Neden byle ya!!!!

evlilik deyince tüylerim diken diken oluyor.. ama dediğiniz gibi saf birile hayat güzel olsa gerek.. gerçi bende şans yok kabul edince o safında gözü açılır.CADIARZU

filim gibi ama çocukla hiçbir tanışıklığımız yok..sadece iş yerimde gördü beni ve etkilendiğini söyledi..bende inanmadım ama.. okadar dil döktü ki çocuk..inanmak geldi içimden..amannn dedim ya hep tuaf şeyler beni bulur zaten..

filim gibi ama çocukla hiçbir tanışıklığımız yok..sadece iş yerimde gördü beni ve etkilendiğini söyledi..bende inanmadım ama.. okadar dil döktü ki çocuk..inanmak geldi içimden..amannn dedim ya hep tuaf şeyler beni bulur zaten..

bilemiyorum ben buna biraz mesafeli yaklaşırdım..
biraz zaman geçsin sen de o arada iyice tart istersen..

ben aynı durumdaydım 5 yıllık ilişkim bittikten sonra çok acı çektim sancılı bır ayrılık oldu ve arkadaşlarım kımle tanıştırırlarsa yada ben kımınle görüşürsem bana karşı ıcınde bır duygu oldugunu soylerse o kısı sadece içimden dalga geçmek ve onları üzmek geliyordu .ve kendıme sırf buyuzden dolayı söz verdım baştan onları uyarcam dedıgım anda karşıma bırısı cıktı.mükemmel aradığım herseyın oldugu bırısı o ve ne yazıkki ona verdıgım söz olarak bu düşüncemi açıkladım.tabı gerivites yapmak zorunda kaldı çocuk ama bu sefer farklı.ben ondan hoşlanıyorum ve 2 gundur msne gelmesını beklıyoum şaka gıbı .oyuzden kımseden ah almadan bence sende kendı yolunu çiz ınan unutturacak bırısı cıkıyormuş.

şuna emin ol ayrıldığın nişanlın aynı şekilde bi kadınla karşılaşsa senin gibi bi tavır sergilemez atlardı acı ama gerçek...sevseydi oda seni zaten şuan bunlar yaşanmazdı ...önüne bak yıllarını çarçur etme...

ya bıktım artık hergün ağlamaktan...
allahım kimseye bu acıyı yaşatmasın..
ufacık bişeyde ağlıyorumm.. biliyorum hayatta daha kötü acılar var ama gönlüme söz geçmiyor..

inan yalnız değilsin:(( tüm arkadaşların evlenmiş,birbirlerine evlilikleriyle ilgili şeylerden bahsediyorlar yada düğün hazırlıklarında olanlar bunlar hakkında..şurda bakıyorum herkesin bir derdi var gerçekten,beterinde beteri var....istiyorsun kii şimdi çıksın karşına o insan..ama böyle değişmeden olmaz..değişmeliyiz biz,nasıl bilmiyorum ama değişmeliyiz gibi arkadaşlar,durumumuz çok vahim duruyo kim bizi ne yapsınÇok üzgünüm çoook

of of kızlar çocuk mail atıp duruor.. valla açıkca bikez daha söyledim istemediğimi.. ama ne olur beni silmeyin diye öyle yalvarıyo ki.. güldüm kendikendime buda nerden çıktı yav..akannehir

kızlar bu erkekler nede bukadar gerizekalı yaa? bu salak çocuk hani okadar aşkımdan yanıp tutuşuyodu ya.. bugün bana ailesi istemegiğini söyledi.. delimi manyakmı sanki ben onu kabul ettim ilişki için.. niye etmiyolarmış biliyomusunuz.. nişan atmışım... kesip attığım tırnağıma bile değmeyecek insanlar bu yorumu yapı ya.. sinir oluyorum.. ya belki kendilerince haklılar ama ben ona durumu açıkca söyledim..neyse birkez daha anladım erkek milleti için hiç birşey değmezz.yalnız mutluyum.. hem benbiraz daha biten nişanımın acısını yaşamalıyım galiba:çok üzgünüm:

