Neden Bunu Bana Yapıyosun??? :{

canım sen canını sıkma.dua et sıkıntın eminim geçecektir.senden ötürü bende mutlu oluyorum bana ne oluyosa:P=)

canım benim ya :1hug: sizin durumlar ne alemde :uhm:
benimki bana dün anneme getircem senide hangi günü ayarlasak diye sordu :dance:

konumda taşına taşına bi hal oldu kaydirigubbakcemile3

bizim durumlarda bişe yok nolsun.çarş mesaj atmıştı cevap vermedim.geçende gördüm hiç bakmadan yürüdüm.düşünüyor belliki 2 gün sonra mesaj attı belkide düşünmüyor bilmiyorum.
oo annesi fln geliyorsa artık sizin düğün yaklaştı demektir..şöyle davullu zurnalıkaydirigubbakcemile3 ne diyelim artık size mutluluklar..konuyuda taşıyıp durmayın bulamıyorum sonra:utangac:

konuyuda taşıyıp durmayın bulamıyorum sonra:utangac:

kaydirigubbakcemile3 valla ya neden taşıolar bilmiyorum..
canım seni düşünüyodurki gördükten sonra msj yazmış görünce nie bişi yapmadınız Allah sizi napmasın inatsınız ikinizde heralde :olmaz: sen böle devam ett seviosa şimdi iice korkmuştur kaybediyorum die bi kaç güne kalmaz döner :jeyyar: kaydirigubbakcemile5 sevmiosa da kendi kaybeder :umursamaz: senin gibi bulamasın inş kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 valla ya neden taşıolar bilmiyorum..
canım seni düşünüyodurki gördükten sonra msj yazmış görünce nie bişi yapmadınız Allah sizi napmasın inatsınız ikinizde heralde :olmaz: sen böle devam ett seviosa şimdi iice korkmuştur kaybediyorum die bi kaç güne kalmaz döner :jeyyar: kaydirigubbakcemile5 sevmiosa da kendi kaybeder :umursamaz: senin gibi bulamasın inş kaydirigubbakcemile3

yapmazmıyım rose..yine aynı oldu artık utanıyorum yalvardım demekten.neyse 6 gün oldu görüşmedik.mesaj attığında da cevap vermedim zaten.bu kaçma kovalama işini lehime çevirmem lazım.kaybedecek vaktim yok artık çok üzüldüm çok uzadıkafamçokkarıştı
yalvardım derken de şöyle o bana bişe demiyordu da öyle yapmadım.baktık konuşcak sorun kalmadı birbirimize takılmaya başladık ben beni sevemenin yolu yokmu madem fln dedim..öyle işte.sevmiyor diyemem seviyorda diyemem kendini beni hayatından çıkarmaya şartlamış çünkü bana çok kırgınmışş

Back
X