Neden bukadar korkuyor?

Ailenle tanıştırmadan önce,erkek arkadaşınızın ailesini tanımaya çalışın.Açık açık niye bu kadar çekindiğini sorun.

Ailenle tanıştırmadan önce,erkek arkadaşınızın ailesini tanımaya çalışın.Açık açık niye bu kadar çekindiğini sorun.

Hazır değilim diyo başka bişey demiyo. Üzerine de fazla gitmek istemiyorum zamanla anlatır belki diye. Bu sene olmazsa hiç olmaz ben daha fazla ayrı kalmak istemiyorum :43: o da istemiyordur eminim ama bir sıkıntısı var çözemiyorum. Acaba ailesinin durumu mu iyi değil ondan mı, ilk bu geldi aklıma :50:

O zaman,ber süre bu konuyu arkadaşınıza hiç açmayın.Eğer hala adım atmıyorsa yapacak bişey yok öyle değil mi?

cnm sen nezaman türkiye ye gidiceksin tekrar?

hic bu konuyu acma ona bakalim ne yapicak. kendiliginden gelip biseyler anlaticakmi söylicekmi merak ettim acikcasi. hem sevgilin kac yasinda?

cnm sen nezaman türkiye ye gidiceksin tekrar?

hic bu konuyu acma ona bakalim ne yapicak. kendiliginden gelip biseyler anlaticakmi söylicekmi merak ettim acikcasi. hem sevgilin kac yasinda?

Ağustos'un 10'unda Allahın izniyle yola çıkcaz cnm. İşyerim problem çıkarırsa ben iznimi erteleyip daha sonra uçakla gideceğim.
25 yaşına girecek yakında, çokta küçük bir yaş değil. Ben istiyorum ki tanışsın ve daha fazla vakit geçirebilelim, sorunlarımızı YÜZYÜZE çözebilelim, ama beyefendi bunları düşünmüyor. Ne olduysa totosu tutuştu birden, zamanın yaklaştığının daha yeni farkına vardı galiba :47:

Hemen sözlenelim de demiyorum, sadece tanışsın açıklasın işin ciddiyetini :(

Son düzenleme:
demişya soru soraracaklar ailem hakkında falan diye
ailesi anne babası ne iş yapıyor aile yapısı nasıl kaç kardeşler
nerde yaşıyorlar siz bunları biliyor musnuz?
bunu her kız ailesi sorar bundan kaçış yok eninde sonunda o sorularla karşılaşacak
demek istediğim şu acaba ailesi konusunda çekindiği bir taraf mı var
siz ailesini aile yapısnı biliyor musnuz
çekindiği bir takım şeyler var mı?

demişya soru soraracaklar ailem hakkında falan diye
ailesi anne babası ne iş yapıyor aile yapısı nasıl kaç kardeşler
nerde yaşıyorlar siz bunları biliyor musnuz?
bunu her kız ailesi sorar bundan kaçış yok eninde sonunda o sorularla karşılaşacak
demek istediğim şu acaba ailesi konusunda çekindiği bir taraf mı var
siz ailesini aile yapısnı biliyor musnuz
çekindiği bir takım şeyler var mı?

Babası terzi annesi ev hanımı öyle anlatmıştı bir ara halama (halamla tanışıyorlar bu arada). İsimlerini de kimliğinden okumuştum son görüşmemizde :9: bide 2 büyük abisi var ikiside evli çocuklu, 2 yeğeni var. 5 yaşındakiyke konuştum bikere telde çok tatlı :)
Arkadaşlarıyla yüzyüze tanışmadım henüz ama biliyorlar beni, "X'in selamı var" fln diyor arada sevgilim, kimle takılıyor biliyorum, seslerini duyuyorum da telefonda. Yani öyle ayrıntılı pek birşey bilmiyorum anlattığım kadar işte :26:

Ağustos'un 10'unda Allahın izniyle yola çıkcaz cnm. İşyerim problem çıkarırsa ben iznimi erteleyip daha sonra uçakla gideceğim.
25 yaşına girecek yakında, çokta küçük bir yaş değil. Ben istiyorum ki tanışsın ve daha fazla vakit geçirebilelim, sorunlarımızı YÜZYÜZE çözebilelim, ama beyefendi bunları düşünmüyor. Ne olduysa totosu tutuştu birden, zamanın yaklaştığının daha yeni farkına vardı galiba :47:

Hemen sözlenelim de demiyorum, sadece tanışsın açıklasın işin ciddiyetini :(
sen yinede üstüne basa basa söyle cnm sadece tanisma olacak diye rahat görüsebilmemiz icin de :34:
Babası terzi annesi ev hanımı öyle anlatmıştı bir ara halama (halamla tanışıyorlar bu arada). İsimlerini de kimliğinden okumuştum son görüşmemizde :9: bide 2 büyük abisi var ikiside evli çocuklu, 2 yeğeni var. 5 yaşındakiyke konuştum bikere telde çok tatlı :)
Arkadaşlarıyla yüzyüze tanışmadım henüz ama biliyorlar beni, "X'in selamı var" fln diyor arada sevgilim, kimle takılıyor biliyorum, seslerini duyuyorum da telefonda. Yani öyle ayrıntılı pek birşey bilmiyorum anlattığım kadar işte :26:

eee daha neyden korkuyor anlamiyorum :26:

Ailesinin kültürü ile sizin ailenizin kültürü arasında fark mı var ?

