neden değişti herşey :((

kimbilirkim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2012
88
0
36
Kahramanmaraş
herkse iyi akşamlar. 1.5 yıllık evliyim. evliliğimizn ilk 8-9 ayı çok güzel giden bi birlktteliğimiz vardı karı-koca anlamında. şimdi 5 aylık hamileyim. eşim son 6-7 aydır isteksiz :(( benden talep gelmezse yanıma yanaşmaz oldu. bunu dile getirdiğimde de biliyorum sıkıntı yapıyor. zamanla geçecek bişey diyor. önceden günde 1-2 kez olan ilişki düzenimiz ayda 3-4 e düştü. hamilelikten dolayı desem , hamile olduumu öğrenmeden bi kaç ay önce de böyleydi. duygusal anlamda gayet iyiyiz üzerime titreyen beni öpüp koklaya bi eşim var ama bu konu içime dert oluyor. paylaşmak istedim.....

herkse iyi akşamlar. 1.5 yıllık evliyim. evliliğimizn ilk 8-9 ayı çok güzel giden bi birlktteliğimiz vardı karı-koca anlamında. şimdi 5 aylık hamileyim. eşim son 6-7 aydır isteksiz :(( benden talep gelmezse yanıma yanaşmaz oldu. bunu dile getirdiğimde de biliyorum sıkıntı yapıyor. zamanla geçecek bişey diyor. önceden günde 1-2 kez olan ilişki düzenimiz ayda 3-4 e düştü. hamilelikten dolayı desem , hamile olduumu öğrenmeden bi kaç ay önce de böyleydi. duygusal anlamda gayet iyiyiz üzerime titreyen beni öpüp koklaya bi eşim var ama bu konu içime dert oluyor. paylaşmak istedim.....

Günde 1-2 kere ne demek, ikinizin ya da eşinizin güncel bir işi yok mu pardon? Bana ilginç geldi de.
Sizde görsel olarak bir değişim var mı, bakımlı mısınız, kendinize dikkat ediyor musunuz? Bakımdan kastım sürekli şık olmak değil ama evde pejmürde pijamalar, saç baş dağınık, özensiz dolaşıyor musunuz? Bunlar etkili olabilir. Değilse bilemiyorum, anormal olduğu kesin.

canım durumuna çok üzüldüm moralini bozmak istemiyorum ama acaba bu ihtiyacını dışarda gideriyo oalbilirmi bu konularda şüphen oldumu hiç seni seven birinin sana cinsel anlamda yanaşmaması normal değil çünkü ha bide eşinde bi problem yoksa tabi. ben evli değilim çok anlamam ama aklıma ilk gelen bunlar oldu allah yardımcın olsun konuşmayı denedinmi açık açık

evlendğmz ilk zamanlardan bahesdyorum günde 1-2 kez die. o zaman tatildeydk tabiki. eşime güveniyorum Allah korsun da öyle bi duruma ihtimal vermiyorum canım ya. sürekli birlikteyz çünkü... ben hamillekten dolayı daha az bakımlıyım ama eşime soruyorum seni rahatsz eden bişey falan mı var die yok diyor kendnde arama kendi canını sıkma diyor. bana olan sevgsnde düşknlüğünde bi değişiklk yok sadece eski eşim gitti yerine isteksz bi adam geldi. 1 ay konusunu açmasam bişi demez heralde. böyle olnca ben de zevk almıyorum. aklımda hep acaba zorla mı die soru olduu için

Hamilelik öncesini bilemem ama hamilelikten dolayı korkuyor, garip geliyor olabilirsin eşine. Nitekim içinde canlı bi'şey var:1:

Konu, içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

allah korusun tabi olmasın öyle bişey ama öyle geldi aklıma sen konuyu açtığında sebep olarak neyi gösteriyo

geçici bi süreç bence diyo. bazen bebeğe bahane buluyo yorgunum diyo uykum var diyo

bilemedim canım geçici bişey diyoda sebebi ne asıl onu söylesin stresmi psikolojikmi iktidarsızlık olsa sağlık sorunu derizde isteksizliğini anlayamadım keçiboynuzu pekmezi yedir çok sağlıklıymış diye çünkü cinsel isteği ve sperm sayısını artırıyo

Sevgisinde bir fark yoksa ki,olsa hisseder her kadin,yapmacik da degilse,hamilesin,uzulmeyesin falan diye,belkide fiziksel bir sorunu vardir,veya bilincaltini etkileyen bir stres yasamistir Ya da yasamaktadir.

Back
X