Neden Çirkinimki??? :((( Hayat Çok Sıkıcı.:((( Off

çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır derler

önce saçlardan başlayım saçlarım çok cabuk yaglanıyordu bi zamanlar benimde bunun sebebini öğrendim ki saçlarımı her gün yıkadıgım için bi madde salgılıyor ve sürekli yağlı görünüyormus eger çok yıkıyosan yapma o hatayı

makyaj yap tarz degiştir saçının rengini şeklini degiştir kuaförden yardım al bu konuda mutlaka

vucut şekline göre yeni kıyafetler alabilirsin

seninle dalga geçenlere gelince ilkokul ortaokul ve lise hayatım benim burnumla dalga geçenlerle kabus gibi geçti oturur aglardım 18 imde burnumu yaptırıcam diye sonra baktım olmuyo kendim dalga geçmeye basladım biri burnun ne çirkin deyince
-ay evet ya bi kapıdan önce burnum geçiyo benden önce burnumu görüyolar
-burnu büyük olanlar zeki olurmuş kıskanmayın yada burnu büyük olanın kocası yakısıklı olurmuş ( bu tamamen kendi uydurmam )
-profilden çek burnum çıksın gibi söylerle nlardan önce ben kendimle dalga geçmeye baslayın ca baktım ugrasmıyolar gülüp geçiyolar
şimdi bi takıntım yok o konuda

yani demek istedigim şu ki
insanlar aslında dalga gecerek kendi eksikliğini gösteriyorlar karakterlerini düşürüyorlar
ve sende onlara kendinle barsık oldugunu hiç bişeyi önemsemedigini dalga gecerek yüzlerine vuruyosun
belki utanıp belki istedikleri şey seni üzmek kırmak oldugu için bunu yapmaktan vazgeçiyorlar
% 100 denendi onaylandı bu tespitim halada yaparım bunu

canim inanki yaşindan dolayi böyle düşünüyorsun! bu yaşlarda bir çok genç kiz kendini çirkin hisseder veya daha dogrusu etrafindakiler kizlari öyle hissetirir, kendimden örnek vereyim liseye kadar hep bir kizla takilirdim ve o kiz beni hep çirkin görürdü saçimi yapinca yakiştimi diye sorardim hayir bişeye benzemiyor derdi! bana hiçbir zaman güzel olmuşsun falan demezdi ve hep kendine nazar degdiginden bahsederdi, tabi bende o zmanlar jendimi çirkin hissederdim, sonra bu kizdan ayrildim üniye gittim ama ne iltifatlar aliyorum anlatam kendime güvenim geldi, şöyleki o kiz şimdi makyajsiz dişari adimini atamiyor , ben 25 yaşindayim ve makyajsiz geziyorum, ve bu konuda iddaliyim :) o kizin rujlar sürmesini görünce yagmur yaginca makyajim akacak diye banikler görmek çok hoşuma gidiyor :)
ama eskiden bana çirkin diyen kiz ne akilaysa dügünlerde benden güzel olma diyor ayni kuaföre gidince sonrada üzülerek "benden güzel oldun yaa" diyor

demek istedigim etrafinda illaki bazi kizlar kötü yorumlar yapacak, ama bunlar geçici 20 yaşi geçince insana zaten güzellik ve güven geliyor :)

bu arada saçin için önerim var : kendini bir hafta eve kilitle kimseyede görünme veya başini ört birileri gelince, ve bir hafta boyu saçini yikama! duş al ama sadece vücudunu yika, bir haftanin sonunda güzel bir banyo yap ama saçini sadece iki kere şampuanla. bu bir haftanin sonunda zaten saçlarin jöle sürmüş gibi olacaktir, ama inan bu bir haftalik süreden sonra saçlarin daha az yaglanacaktir, yani iki günde bir yikasan yetecektir, ben denedim faydasini gördüm! 3 gün yikamasam anca o zaman yaglanmaya başliyor

hiç üzülmeyin güzellik görecelidir ama temiz kalp herzaman en güzelidir.aynı zamanda çirkin kadında yoktur bakımlı kadın vardır.güzide duran,asuman krause bakımlı güzellerden.

