Neden çalışıyorum o zaman?

carmina000

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Mart 2016
504
166
23
Arkadaşlar uzun zamandır bu formu takip ediyorum ve önerileri ve tecrübelerini paylaşacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ediyorum.Ben evleneli 6 ay oluyor .2500 TL gibi bir gelire sahibim. memurum.Esimle evlendigimizden itibaren her şeyi ortak alıyoruz, ortak birikim yapıyoruz, ortak harcıyoruz. Ama esim giyim , makkaj , ayakkabi gibi kisisel haracamalarimdan memnun olmadigini , cok gereksiz harcadigimi soyluyor.kendisi hic harcamiyor nerdeyse.orta okuldaki kazagini evde giyiyor hala .ama asla cimri birisi diyemem.Bu arada tavir yapacak diye korkumdan birçok almak istediğim şeyi birakiyorum. Kişisel harcamalarım için 300 350 gibi bir meblağı her ay haclik olarak istediğimi ve bu fiyata bir müdahalede bulunmamasını istedim.50 lira bile harcarken bunu almak istiyorum diyordum.sesini cikarmiyordu. alma demiyordu ama benim zoruma gidiyordu .ve yuz ifadesi memnuniyetsiz oluyordu.Senin istediğin olmaz benim istediğim olacak .o zaman sen kendin harca ben kendim harcayayim ,ortak giderleri karşılayalım gerisi senin olsun dedi.biriktir ne yaparsan yap dedi.sinirle tavırlı tavırlı konuştu ev hanımlarının böyle bir talebi olurmuş. Benim olmamalıymis. Benden böyle soğuyormuş, ilişkiye girmek bile istemiyormuş. .. o kadar ağrıma gitti ki ben çok mu anormal birşey istedim.hiç mi tanıyamamışım onu .

Aylık 250 300 lirayı geçmeyen bir harcamam var .yolum yemegim yok.kuaför masrafim yok.sizce bu çok mu? Ve bir maaşı biriktirmek için ayıracak kadarda maddi durumumuz var.

Aylık 250 300 lirayı geçmeyen bir harcamam var .yolum yemegim yok.kuaför masrafim yok.sizce bu çok mu? Ve bir maaşı biriktirmek için ayıracak kadarda maddi durumumuz var.
Bence çok değil çalışırken gidiyo. Evde otursanız çok ihtiyaç olmaz. Normal bence.

Makkaj yapmamı istemiyor çok ama ben yapıyorum. Alışverişi severim ama abartmam mesela örnek veriyorum 1 kazanım var .öyle 5 6 tane olanlardan değilim. Ama kıyafet alamayı seviyorum sık olayım özen göstereyim istiyorum kendimi daha iyi hissettiriyor. Güzel giyinmek bakımlı olmak .bunun neresi yanlış.

Makkaj yapmamı istemiyor çok ama ben yapıyorum. Alışverişi severim ama abartmam mesela örnek veriyorum 1 kazanım var .öyle 5 6 tane olanlardan değilim. Ama kıyafet alamayı seviyorum sık olayım özen göstereyim istiyorum kendimi daha iyi hissettiriyor. Güzel giyinmek bakımlı olmak .bunun neresi yanlış.
Bir kaban yazacaktim

Bunu eşinle güzelce konuşup bi limit belirleseniz olmaz mı ? Belki kendisi çok kıyafete para harcamadığından sizinkini Fuzuli görüyordur.. Ayrıca makyaj yapmanızı istemiyor olabilirse aldıklarınıza surat yapabilir..

Eşin açık açık cimri ya. Ben de çalışıyorum,ne alırsam alayım bizimki asla bir şey demez,kendi de alır zaten.
Hatta sözleşmemiz var her ay 300 er tl kafa parası ayırıyoruz maaşlardan kim naparsa yapsın diye.
Bilemedim otur konuş ihtiyaçlarım var de :)

Kocaniz cimri acik ve net bu boyle.
Sabahtan aksama kadar işte olan sizsiniz tabiki kendiniz icin birseyler almak hakkiniz. Ayrica para harcamak icin esinizden izin almak zorunda degilsiniz.
Senden soguyorum iliskiye bile girmek istemiyorum laflari cok sacma asil sizin boyle bir esten sogumaniz lazim
Sizin maasiniz olmasa bu adam sizle evlenmezdi gibi geliyor evliligi ticaret gibi goren cok erkek var.

Eşin açık açık cimri ya. Ben de çalışıyorum,ne alırsam alayım bizimki asla bir şey demez,kendi de alır zaten.
Hatta sözleşmemiz var her ay 300 er tl kafa parası ayırıyoruz maaşlardan kim naparsa yapsın diye.
Bilemedim otur konuş ihtiyaçlarım var de :)
Dedim bana bunları söyledi. Alışveriş ihtiyaç değilmiş. Alınca heves bitermiş. Benimki gereksiz mis.hergün ise gitmesem tamam .ama anlamıyorum.

Kocaniz cimri acik ve net bu boyle.
Sabahtan aksama kadar işte olan sizsiniz tabiki kendiniz icin birseyler almak hakkiniz. Ayrica para harcamak icin esinizden izin almak zorunda degilsiniz.
Senden soguyorum iliskiye bile girmek istemiyorum laflari cok sacma asil sizin boyle bir esten sogumaniz lazim
Sizin maasiniz olmasa bu adam sizle evlenmezdi gibi geliyor evliligi ticaret gibi goren cok erkek var.
Evet çalışan bir eş istiyordu.geçim başka türlü mümkün değil derdi hep. Ama ben hepsini alayım harcadım demedim ki sadece 300 350 lira bir ay boyunca tüm ihtiyaçlarım icin

Back
X