Neden? - Derdimi deşmek isteyenler buyursun gelsin

endend

Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2015
143
47
18
Merhaba Arkadaşlar ;

Size yaşadıklarımı , sormak istediklerimi olabildiğince kısa anlatmaya çalışıcağım.Bundan iki yıl kadar önce ilk iş gününe merhaba dediğim bir gün oryantasyon eğitmenin bakışları ilgimi çekmişti ve bu bakışlar iki ay sonra beni etkilemeye başladı.Uzatmım yeni boşanmış bir insandı ve sanırım açılması bu yüzden biraz zaman aldı ve yaklaşık beş ay sonra bana arkadaşımın aracılığıyla açıldı. İkinci görüşmemizde beni evine davet etti ve gitmek istemediğimi bu teklifinin ilk görüşmede erken olduğunu ifade ettim.Sonrası tahmin edilir ne arkadaş ne sevgili ne iş arkadaşı ne olduğunu anlamadığım tavırlar.Sevgili desen değiliz arkadaş desen değiliz. Dayanamdım sonunda üç hafta kadar sabrettim sonunda resti çektim ve içi döken bir mesaj atıp bitirdim yada o bitirmeye zorladı diyelim. Bu mevzudan bir kaç ay sonra işten ayrıldı ve giderken bana uzun uzun sarılarak ne olur bana kızma dedi gitti. Muhetemelen bana seni sevmemiş istememiş diyeceksiniz biliyorum çünkü bende öle düşünüyorum.Benim anlamadığım biz daha görüşmeden daha bu mevzular olmadan neden beni faceden engelledi?Sakladığı bişi olsa arkadaşarımın listesinde ekli ve saklamasını gerektiren bişi yok.Neden ya neden belki çok komik gelecek ama bir fikri olan varsa söyleyebilir mi?

Bu arada bu konuyu çok önceden de açtım yazan olmadı dertleşecek insan arıyorum yazarsanız sevirinim şimdiden teşekkürler

Kendi listesinde eski sevgilisi yada hoslandigi biri vardır yada seni hayatına sokmak istememistir

Acikca ifade edilen duygular yok galiba.karsilikli aciklandi mi hisler?siz fazla anlam yuklediniz belki.ya da o özgürlüğe kavuştu gibi hissetti bi hevesle yaklasti size...

orada biri olsa ne olur ki sevgilisi olduğunu belşli edecek bişi yapmıyordu ki faceinde biliyorum alıyordum çünkü haberlerini

Acikca ifade edilen duygular yok galiba.karsilikli aciklandi mi hisler?siz fazla anlam yuklediniz belki.ya da o özgürlüğe kavuştu gibi hissetti bi hevesle yaklasti size...

Yani aslında açık açık söyledi hislerini. İlk gördüğümden beri hoşlanıyordum senden ama korktum senin duvarların vardı yıkamadım dedi

Hayatında hesabını paylaştığı biri vardır. Şifresini biliyordur, sizi o kişi engellemiştir.
Ya da sizi o insandan gizlemek için engellemiştir.
Yanlışlıkla engellemiş de olabilir.

Hayatında hesabını paylaştığı biri vardır. Şifresini biliyordur, sizi o kişi engellemiştir.
Ya da sizi o insandan gizlemek için engellemiştir.
Yanlışlıkla engellemiş de olabilir.
yok hayatında kimse yoktu zaten boşanalı bi buçuk yıl olmuştur kaldıki öyle hseaplarını başkasıyla paylaşacak biri değil

Böyle bir erkek boş durmaz ki başka kadınlar bulup keyfindedi senide çoktan unutmuştur bu adam ne yapıp edip cinsel ilişkiye girecek birini bulması şart sende o eğilimi bulamadığından selamı sabahı kesmiştir bu kadar basit erkekler kadınlar kadar duygusal değildir ,

Böyle bir erkek boş durmaz ki başka kadınlar bulup keyfindedi senide çoktan unutmuştur bu adam ne yapıp edip cinsel ilişkiye girecek birini bulması şart sende o eğilimi bulamadığından selamı sabahı kesmiştir bu kadar basit erkekler kadınlar kadar duygusal değildir ,
yani aslında selamı sabahıda kesmedi ortada bişi oldu onun peşinden koşmamı istedi sanırım. Haklısın çoktan unutmuştur beni düşünüyordur demiyorum zaten ama bu facebook olayını anlamadım yani bu erkeklerin nasıl bir kafa yapısı güçlük çekiyorum gerçekten

