neden bulamıyorum neden olmuyor

sinko

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2011
52
0
46
Ankara
bir konu açmıştım bilenler bilir neden artık kimse teklif etmiyor neden yanlzım ya çok sıkıldım ankarada tek olmaktan arkadaşımın olmamasından bir yuva kuramamaktan galiba bu konuya taktım hayırlısını versinde nerden çıkacak karşıma biritanıdık yok tanıştıracak yok ne yapacağım bilemiyorum çok sıkıldım bende o duyguyu tadıp evlenmek istiyorum ne yapmalıyım sizce napayım ya neden birini bulamyorum neden çevrem olömuyor yarım lütfen

bir konu açmıştım bilenler bilir neden artık kimse teklif etmiyor neden yanlzım ya çok sıkıldım ankarada tek olmaktan arkadaşımın olmamasından bir yuva kuramamaktan galiba bu konuya taktım hayırlısını versinde nerden çıkacak karşıma biritanıdık yok tanıştıracak yok ne yapacağım bilemiyorum çok sıkıldım bende o duyguyu tadıp evlenmek istiyorum ne yapmalıyım sizce napayım ya neden birini bulamyorum neden çevrem olömuyor yarım lütfen

Hadı gel senı abime ayarlayayım hı ? :)))))))))

yaş kaç arkadasım

bende eşimle tanışmadan öne bu ruh halindeydim arkadaşım..
emin ol bir yerlerde muhakkak doğru insan seni bekliyordur..

kursa falan gitsen yeni ortamlara girsen inan işe yarar..

herkesin nasibi bi yerde duruyor yeri ve zamanı geldiğinde oluyor herşey. bişeye çok odaklanırsan beklersen olcak illa diye o asla olmuyor :50: anca nezaman onu beklemeyi bırakıyorsun ozaman oluyor. bunlar kısmet işleri tabiki ama gökten de düşmüyor tabiki :1:arkadaş oramlarında bulundukca kafanıza ve gönlünüze göre birini bulacağınızdan eminim. eğer arkadaşınız yoksa ilgi alanınıza göre kurslara gidebilir arkadaş edinebilirsiniz :21:dediğim gibi herşeyin bir zamanı var ve ozaman geldiğinde sizde istediğiniz tüm o güzel duyguları tadıcaksınız elbet :34:

yaşım 24 arkaaşlar kurstada arkadaş bulamıyorum bakımlıyım güzelimde ama olmuyor işte tek olmaktan çok sıkıltım

Amacım dalga geçmek degildi gayette ciddiyim :) belkıde hayatının aşkıyla karşılaşmayı beklıyosun ? Allahın kudaretıne sual olmaz bırseyler olmuyosa olmaması gerektıgı için olmuyodur hayırlısı deyıp geçmen lazım isyan etme. Verir en kötüsünü verir sonrada allahım neden verdın dersın . Bence sabret ...

Diğer insanların sıkıntısı , sizin için eğlence vesilesi mi oluyor !

Hayır bayan alakası yok şimdi o mesajı gülmeden atsaydım a bak kız abısıne ayarlamak istiyo derdınız melek olurdum fozunuzde gülüncemi battı? Algıda seçicilik derler buna. Gülücük her zaman dalga geçmeyi ifade ediyosa sizin için yandınız malesef..

Back
X