neden değer görmüyorum?

Ne kadar şanslı sin
Şans diyemem ki buna. Sadece ilk etapta onlRı bulmam şaanstı. Gerisi tamamen çabayla oldu. Yani elimi kolumu bağlayayım arkadaşlık devam etsin olmuyor. Biz birbirimiz için şöyle deriz hep 'cenazemizde gözyaşı,düğünümüzde halaybaşıyız' böyle olabilmek gerek çünkü. Aralarında tek evli eşimle biziz. Ve düğünümde anne babalarımızdan çok koşturmuştur arkadaşlarımız. Ama ben bi aylım evliydim arkadaşımın dedesi öldüğünde. Ramazan başıydı oruçlu oruçlu saatlerce yol gittik cenaze için. Annesi omzumda ağlıyordu. Yani şans değil biraz özveri...

Tanıdığım bir kaç kişiyi arıyorum musait olurlarsa konuşuyorlar ama beni merak edip de aramiyorlar asla!konuşmak istemeseler arayinca açmazlar gibi geliyor ve hepsi böyle sizce neden ve kimseyi aramasam mi?ilköğretim ve lisede hep tektim aslında kişilik olarak begeniyorlar ama nedense uzak duruyorlar şimdi üniversite ye başladım. Ama inancım kırıldığı için burda da yalnız kalacağım.kimse sorunumu neden çözemiyor benim derman siz bir derdim mi var?
İnsanlar yapmacık insanları seviyorlar ! Gösteriş yapan , kendini beğenen insanlara hayranlık duyuyor. Öyle ciddi duran , dürüst, gerçekçi. , farkında insanları sevmiyorlar . Örnek ; arkadaşının evi yansa ah cnm diye gözyaşı döküp , sonra ateşinle ne güzel ısındık diye şaka yapacaksın ! Yardım edip bugece nerde yatcan gel desen evine gittiğimde çayımı demli koyduydu diye senden nefret eder . 1 ay kalsan 2 ay misafir edemedi der. Ama öbür hahah hihihi yapana toz kondurmaz can ciğer olur.

Benim denedigim oldu mesela kentine davet ederek.istemedi Kız.
burcum ikizler yükselen balik
çekingensin sanırım onu bi at üzerinden.. :)
yaaaa amaaannn boşver valla :D bi zaman sonra hepsii eleniyo teek teek geriye 1-2 kişi kalıyo sonra onlarda gidiyo :)
arkadaş konusuna bu kadar takma kafanı. önemli olan kalıcı dostluklar edinebilmek oda zaten ya 1 ya 2 kişi oluyo.

çekingensin sanırım onu bi at üzerinden.. :)
yaaaa amaaannn boşver valla :D bi zaman sonra hepsii eleniyo teek teek geriye 1-2 kişi kalıyo sonra onlarda gidiyo :)
arkadaş konusuna bu kadar takma kafanı. önemli olan kalıcı dostluklar edinebilmek oda zaten ya 1 ya 2 kişi oluyo.
Bir de depresif şarkılar çok dinliyorum

Kendimi yalnız hissettiğim için onlarla sinemaya gitmek istemezdim . halbuki o plan yapıyormuş.sonra da değer verdiği insanlar olduğu nu özellikle iki kişi dışında kimseyi takmayi gibi söyledi. En çok da bu kısmına kırıldım. Beni de takmiyor demek ki aslında onunla görüşmek için şehirdisina çıkmıştır.

İnanın yazdıklarınız hiç anlaşılmıyor. Sizi sinemaya davet ediyorlarda, o ortamda kendinizi yalnız hissettiğiniz için mi gitmek istemiyordunuz? Bu durumda sizi de çevresine dahil ediyor demektir. Ayrıca kimle görüşmek için şehir dışına çıkmış? Hiç anlaşılmıyor maalesef:KK43:

İnanın yazdıklarınız hiç anlaşılmıyor. Sizi sinemaya davet ediyorlarda, o ortamda kendinizi yalnız hissettiğiniz için mi gitmek istemiyordunuz? Bu durumda sizi de çevresine dahil ediyor demektir. Ayrıca kimle görüşmek için şehir dışına çıkmış? Hiç anlaşılmıyor maalesef:KK43:

Akıllı telefondaydım.Telefon yazdıklarımı çeviriyordu.Ondan karışıyordu.Şimdi laptoptayım.
Ben onu görmek için şehirdışına onların evine gittim.Ailelerimiz yakındır.Benim bebekliğimi gördüler.Sanırım yüksek beklentiye girdim bunlara dayanarak.Bana "İki tane dostum var.Onlara çok değer veriyorum.Onların dışında kimsenin söylediklerini takmam."dedi.Ben de beni takmadığını düşündüm.Moralim bozuldu.Sinemaya gidileceği zaman da "Zaten onlar hep aralarında konuşuyorlar,ben katılamıyorum."diye düşündüm.Onlar daha sık görüşüyorlar.Bunun da etkisi oldu böyle düşünmemde.

beni kimse aramiyor.

yahu boşversene sen. beni de çok değer verdiğim en fazla bir iki insan arar, ben de özlediğimde onları ararım. fazlasına gerek yok. ha bak, üniversitedeyken hiç arayan yoktu:KK53: bütün üniversiteyi neredeyse arkadaşsız geçirdim diyebilirim. ama bu biraz da benim seçimimdi. ruhuma hitap eden bir arkadaş bulamadım. yapmacık ilişkileri de sevmiyorum.

yahu boşversene sen. beni de çok değer verdiğim en fazla bir iki insan arar, ben de özlediğimde onları ararım. fazlasına gerek yok. ha bak, üniversitedeyken hiç arayan yoktu:KK53: bütün üniversiteyi neredeyse arkadaşsız geçirdim diyebilirim. ama bu biraz da benim seçimimdi. ruhuma hitap eden bir arkadaş bulamadım. yapmacık ilişkileri de sevmiyorum.

Bence konuştugun bir kaç kişi olacak ama bir ya da ikisiyle samimi olmalı.insallah bir gün olur.

Back
X