Neden bu soğukluk ?

qulquzelii

Guru
Kayıtlı Üye
23 Mart 2010
99
4
298
Arkadaşlar mrb. Fikirlerinize ihtiyacım var yardımcı olursanızsevinirim. Subat ayında başlayan bi ilişkim var ve Temmuz ayında sözlendik. 1 ay sonra da düğünümüz olacak fakat bu aralar bana karşı çok soğuk olduğunu hissediyorum. Eskiden işten çıkınca arayıp gelip seni alıcam dışarı çıkalım diyen adamla cuma gününden beri görüşmüyoruz. Aramızda herhangi bi sorun yok telefonda gayet normaliz ama görüşmüyoruz . O bana görüşelim demediği için doğal olarak ben de görüşmeyi teklif etmiyorum fakat kafam çok bulanık ve bu duruma oldukça üzülüyorum. Sizce sebebi nedr görüşlerinize ihtiyacım var.

Sorun var mı yok mu bilemem ama bir ay sonra evleneceğin bir adama , aklındaki soru işaretlerini sorabilmelisin ?

Ya da görüşme talebinde (talep pek resmi oldu farkındayım ) sen bulunabilmelisin .

Size olan sevgisinin eksildigini mi dusunuyorsunuz? Eger oyle bir hisse kapilmadiysaniz ustune dusmeyin. Insanlarin arada nefes almaya ihtiyaci var. Bir surecten geciyordur duzelir.

Belki yogundur veya streslidir. Bu gibi durumda icini ondan baskasi rahatlatmaz. Ona duzgunce sorman en mantiklisi bence. Bazen bizler erkeklerin davranislarindan cok anlam cikariyoruz

sonbahar yorgunlugu ben o moddayım.evlilik stresi de olabilir.beni stres cok etkiler.kafamdaki hallolmadan canım bir şey istemez.

Niye hep erkekten bekliyorsunuz ki buluşma teklif etmeyi falan ?
1 yıl dolmadan evlenmiş olacaksınız çok mu aşık oldunuz yoksa , evlenmek amacı ile mi tanıştırıldınız.

Niye hep erkekten bekliyorsunuz ki buluşma teklif etmeyi falan ?
1 yıl dolmadan evlenmiş olacaksınız çok mu aşık oldunuz yoksa , evlenmek amacı ile mi tanıştırıldınız.
Hayır 3 yıl aynı iş yerinde çalıştık ve ilişkimiz başlayınca ben işten ayrıldım

hayatım neden görüşmüyoruz diye sormayı deneseniz?
rahatça konuşabilmeli insan nişanlısıyla

Hayır 3 yıl aynı iş yerinde çalıştık ve ilişkimiz başlayınca ben işten ayrıldım
Bayağı tanıyorsunuz o zaman sorun yok .
Sizin işinizi bırakmanız ilişkiniz ile bağlantılı mı ki ?

Siz arayın ne zamandır görüşmüyoruz diyin bi sıkıntısı var ise sizinle paylaşır hem .

Kızlar benim de aklıma düğün stresine girdiği geldi fakat böyle strese girdiyse bir de ben sorup onu bunaltmak istemedim fakat en iyisi sormak olacak aksam konuşcam tskler hepinize

Biraz fazla hızlı gitmiyor musunuz
İlişkinin 1 yılı dolmadan evlenmiş olacaksınız
Ne kadar tanıdınız ki birbirinizi

hızlı bir ilişki sanki..biraz daha tanısaydınız birbirinizi..

Ben bile soğukluğunuzu buradan hissettim bu ne resmilik 1 ay sonra evleneceksiniz seni özledim neden görüşmüyoruz desenize.

evlilik yakınlaşığı için korkmaya ve sorgulamaya başlamıştır
insallah vazgecmez

benim eski nişanlımda bi süre böyle yapmıştı, yani buluşma teklif etmiyordu, en son dedi ki: hiç özleme zaten hiç buluşalım deme, hep benden mi bekliyosun falan demişti. Böyle birşey de olabilir belki??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…