neden bu kadar Üzgünüm??

gokce55

Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2014
98
55
18
42
Merhaba arkadaşlar esimden haziran ayında ayrıldım fakat tekrar denemeye karar vermistik ve görüşmeye devam ediyorduk.. eşim biraz zaman istemişti fakat bu zaman zarfında hayatına birsürü insan girdi evliyken de olmuştu gerçi aldatmalari. en son geçen hafta ansızın yanına gittim konuşup ne olacaksa olsun diye evden ben gitmeden biraz önce kadın çıkmış rujlu sigaralar kadının kolyesi masanın üzerinde eşimin hertarafi mosmor olmuş.. ve sonuç tamamen bitti ama benim içim çok buruk kalbim ağrıyor.. Neden onun bunca yaptigina rağmen ondan vazgecmek bu kadar zor geliyor

Merhaba arkadaşlar esimden haziran ayında ayrıldım fakat tekrar denemeye karar vermistik ve görüşmeye devam ediyorduk.. eşim biraz zaman istemişti fakat bu zaman zarfında hayatına birsürü insan girdi evliyken de olmuştu gerçi aldatmalari. en son geçen hafta ansızın yanına gittim konuşup ne olacaksa olsun diye evden ben gitmeden biraz önce kadın çıkmış rujlu sigaralar kadının kolyesi masanın üzerinde eşimin hertarafi mosmor olmuş.. ve sonuç tamamen bitti ama benim içim çok buruk kalbim ağrıyor.. Neden onun bunca yaptigina rağmen ondan vazgecmek bu kadar zor geliyor

Boşandıktan sonra tekrar denemek hataymış zaten.

Bütün bunlara ragmen hala unitamiyo musun? Yazik etme kendine bence kurtulmussun bidaha baslamak mantiksiz

olmadığını olmayacağını zaten bende biliyorum görüyorum ama kalbim ağrıyor nefes alamıyorum.. çok emek verdim onun için çok şey feda ettim

boyle bir adamla yasayip mutsuz olucagina ,onsuz yasa mutsuz ol daha iyi
hic degilse kafan rahat olur ,zamanla alisirsin ,unutursun.

Seninkisi alışkanlık olmuş. Zamana bırak, kendinle ilgilen. Unutursun bir süre sonra, bir anda kimse unutamaz zaten.

Çok üzücü bir durum.. karşınızdaki kişi affedilmeyecek hatalar yapmış bana göre. Hiç kolay değil bu yaşadıklarınız. Inşallah çabuk atlatırsınız..

eskiye rağbet olsa bit pazarına nur yağardı niye tekrar denedinki ne mal oluğu ortadaymış zaten o kadar aldatmaya nası deneyebildin anlamadım valla boş ver salla gitsin kurtulduğuna say sevgi diyil alışkanlıktır belkide vazgeçemediğin

boyle bir adamla yasayip mutsuz olucagina ,onsuz yasa mutsuz ol daha iyi
hic degilse kafan rahat olur ,zamanla alisirsin ,unutursun.

Çok üzücü bir durum.. karşınızdaki kişi affedilmeyecek hatalar yapmış bana göre. Hiç kolay değil bu yaşadıklarınız. Inşallah çabuk atlatırsınız..
inşallah dediğiniz gibi zamanla geçer yoksa nasıl geçer hayat hiçbir fikrim yok

Sizin adınıza üzüldüm ama denenmişi bir daha denemeyeceksin diye de bir laf vardır. Bakın neden ayrıldığınızi böylelikle teyit etmiş oldunuz,ayrilirken dogru ama yeniden deneyerek yanlis yapmissiniz.eğer eski eşinizde sizinle aynı duygulara sahip olsaydi zaten sizden başkasını gözü görmezdi.
Hiç üzülmeyin değmez bile,lütfen artık önünüze, yolunuza bakın.

Sürekli olarak eşinizin başka kadınlarla olduğunu düşünüp durursanız bu sizi sağlıklı düşünmekten alır, hırs yapmanıza sebep olur. En sağlıklısı sizi bu düşüncelerden uzaklaştıracak hobiler edinmeniz, yeni insanlarla tanışıp dolu dolu zaman geçirmenizdir.

inşallah dediğiniz gibi zamanla geçer yoksa nasıl geçer hayat hiçbir fikrim yok
geciyor merak etme
ilk aylar uzulup ,aglarsin ,yureginde koca bir agirlik vardir hep
sonra o agirlik arada hafifler ,aglamalarin seyreklesir
1 yili devirirsin ,bazan guldugunu farkedersin,onsuz nefes aldigini
sonra kendi hayatin icin planlar kurmaya baslarsin ,onu kaybettigini kabullenirsin artik
ama aslinda kaybeden sen degilsin odur emin ol
oyle adamlar ancak kendi gibi kadinlarla gununu gecirir
basibos yasarlar taki olucekleri gune kadar

Herşey daha çok yeni zamanla unutucaksın senin hissettiğin aşktan sevgiden değil alışkanlıktan sadece bir süre sonra kurtulduğuna sevineceksin emin ol

Back
X