Canım seni anlayabiliyorum ama bozma moralini.Sana o yorumu atan kişinin densizliği kendisi neye benziyor acaba...İnsanlar başkasının tipiyle görünüşüyle giydiğiyle çok uğraşıyor yorum yapıyorlar istersen dünyanın en güzeli ol yine de bu böyle.Sana tavsiyem kendinde begenmediğin yönleri tespit et ve bunları düzeltmek için işe koyul saçım yağlı demişsin bunun için internetten çözümler bulabilirsin ayrıca güzel yanlarınıda öne çıkart kendini sev kimsenin ne dediğini takma :)

Ben de senın yasında degıl de ergenlıge ılk gırıs yıllarımda suankı halıme gore cırkındım neden saclarım kabarıktı bakmasını bılmıyordum, cıldım yaglı sıyah nokta ve sıvılce doluydu ayrıca cok tuyluydum yuzum vucudum herkesten cok vardı kaşlarım kapkalındı ve cok zayıftım ustume hucbırsey olmazdı resımlere bakıyorum besleme gıbıymısım dıyorum:)
sımdı nasıl pekı? Tuylerımden kurtuldum, cıldım hala yaglı ama cok bakım yapıyorum tek tek sıvılce cıksada genel olarak duzgun bır yuzum var , saclarım hep bakımlı bukle bukle, kendımı cok esmer sanardım kollarım bacaklarım aldırınca tenım daha beyaz gorunuyor resmen, ayrıca az kılo da aldım suan 36 beden hersey yakısıyor.herkes spor ayakkabı gıyer ben topukluyu ayagmdan cıkarmam kendımı daha guzel gosterdıgını dusunurum.
Yıllar gectıkce kendıne bakmasını ogreneceksın. Bazı kızlar kendılıgınden cok guzel gorunur mesela renklı goz pırıl pırıl ten bebeksı hatlar vs, bzılarının bakımlı olmaya daha cok ıhtıyacı var , kendınde harıkalar yaratabılırsın sıkır sıkır gıyınıp yuzune sacına baksan cok da hos bı kız olursun, ayrıca ıyı bır egıtım al, sosyal ol arkadaslıklrını sakın ıhmal etme bunlar cok onemlı sadece cırkınım dıye hayata kendını kapama.

hiç üzülmeyin güzellik görecelidir ama temiz kalp herzaman en güzelidir.aynı zamanda çirkin kadında yoktur bakımlı kadın vardır.güzide duran,asuman krause bakımlı güzellerden.

aynen bunu demek ıstemıstım ne kadar guzel ve alımlı kadınlar.onların sırrı hep bakımlı olmaları, asuman krause kendını sırınlıgıyle sevdırıyor zaten. Sen de kendını sev ve gulumse o zaman zaten bır adım daha guzel goruneceksın

sen kendine güven aynaya baktında çirkinim dediginde dahada çirkin görünürsün kendine allah herkeze ayrı bir güzellik vermiştir sen kendini nasıl görürsen öyle olursun pisgolejikmen kafana takma kimin sana ne dediğini cesur ol

Şekerim zaman ilerledikçe değişiyorsun.

20lere doğru hormonların değişmeye başladıkça yüzün daha kadınsı olur merak etme. Benim cildim de ahım şahım değildir ama iyi bakım yaptırıyorum. Saç baş, kilo, vücut........hepsi bakımla , sporla değişir kendini üzme. Ben senin çirkin olduğunu da düşünmüyorum zaten, sadece kendine bakmayı bilmiyorsun, onu da zamanla öğreniyorsun zaten.

Sinirinin bozulmasını anlıyorum, biri bana da çirkin dese ben de biraz sinir olurum. Çok takılmam ama, sana ne kardeşim bana nikah mı yapıcaksın der geçerim :21: :21: Canımı sıkanlar postamı koyar geçerim, arkalarından ağlamam...bilmem anlatabildim mi? Bir daha böyle diyen olursa sen de Brad Pitt sin kardeş der güler geçersin. Ya da güzellik geçici ama dangalaklıl baki dersin, vereceğin cevap bu kadar.

Burdan kendini beğenmeyen genç kızlara şunu söylemek istiyorum: artık herkes güzel. Sokakta bakımsız, çirkin vs. kimse yok , peki herkes güzelken senin farkın ne olmalı ?

