Neden çağırmış olabilir

esraylmz03

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
2.305
565
163
- Yurtdışı
Kızlar 20 gün önce meme biyopsisi yapıldı bana kireçlenme görülmüştü 3 gün sonra temiz dadı doktor çok şükür neyse doktor 1.5 ay sonra biyopsi yerinin kontrol için gelin dedi bunu ne için der ki küçücük bi yer zaten ağrı sızı olmadı hiç iyice taktım buna biyopsi yeri kontrolü için çağırılır mı

Kızlar 20 gün önce meme biyopsisi yapıldı bana kireçlenme görülmüştü 3 gün sonra temiz dadı doktor çok şükür neyse doktor 1.5 ay sonra biyopsi yerinin kontrol için gelin dedi bunu ne için der ki küçücük bi yer zaten ağrı sızı olmadı hiç iyice taktım buna biyopsi yeri kontrolü için çağırılır mı
Konu hakkında hiç bir fikrim yok ama aklına kötü şeyleri getirme kendi kendini etkilersin böyle. Umarım güzel sonuçlar alırsın, geçmiş olsun :)

Acaba o nokta kadar yarada bişey var mı diyeçağırdılar

iste var midir acaba diye bakmak istemis olabilirler, yani baskalari icin de gecerli bi rutindir belki bilmiyoruz, seni o kadar iyi anliyorum ki insan en ufak seyi kafaya takiyor, benim de 1 ay sonra kontrolüm var

Normaldir bence. büyüme, küçülme, yayılma, iltihaplanma, yara kapanma sorunu gibi durumlar söz konusu mu diye kontrol edilir. Illaha kötü diye birsey yok.

O noktada değişim gözlenip gözlenmedigine bakacaktır, korkutma kendini.

Biyopsi yapılan olanda genişleme büyğme var mı ona bakacak..
Sonuç temiz ama yapılan işkem seyri etkilemiş olabilir.
Misal bazı kanser türlerinde ameliyat olmak kanseri daha da yayar.
Yani bu sizin için demedim.
Yani en nihayetinde bir dokuya müdahale edildi ve doku bu müdahaleye nasıl tepki verdi bakılacak.

Özel hastaneneyse para için veya enfeksiyon kapmaması içindir hasta hakları var sizin hastalığınızı gizleyemez.

Biyopsi yapılan olanda genişleme büyğme var mı ona bakacak..
Sonuç temiz ama yapılan işkem seyri etkilemiş olabilir.
Misal bazı kanser türlerinde ameliyat olmak kanseri daha da yayar.
Yani bu sizin için demedim.
Yani en nihayetinde bir dokuya müdahale edildi ve doku bu müdahaleye nasıl tepki verdi bakılacak.
Anladım canım hiç bi değişiklik Yok kurudu gitti o dediğim minik çizgi

Back
X