is bulamadım hep hayal kırıklıgı yasadım ama ne hayal kırıklıkları.. hep burdan gitmeyi hayal ettim kpss ile atanmayı cok umut ettim ama oda başka bir hayal kırıklıgı 
3 yıl sonra iş buldum asgarı ücretle başlasamda bi fabrika olmsı yönünden rahat hafta sonlarım var cıkıs saatım belli masam odam bile var.. cünkü ben esnaf yanında sekreterlık yapıp her sabah tualetlerı temızledıgım günleri biliyorum..
ılk defa maasımı bankadan cektım bellırlı düzenlı bir maaş günüm var aldıgım ücretin düşüklüğünü takmıyorum bile... çünkü hayatımı kafamı düzene sokmak cok uzun zamanımı aldı..
sonuç mu ? hiç birseyden zevk almıyorum para harcamaktan bile :
eskı hevesım heyecanım yok hiç birşeye

3 yıl sonra iş buldum asgarı ücretle başlasamda bi fabrika olmsı yönünden rahat hafta sonlarım var cıkıs saatım belli masam odam bile var.. cünkü ben esnaf yanında sekreterlık yapıp her sabah tualetlerı temızledıgım günleri biliyorum..
ılk defa maasımı bankadan cektım bellırlı düzenlı bir maaş günüm var aldıgım ücretin düşüklüğünü takmıyorum bile... çünkü hayatımı kafamı düzene sokmak cok uzun zamanımı aldı..
sonuç mu ? hiç birseyden zevk almıyorum para harcamaktan bile :

Son düzenleyen: Moderatör: