neden cevap yazamiyorum

tatarina34

suskunlugum isyanimdir!!!
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2014
44
6
13
Ben fake değilim.yazilanlarada nedense artik cvp yazamiyorum.derdimi yazip yapmamakta çok düşündüm biseyi anladimki sizlerle çok ayri dunyalarin insanlariyiz neyse allah hepimizin gönlüne goreversin haklisiniz galiba suç bende ki kocami sevdiğim için....yorum yok

Sevmekte suçlu değilsin
Ancak anlamadığın bir şey var ki sevgi evlilikleri yürütmek için yeterli değil
Keza iki ayda bir iki gün gördüğün bir adamla evli de sayılmazsın aslında
Adam defalarca aldatmış, şimdi de üzerine kuma getirmeye çalışıyor
Kimsenin bunu normal görmesini bekleyemezsin, kabusunda kabusu bu
Sen cefkar kadını oynuyorsun ama bu cefanın bir sefası asla olmayacak
Senin fake olduğunu düşünmüyorum, olsan da senin durumunda olan binlerce kadın var
Bir kadın olarak tek söyleyebileceğim onuruna sahip çık, sonra çok üzülürsün
Çocuklarım diyorsun ya ; o çocuklar gün gelecek sana acır durumda, zavallı muamelesi yapacaklar, güvendikleri dayandıkları bir babaları olmadığı gibi, anneleri de olmayacak. Onlar için en büyük boşluk bu

niye diğer konundan devam etmiyorsun,kapanır bu konu:KK66:

Ben fake değilim.yazilanlarada nedense artik cvp yazamiyorum.derdimi yazip yapmamakta çok düşündüm biseyi anladimki sizlerle çok ayri dunyalarin insanlariyiz neyse allah hepimizin gönlüne goreversin haklisiniz galiba suç bende ki kocami sevdiğim için....yorum yok

Öncelikle sizinle ayrı dünyaların insanı olduğum için ne kadar şükrettiğimi söylemek istiyorum. Evet Allah hepimizin gönlüne göre versin. Siz de eşinizi sevdiğinize göre gönlünüze göre vermiş. Ama benim asıl üzüldüğüm çocuklar. Allah bize akıl vermiş. Evliliği önemsemiş ama boşanamazsınız da dememiş. Ve bizim vücudumuz da ruhumuzda bize emanet. Onlara iyi bakmalıyız. Sizse kendinize eziyet ederek bunu yapmıyorsunuz. Her şeyden geçtim bir annenin görevi evlatları için en iyisini istemek ve Allah katında hayırlı evlatlar yetiştirmektir. Siz bu rol modelle, eşe kadına saygı duymayan bir adamla Allah'ın ahlaklarınu vermesi için size emanet ettiği yavrularınıza da en büyük kötülüğü yapıyorsunuz. Allah tabi hepimizin gönlüne göre versin de, çocuklarınızın gönlüne ne olacak? Onlar daha iyi, daha insancıl bir hayatı haketmiyor mu? Allah hepimizin gönlüne göre versin de siz gönlünüze göre vermesine razı mısınız? Bence en azından çocuklarınız için Allah hayırlısını versin inşallah. Çünkü onlar bunu hakediyor.

Sizi anlamaya çalışıyorum. Yetiştiğiniz ortamı, gidemediğiniz okulları, olmayan ekonomik özgürlüğünüzü, çaresizliğinizi, boşanamamanızı. Bunları anlıyorum. O adama mecbur olmanızı bile anlayabiliyorum. Ama sevmenizi. Yeryüzünde çeşit çeşit insan var, belki siz de poligamist bir adamı seçtiniz ama seçimlerinizi yaşarken neden şikayet ediyorsunuz o zaman. Sevdiğiniz adamı yıllarca bir çok kadınla paylaşmışsınız şimdikini farklı yapan ne. Onları kabullendiyseniz bu sonuncuyu kabullenememe sebebiniz ne?

Back
X