Farkın kafa yapın, düşüncelerin, duruşun ve eğitimin olmalı derim. Karizma gerçekten çok önemli, Kate Moss a bak mesela. Kesinlikle klasik anlamda güzel değil ama manken piyasasındaki en güzelleri sildi, duruşu , bakışı her şeyi farklı. Gazetede çıkan haberlere bak, kimseyi umursamadan hayatını yaşıyor. Hal böyle olunca ona bakınca güzel mi çirkin mi diye düşünmeye vakit kalmadan direk aurasına kapılıyorsun. Özgüvensiz bir kadın olsaydı çirkin derdim ama demeye gerçekten dilim varmıyor, çünkü değil, dış görünüşüne rağmen değil.

Tavsiyem zamanı iyi değerlendirmen yönünde. derslerine iyi çalış, iyi bir üniversiteye başla. Orda da boş durma, değişik öğrenci kluplerine git, farklı hobiler edin, değişik sporlar dene.......en önemlisi değişik insanlarla tanış ve onlarla sohbet et. Mesela ben gezi klübündeydim, orda tanıdığım güneydoğulu ve düşünceleri benden çok farklı bir çocukla sohbet etmekten inanılmaz keyif alırdım. Ben sayısalcıydım, sözel okuyan insanların bakış açısı bile farklı gelirdi.

Zaman geri gelmiyor, iyi değerlendir. Tarihle, sanat tarihiyle, politikayla ilgili kitaplar oku, kendini geliştir. Saçma sapan konuşan ergenlere kafayı takma. Tek derdi ne giydiği olan boş kafalı bir insan olmaktansa, konuşunca dinlenilen bir insan ol.

Çekicilik sadece güzellik değildir, enerjin ve auran seni çekici kadınlar sınıfına taşır...özgüvenle parlarsan herkes sana hayran kalır.

Ergenken tip önemli oluyor ama yetişkin hayattaki en önemli şey bence iyi bir işinin ve eğitiminin olması, bu lafımı da yabana atmayasın :21:

Kendine iyi bak ve zırvalayanları kafana takma. :21: :21: :21: Hayatta ne dertler var, şöyle bir konu için içini karartma. Benden bu kadar, öperim :40:

Son düzenleme:
tatlım yaşın çok genç ilerde cilt bakımı doğru makyaj doğru saç rengi vs derken sende diğerleri gibi güzel hissedeceksin kendini emin ol..nitekim makyajsız hiç bi kadın ahım şahım güzel değil ünlüler o erkeklerin peşinden koştuğu kadınlar ya estetikli ya aşırı makyajlı o yüzden kendine hakszılık etme bence ..bende senin yaşında öyle düşünürdüm sonra kendimdeki güzellikleri fark ettim çok takılma bence bunlara ..

Ben niye çirkinim yaaaa..bunu yüzüme vurmaları moralimi çok bozuyor..Arkadaşlarım dışarı çıkıp gülüp geziyor bense çıkmak istemiyorum..çok mutsuzum.
Annem babam diyor neden çıkıp gezmiyorsun..sadece susuyorum ama düşüncelerim susmuyor..Çünkü bana ne giysem yakışmıyor..kendimi çok çirkin buluyorum.Çok mutsuzum yaaa.

Şimdi diyeceksinizki çirkinlğinin sebebi nedir.?? anlatayım o zaman dinleyin.. :(((

Çok esmerim ve yüzüm çok yağlı..yüzümde güneş lekeleri varr...Saçlarıma gelince ince telli ve aşırı yağlı..saçlarımı sabah yıkıyorum öglene kadar tekrar yağlanıyorlar...Sanki 1 haftadır yıkanmamış gibi görünüyorum..Kendimi dışlanıyor gibi hissediyorum..yağlanınca zaten berbat görünüyorlarr..çok cansız duruyorlar..çevreme bakıyorum herkes çok mutlu..bazen hayat onlara güzell diye düşünüyorum..Ailemi sormayın zaten sanki aile değil ' intihar timi' hep üstüme geliyorlar..OFFFF NEDEN ÇİRKİNİMM Kİİİİİİ YAAAAA

Geçen gün facebook a arkadaşımla çekildiğimiz bi resmi attım..tanımadıgım biri '' soldaki çok tatlıymışş ama sağdaki bişeye benzemiyor '' diye yorum atmışş..tahmin edeceksinizki SAĞDAKİ kişi benim...Offf offff...zaten o yorumdan sonra buraya konu açamaya karar verdim..Lütfen yardım edin ne yapayım şimdi ben.!

