- Konu Sahibi esraylmz03
-
Konu hakkında hiç bir fikrim yok ama aklına kötü şeyleri getirme kendi kendini etkilersin böyle. Umarım güzel sonuçlar alırsın, geçmiş olsun :)Kızlar 20 gün önce meme biyopsisi yapıldı bana kireçlenme görülmüştü 3 gün sonra temiz dadı doktor çok şükür neyse doktor 1.5 ay sonra biyopsi yerinin kontrol için gelin dedi bunu ne için der ki küçücük bi yer zaten ağrı sızı olmadı hiç iyice taktım buna biyopsi yeri kontrolü için çağırılır mı
Yok biyopsi sonucu TEMiz çıktı zaten biyopsi yerini neden kontrol için çağırdılar onu merak ettimKonu hakkında hiç bir fikrim yok ama aklına kötü şeyleri getirme kendi kendini etkilersin böyle. Umarım güzel sonuçlar alırsın, geçmiş olsun :)
Acaba o nokta kadar yarada bişey var mı diyeçağırdılarprodesür böyledir belki, takma kafana cünkü önemli bi sey olsa temiz demezdi.
Acaba o nokta kadar yarada bişey var mı diyeçağırdılar
Anladım canım hiç bi değişiklik Yok kurudu gitti o dediğim minik çizgiBiyopsi yapılan olanda genişleme büyğme var mı ona bakacak..
Sonuç temiz ama yapılan işkem seyri etkilemiş olabilir.
Misal bazı kanser türlerinde ameliyat olmak kanseri daha da yayar.
Yani bu sizin için demedim.
Yani en nihayetinde bir dokuya müdahale edildi ve doku bu müdahaleye nasıl tepki verdi bakılacak.
Evet özel hastahane epey de pahalı bi hastahaneÖzel hastaneneyse para için veya enfeksiyon kapmaması içindir hasta hakları var sizin hastalığınızı gizleyemez.
Evet özel hastahane epey de pahalı bi hastahane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?