- 2 Ekim 2014
- 2.478
- 5.361
- 358
- 39
- Konu Sahibi dipsiz kuyu
Şu an o kadar sinirliyim ki nasıl cümle kuracagimi bilemiyorum 3,5 yıldır evliyim 22 aylık bi oğlum var ve Eşimle aynı işyerinde çalışıyoruz. Kendisi evin tek çocuğu annesidir hiç is yaptirmamis erkek adam yapmaz mantığı var ben de hiç is yaptirmadim salağım işte herşeyi kendim yaptım. Daha biraz önce bu saate kadar ütü yapıyordum. Ama karşılığında ne buluyorum anlayissizlik. En ufak birşeye sinirlenen bir koca elestirilmekten nefret eden biri. Eleştiriye de geçtim herseyi eleştiri olarak algılayan biri. Kendimi o kadar yanlız hissediyorum ki hiç bişey konuşmuyorum onunla ne söylesem alınan yine ne oldu diye tepki veren biri. İçime atıyorum bu seferde niye konusmuyorsun diyor. Ustune bide sabahtan aksama kadar bilgisayar başında. Ve ben yine herseyi içime atıyorum. Hiç bişey yokmuş gibi davraniyorum. Sırf huzursuzluk olmasın diye. Ama çok doldum. Kendi kiyafetimi kendim dikerim Evimi kendim temizler parami hesabını bilirim. Karşılığında ne buluyorum. Hiç bişey ama ona sorsan hiç bişey yok ben abartıyorum. Neden bu kadar salağım?