Canım sıkılıyo :(((((((

Yok kiz oyle dusunme ne cirkini sen oyle saniyorsundur guzelkik goreceli bisey bakimini yap ve ozguvenin tam olsun ,insani guzel yapan bakislari emin ol sen guzel bak butun kusurlarin kapanir canim yaa kafani cok takarsan sen kendini cirkin gorcen cevrendekilerde oyle goruyor sanican oysaki alakasi yok...ayyyy ne guzeller var gorunce bayan olmamiza ragmen off cekiyoruz ama bir konusuyok b.....k salak yanii yemidim oyle guzelligi...sen kulturunu ve ozguvenini gelistir fistikk

Sevgili Seda; kesinlikle çirkin değilsin.Güzellik görecelidir.10 kişiye çirkin gelebilirsin ama 20 kişi çıkar seni beğenir.Hep güzeller beğenilmiyor,hep güzeller sevilmiyor.Tabi güzel derken kendi görecemi kullanıyorum.Etrafına bak sadece güzel kızların,yakışıklı erkeklerin mi sevgilisi var ya da sadece onlar mı evli? Bak sana 15 yaşında görecelilikten haberi olmayan bir kızdan bahsedeyim:

Liseye yeni başladığım dönemlerdi.Yeni bir kız arkadaş edinmiştim.Kız ('bana göre ve çevremdeki çoğu kişiye göre') güzel bulmadığım bir kızdı.Çoğu kişi sürekli isim takar,dalga geçer,pek ciddiye almazdı.Tabi sadece etrafındaki çoğu insan tarafından güzel bulunmadığı için değil,bir çenesi vardı amaaaan akıllara zarar :1: Kimse susturamaz,saçma sapan hareketler yapar,insanları sinir eder filan... Çirkin bulunması bir yana çoğunlukla çenesi ve diğer davranışları yüzünden,çoğu kişi gıcık olurdu.

Bana ve diğer arkadaşlarıma arkadaşlık-çıkma teklifleri gelir,bu kızı kimse beğenmezdi,teklif filan gelmezdi.Hatta biz bazen çok üzülürdük onun bu durumuna,bazen içindem bu kızla kimse evlenmez diye bile düşünüyordum.Çocukluk ve cahillik işte...Ne kadar saçma.Sonra bunun bir sevgilisi oldu,A'yı da beğenen çıktı sonunda filan dedik,üniversiteye gitti yine aynı şekilde...

Ve bu kimsenin beğenmediği,bizim haline üzüldüğümüz bu kız,benim ve bazı arkadaşlarımın görecesine göre güzel olmayan bu kız gayet hoş bir çocukla hepimizden önce evlendi :1::1::1: Çocuğu bile oldu ve çok mutlular....Çıkma tekliflerinin ardı arkası kesilmeyen ben ve arkadaşlarım hala bekarız :1::1::1:

Ve ben öğrendim ki güzellik göreceli bir şeydir.Elbette seni beğenen birileri çıkacaktır.İnsanları bu kadar kafaya takma.Kaldı ki ben kırmızıya bayılırken arkadaşım nefret ediyor.Br renk için bile fikir ayrılığına düşen varlıklarız....

Kendine bakmayı ihmal etme.Kızların avantajı çok büyük.Saç ve makyajla,güzel kıyafetlerle gayet hoş görünebilirsin.Erkekler öyle değil mesela,hoş değilse ne giyerse giysin,saçını nasıl yaparsa yapsın olmuyor...Memnun değilsin madem,biraz dış görünüşün üzerinde çalış,gerisi gelir tatlım.

Umarım yardımcı olabilmişimdir,iyi geceler.

Son düzenleme:
Senin yaşlarında bende kendimi beğenmezdim. Özellikle burnumu..Sanki insanlar heran dalga geçeceklermiş gibi gelirdi.
Şimdi 27 yaşındayım. Çok şükür beni çok seven bir eşim ve dünya tatlısı evladım var. Yazdıklarını okuyunca gülümsememe neden oldun.
Kendine bu kadar kötü davranma. Elin ayağın sağlam...Önce bunun için şükretmelisin. Cildin için bol bol su iç. Ben her akşam imex sabunla yıkıyorum. Çünkü benim cildimi bir o arındırıyor. Aynen benim saçlarımda fena yağlı. 1 gün zor durur. Bende hergün yıkamak zorundayım. Bunu yaşayan inan tek değilsin..

Bir de gonul kimi severse guzel odur diye eklemek isterim.