kızlar bu erkekler nede bukadar gerizekalı yaa? bu salak çocuk hani okadar aşkımdan yanıp tutuşuyodu ya.. bugün bana ailesi istemegiğini söyledi.. delimi manyakmı sanki ben onu kabul ettim ilişki için.. niye etmiyolarmış biliyomusunuz.. nişan atmışım... kesip attığım tırnağıma bile değmeyecek insanlar bu yorumu yapı ya.. sinir oluyorum.. ya belki kendilerince haklılar ama ben ona durumu açıkca söyledim..neyse birkez daha anladım erkek milleti için hiç birşey değmezz.yalnız mutluyum.. hem benbiraz daha biten nişanımın acısını yaşamalıyım galiba:çok üzgünüm:

:roflol: başka birşey söylese idi şaşardım

Okuyunca saçma gelebilir kızlar inanın banada çok saçma geldi ama yinede ne olduğunu anlamadım... 8 ay önce nişanlımdan ayrıldım çok mutsuzum çünkü onu çok seviyorum.. Birsürü saçma sapan şey olmasına rağmen seviyorum işte unutamıyorum. Başkasını asla düşünemiyorum.. Bidaha asla evlenmiyecem gibi düşüncelerim var..ama geçen hafta işyerime biri geldi benden etkilendiğini söyledi..tabi bende istemediğimi söyledim.ama çocuk anlamıyo her gün geliyo işyerime..öyle saf ki çocuk..bugünde güllerle geldi..bi anda bende etkilendim sankiiii...kendime çok kızdım neden böyle oldu diye.. çok tuhaf ben erkeklerden nefret ediyorum nasıl böyle şey olabilirki..kendime kızıyorumm...başım beladan yeni kurtuldu daha yaaaa.. niye ben böyle oldum.. neyse çocuk ısrarla tel nomu istedi ama vermedim tabi...ama e posta adresimi verdimm çok kötü hissediyorum kendimi yaaa.ne olcak şimdii??CADIARZU
saçma sapan bi durum ya aslında kaile bile almamam lazım.. çünkü ben aartık hayatımda kimseyi istemiyorum..yeterince canım yandı zatennn..kötükedihüso
neden ayrıldın nişanlından özel değilse öğrenebilir miyim ..nişanlını gerçekten seviyorsan tekrar başlayabilirsiniz bence sen istemediğin senden hoşlanan biriyle bir yola çıkman yanlış karşındakini mutlaka sevmen gerekir bu ilişkiye başlarsın bi süre ii gibi gelir ama zamanla karşındakini sevmediğini anlayınca bu da hezeyanla biter sen en iyisi gerçekten sevdiğinin peşinden git

neden ayrıldın nişanlından özel değilse öğrenebilir miyim ..nişanlını gerçekten seviyorsan tekrar başlayabilirsiniz bence sen istemediğin senden hoşlanan biriyle bir yola çıkman yanlış karşındakini mutlaka sevmen gerekir bu ilişkiye başlarsın bi süre ii gibi gelir ama zamanla karşındakini sevmediğini anlayınca bu da hezeyanla biter sen en iyisi gerçekten sevdiğinin peşinden git
nişanlıma birgün tartışma esnasında ayrılalım dedim.. sonra hemen özür diledim kabul etti.. 2 ay sonra felan ben unutamıyorum dedi.. 2 hafta felan aramadı beni aradığımda konuşmadı doğru düzgün çok uğraşdım düzelsin diye ama o en sonunda ağır kelimeler kullandı dayanamadım gönderdim nişan bohçasını.. nikahımız bile vardı.. hemen geldi boşandık.. tabi üzücü şeyler oldu ama kısaca anlattım. seviyorm onu hemde çokk. bana bukadar acı yaşatmasına rağmen..gizliden görüştük bisüreee tabi tel.de.ama ailemi ikna edemedim istemiyolar onu..yani onunla olması imkansız..

Back
X