Neden çekici değilim?

Dindirella

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2013
4.702
5.092
158
40
Ya bana kimsecikler bakmıyor...mantıken bakmaları lazım bugünde bir adam teyze dedi ya...hemde yanımda benden daha teyzevari insanlar ardı yan masalarda falan.geldi bana dedi...
Bugün yürüyoruz mesela yanımda bi arkadaşım var benden daha çirkinno duğunu düşündüğüm ama yanımızdan geçen ona baktı.bana kimse bakmıyor.yanımda kim varsa hep ona bakılıyor.yanımdaki erkek olsa bile...
Ya arkadaslar depresyondayııııımmmmm...bu hayatım boyunca böyleydi.ben hep çirkinin de çirkiniyim.
Birer birer baktığımda aslında fiziğim kaşım gözüm yerinde gibi geliyo bana.ama sanırım sadece ana geliyo.
Bakımlı ol demeyin.emin olun yanımdaki tiplerden hep daha bakımlıyım.resim koy da demeyin resimle oynuyom güzel çıkıyo ki zati.hem bi tanıdık görürse okursa rezillil

Bakis acini degistir. Zihnini rahat. Koyver gitsin hatta. Sonra bir bakmisin ki hersey asllinda farkliymis.
Yani demem o ki aslinda sandigin kadar vahim bir durum yok ortada. Ama sen büyüttügün icin öyle algiliyor olabilirsin.
Güzelllikten önce gelen seyler var. Elektirik meselesi diyorlar ya hep, etrafa verdigin o cekim cok önemli.
Ama sen tetikte bekleme ya da bana bakmiyorlar diye düsündükce o sorunun icinde bulursun kendini.
Kendini sev ve gerisini birak akisina..

once actıgınız konuları hatırlayalım
vucut dolgusu ,
ınternetden tanıstıgınız sevgılı ve onla ılgılı bilumum sorunlar
belınızın kalınlıgıyla alakalı konu
evde kalma meselesı
baskalarının sısman sıvılcelı kel cırkın kadınları begenıp asık olması sızın begenılmemenızle alakalı duydugunuz uzuntu
ve bu konu
bunlar benım hatırladıklarım

hep tip- dıs gorunus - kendınıze guvenmeyısınız ıle alakalı seyler
bence bı destek alın boyle hayat gecmez kendınıze guvenmenız gerek
hep mutsuz olursunuz gercekden ıyılıgınız ıcın soyluyorum yanlıs anlamayın benı

Sizin sorununuz biraz daha farklı.
Neden bana bakmıyorlar falan diyorsunuz, neden egonuzu böyle tatmin ediyorsunuz ki?
Bakmadılar, ona baktılar, bana bakar sandım yanımdakine baktılar vs takıntı haline getirmişsiniz gibi geldi bana.
Baksalar ne olacak ki puan mı toplanılıyor öyle.
İnsan ilişkilerine önem verin, kendinizi sevin.
Çok sorun yaşıyorsanız bir uzmandan yardım alın.

Aynı sorun bende de var. Gözleri bile şaşı olan kıza evlilik teklifi geldi (kız 14yaşında) ama benim o konularla alakam yok.
Ama bunun nedenini aslında şuymuş senin karşındaki kişiye çekicilik hakkında r mesaj vermemen mesajdan kastım hareketlerin ve bakışların gibisinden. Onlara o mesajı verirsen peşinden koşarlar zaten

once actıgınız konuları hatırlayalım
vucut dolgusu ,
ınternetden tanıstıgınız sevgılı ve onla ılgılı bilumum sorunlar
belınızın kalınlıgıyla alakalı konu
evde kalma meselesı
baskalarının sısman sıvılcelı kel cırkın kadınları begenıp asık olması sızın begenılmemenızle alakalı duydugunuz uzuntu
ve bu konu
bunlar benım hatırladıklarım

hep tip- dıs gorunus - kendınıze guvenmeyısınız ıle alakalı seyler
bence bı destek alın boyle hayat gecmez kendınıze guvenmenız gerek
hep mutsuz olursunuz gercekden ıyılıgınız ıcın soyluyorum yanlıs anlamayın benı
Ya bende zaten sorun olduğunu düşündüğümden konu açıyorum.yanlış anlamayın hep bunları düşünüp kafa yormuyorum.:110:
Sadece merak ediyorum tanıdıklara iç dökü emiyo bazen.ya saçmala a çok güzelsin iyisin vs diyolar a a yok yok....ayh ben durduk yerde delirmedim ki hiç kimse beni sevmiyooo...
Bu arada bi de yıldızım düşük diye konum vardı bak onu kaçırmışsın:KK49:

Aynı sorun bende de var. Gözleri bile şaşı olan kıza evlilik teklifi geldi (kız 14yaşında) ama benim o konularla alakam yok.
Ama bunun nedenini aslında şuymuş senin karşındaki kişiye çekicilik hakkında r mesaj vermemen mesajdan kastım hareketlerin ve bakışların gibisinden. Onlara o mesajı verirsen peşinden koşarlar zaten
Canım mesaj ileti be ararsan veriyom yok

Ya bana kimsecikler bakmıyor...mantıken bakmaları lazım bugünde bir adam teyze dedi ya...hemde yanımda benden daha teyzevari insanlar ardı yan masalarda falan.geldi bana dedi...
Bugün yürüyoruz mesela yanımda bi arkadaşım var benden daha çirkinno duğunu düşündüğüm ama yanımızdan geçen ona baktı.bana kimse bakmıyor.yanımda kim varsa hep ona bakılıyor.yanımdaki erkek olsa bile...
Ya arkadaslar depresyondayııııımmmmm...bu hayatım boyunca böyleydi.ben hep çirkinin de çirkiniyim.
Birer birer baktığımda aslında fiziğim kaşım gözüm yerinde gibi geliyo bana.ama sanırım sadece ana geliyo.
Bakımlı ol demeyin.emin olun yanımdaki tiplerden hep daha bakımlıyım.resim koy da demeyin resimle oynuyom güzel çıkıyo ki zati.hem bi tanıdık görürse okursa rezillil
bi resim at biz karar verelim çirkinmisin yoksa çirkininde çirkinimisin?:KK14::KK53:

32 yaşında olup böyle düşünmen ilginç

Sizin sorununuz biraz daha farklı.
Neden bana bakmıyorlar falan diyorsunuz, neden egonuzu böyle tatmin ediyorsunuz ki?
Bakmadılar, ona baktılar, bana bakar sandım yanımdakine baktılar vs takıntı haline getirmişsiniz gibi geldi bana.
Baksalar ne olacak ki puan mı toplanılıyor öyle.
İnsan ilişkilerine önem verin, kendinizi sevin.
Çok sorun yaşıyorsanız bir uzmandan yardım alın.
Yanlış anlaşılma var.sorun onlara bakmaları değil.sorun kimsenin beni beğenmemesi...o örnek olsun diye.somutlaştırıyom anlayın diye ama fiksasyon yaşıyosunuz bu seferde

bunun güzellikle bir alakası yok.. bir arkadaşım var 40 yaşına yaklaştı.. kız evli olduğu halde hala talibi var :27: çünkü cıvıl cıvıl, ses tonu çok güzel, insanın sürekli konuşası geliyor birlikteyken.. ama bugüne kadar yüzüne bir nemlendirici bile sürmüş değil..
yani siz güzelliğinizden değil muhtemelen ifadenizden kaybediyorsunuz..

32 yaşındasın tam süper yaş ama... boy kilo ve tarzdan kaynaklanıyor olabilir...

Back
X