Sen saniyor musun ki sadece en guzel, yakisikli insanlari asklari, sevgilileri var? Ortalama goruntuye sahip pekcok arkadasimin -Allah mutluluklarini bozmasin- gozlerinin icine bakan esleri, sevgilileri var. Bu mutlu arkadaslarimdan biri bana bir gun: Biz herkesten once senin evlenecegini dusunurduk, etrafinda seni begenen cok erkek var, mutlaka super bir kismetin cikar diye dusunurduk demisti. Yani sevginin tiple, dis gorunusle pek alakasi yok. Ben tip konusunda sansli doganlardanim, lakin bunun yerine iyi bir sans ve kismetle dogmayi tercih ederdim.
Insanlarin genelde begendigi bir tipim var ama yapayalnizim.......birisi cikip 20 cm kisa, 40 kilo fazla olacaksin ve hayatin boyunca boyle kalacaksin, karsiliginda da iyi bir es ve cocuklarin olacak deseler durmam kabul ederim. Onemli olan dis gorunus degil, gercekten mutlu olabilmek, hayatta bahtin acik olur umarim.

Son düzenleme:
canım yazını görünce direkt aklıma kendi ergenlik dönemim geldi. ben de aynı senin gibiydim. herkesle kıyaslardım kendimi, en çok da kuzenimle. hatta gece rüyalarıma bile girerdi bu durum. nefret ederdim kendimden. neden bu kadar çirkinim derdim. ve senin gibi insan içine çıkmaktan korkar ve dolayısıyla bir çevre edinemezdim. şuan ise o günlerin üzerinden 10 yıldan fazla geçmiş birisi olarak söylüyorum. evliyim ve eşim bana her fırsatta ne kadar güzel olduğumu söylüyor. çevremdekiler beni beğeniyor. yoldan geçerken beğenildiğimi anlıyorum. yani o çirkinlik durumun geçiyor ama o dönemde edindiğin içine kapanma durumun geçmiyor canım. azalıyor mutlaka ama geçmiyor. güzel olduğunu bilsen de, söyleseler de sen yıllarca insanlara kapalı yaşadığın için istediğin arkadaş çevresini edinemiyorsun bir türlü. bir ortama girdiğinde içinde bir sıkılma, çekingenlik hep oluyor. ve yalnız kalıyorsun. sana diyeceğim şuanki durumunu şuan düzeltmeye çalış. o yaşlarda yaşıtların çok acımasız olabiliyorlar, sen de daha hassas tabi. dalga geçmek için yer ararlar. sen onları dikkate alma. emin ol güzellik her şey değil. zaten bir kaç yıl sonra kendindeki değişime sen de inanamayacaksın. bu bir dönem ve geçecek. ama senin bu anların geri gelmeyecek. herkes seni sevmek ya da beğenmek zorunda değil. sen açık verdikçe onlar daha çok üzerine gelecekler. sen sana olduğun gibi değer verenlerle beraber ol. kendine değer verdiğin kadar değerlisin, unutma...

lisedeyken ben de çok çirkindim tatlım ne giysem yakışmazdı saçımı salsam serbest bıraksam topla çok çirkin derlerdi hep embesil gibi örgülü gezerdim yüzümü çiller kaplamıştı hele güneşe çıkınca, erkek gibiydim etekten nefret ederdim hayattan nefret ederdim kimse beğenmezdi çirkin erkekler bile beğenmezdi o derece, ftoğraflarda ben de berbat çıkardım ama şimdi çok fotojenik olduğumu söylerler beni görüp de çirkinsin diyen yoktur genelde beğenilirim. hepsi ergenliğin getirisiymiş şuan çok iyi anlıyorum bunu. zaman geçiyo hem ruhsal durumun hem de dış görünüşün düzeliyo serpilip güzelleşiyosun.
yani çok takmamaya çalış pozitif ol tatlım ve biraz da sabret:54::54::54:

Böle düşünmen yanlıs bence ama bunlarıda çözumlerı var.. Eger ailenın maddı durumu ıyıyse cılt ve sac bakımı yaptırabılırsın... Evde kendınde yapabılırsın bı kac maske ve peeelıng bu işi çözer saca gelınce su dalgası yada masa yaparsan yaglı görunumu azaltırsın... Bunlar abla tavsıyelrı ve cıvıl cvıl gıyın kılo problemın varsa bunuda hallet.. Zamanında hepımız yasadık bu sorunları... Güzel olsan dahı kendını bazı dönemler cırkın hıssedebılıyosun canım benım:16:

Back
X