Hani şu , üniversite mezunu ile ilkokul mezunu taraflar gibi. Şu sıra çok meşhur çünkü bu ayrım !

Belki de bu tarz bir şeyden dolayı, ailesinden utanıyordur.

Ya da hiçbir utandığı yoktur, ailesi hakkında bir şeyleri anlatmaktan sıkılıyordur . İlle bir şey aramayalım altında :)

Ailesinin kültürü ile sizin ailenizin kültürü arasında fark mı var ?

Hani şu , üniversite mezunu ile ilkokul mezunu taraflar gibi. Şu sıra çok meşhur çünkü bu ayrım !

Belki de bu tarz bir şeyden dolayı, ailesinden utanıyordur.

Ya da hiçbir utandığı yoktur, ailesi hakkında bir şeyleri anlatmaktan sıkılıyordur . İlle bir şey aramayalım altında :)

Benim ailemde okumadı annem almanyaya küçük yaşta, 6. Sınıfa kadar okumuş, sonra dedem göndermemiş okuyupta kayınbababa dükkan mı açacaksın diye :50: babamda liseyi bile bitirmedi evlendi almanyaya geldi o da. Şimdi çok şükür iyi kötü geçiniyoruz imkanlarımız da var, annem kendi kendini geliştirdi yarım almancasıyla şimdi huzur evinde çalışıyor ve yönetimde bir üye.
Onun ailesini hiç bilmiyorum canım okudularmı okumadılar mı. Merak da etmiyorum açıkcası, ailemde bu konularla ilgilenmez eminim. Onların okumuşluğunun bize bi faydası olmaz ki.

Sorulacak çok şey varda işte kaçıyor resmen. Undercover takılıyor benimki :44:

çekiniyor heralde... ki erkekler aileyle tanışma konusunda inan ki daha tırsaklar :))
benim erkek arkadaşım da tanışmaya çok meraklıydı ama tanıştılar kaldı öyle, her yapacağını on kere düşünüyormuş meğersem o esnalarda :)) gerçi evimize gelmedi henüz, eminim ki onda daha çok tırsacaktır...
sen eminsen ondan pek takma kafana bu mevzuyu diyeceğim ama sen bir şeyler saklıyor diye düşünüyorsan biz de acaba diyoruz, hani muhakkak hissediyorsun ki söylüyorsun...
uzakta olduğunuz için daha vakti var gibi mi düşündü acaba?

Bunu bizim bilmemiz imkansız gibi birşey..

Ne bileyim 2 yıl az bir süre değil ve onu en iyi tanıyan sensin aramızda..

Birşey olsa bana 2 süre içinde illa bahsederdi ? diyecek kadar güvenmiyor musun mesela

Bence direk sor , neden tanışmaktan çekindiğini er ya da geç olacak birşey değil mi ? gibilerinden..

Canım uzun zamandır berabermişsiniz aklına kötü şeyler getirme bence.Erkek milleti korkuyor evlilikten sen üzerine geldikçe o daha da soğur evlilikten.Ona tavır yapma anlayışlı davran hatta kendin de evliliğe uzak bakıyormuş gibi davran biraz o zaman daha ılımlı düşünüyorlar.Yani benim uyguladığım taktik bu erkek arkadaşıma ben evlilikten kaçtıkça o istemeye başladı bu sefer.Umarım sende de etkili olur bilemiyorum yanlış yönlendirmek istemem.Ama biraz daha sabret 4 senelik ilişki yürüten arkadaşlarım var daha evlilik kararı alamayan bir yıl daha dayan derim ben o zamanda bir gelişme görmezsen konuşursun açık açık

bence tamamen telaşlandığı için öyle demiştir canım
erkekler ailelerle tanışmaya gelince çekinirler biraz
ne kadar özgüvenide olsabu onlar için biraz yorucu olabilir
altında bişey aramak yerine kendisine sormanı tavsiye edrim sana
zira uzun zamandır berabermişsiniz

Tekrar konuşmayı denicem kızlar ama şimdi değil birak gün geçsin öyle :50:
Beni yüzüstü bırakmasından çok korkuyorum, ya yarı yolda bırakırsa beni naparım ?? :43:

Sevgilin korkuyor mu korkmuyor mu bilemem.
Ama bir erkeğin sevdiği kızın ailesiyle tanışmayı kendisi istemesi gerektiğine inanıyorum.
Bu konuyu senin açman bile hata...

Back
X