Valla sır gibi olmus bende merak ettim isin aslini astarini

Su facedeki engel mevzusu cok tuhaf geldi ama artik ben erkeklerin tuhaf dengesiz hareketlerine alistim sizinkide onlardan biri sanirim

Unutmaya calisin ve onunuze bakin derim

Valla sır gibi olmus bende merak ettim isin aslini astarini

Su facedeki engel mevzusu cok tuhaf geldi ama artik ben erkeklerin tuhaf dengesiz hareketlerine alistim sizinkide onlardan biri sanirim

Unutmaya calisin ve onunuze bakin derim
sanırım tamaemn unutmam zor ama hayatıma birini alabilrim diye düşünüyroum yirmili yaşların sonuna doğru yaşanan aşklar sanırım unujtulması zor oluyor . Çünkü böyle hiç olmazdım ben yani en azından unutma süreci bu kadar uzun olmazdı.

sanırım tamaemn unutmam zor ama hayatıma birini alabilrim diye düşünüyroum yirmili yaşların sonuna doğru yaşanan aşklar sanırım unujtulması zor oluyor . Çünkü böyle hiç olmazdım ben yani en azından unutma süreci bu kadar uzun olmazdı.
Bence oyle dusunmeyin belkide cok etkilendiginiz icin suan unutamazmissiniz gibi geliyor

İnşallah günün birinde sizi gercekten sevecek ve mutlu edecek biri cikar karsiniza inan o gun bu duygulariniz akliniza bile gelmeyecek yada benim dusuncem bu

Sizi anlamadigimi dusunmeyin lutfen bende yirmili yaslarin sonlarina yaklastim bir kac ay once birinden hoslandim belki ask degildi ama hala aklima geldiginde hala icim acir imkansizinda otesinde birsey aylardir gormeme ragmen hala unutabilmis degilim

Ama gercek sevginin ve sevgiden gelen mutluluk ve huzurun herseyi unutturacagi kanaatindeyim

Ve suan sizin duygularinizın arasinda karsi tarafin yaptiklarinin nedenini merakta fazlasiyla var

Inşallah karsiniza sizi gercekten sevecek ve mutlu edecek biri cikar

Bence oyle dusunmeyin belkide cok etkilendiginiz icin suan unutamazmissiniz gibi geliyor

İnşallah günün birinde sizi gercekten sevecek ve mutlu edecek biri cikar karsiniza inan o gun bu duygulariniz akliniza bile gelmeyecek yada benim dusuncem bu

Sizi anlamadigimi dusunmeyin lutfen bende yirmili yaslarin sonlarina yaklastim bir kac ay once birinden hoslandim belki ask degildi ama hala aklima geldiginde hala icim acir imkansizinda otesinde birsey aylardir gormeme ragmen hala unutabilmis degilim

Ama gercek sevginin ve sevgiden gelen mutluluk ve huzurun herseyi unutturacagi kanaatindeyim

Ve suan sizin duygularinizın arasinda karsi tarafin yaptiklarinin nedenini merakta fazlasiyla var

Inşallah karsiniza sizi gercekten sevecek ve mutlu edecek biri cikar

Evet ben de tam olarak bunu ifade ediyorum. Yani biri geliyor ki o tam olark unutulmuyor galiba. Karşıma yei birinin çıkacağından ya da yeni biri sevebileceğimden umudum var ama yine de o farklı gibime geliyor. Ve evet kafamda fazlasıyla soru işareti var ondanda olabilr . Ama sonuçta bana değer vermedi bu gerçek bunun bilincindeyim çok şükür.

Teşekkür ederiim vakit ayırdıüğın için ...

Yani aslında açık açık söyledi hislerini. İlk gördüğümden beri hoşlanıyordum senden ama korktum senin duvarların vardı yıkamadım dedi
Korkmus olması normal,bi de o kadar olaydan yeni cikmis.daha kolay birini bulmuştur,artik ugraşasi yoktur belki.siz temkinli davranip en güzelini yapmissiniz

Korkmus olması normal,bi de o kadar olaydan yeni cikmis.daha kolay birini bulmuştur,artik ugraşasi yoktur belki.siz temkinli davranip en güzelini yapmissiniz
Çok güzel özetlemişiniz ben de öyle olduğunu düşündüm. Facebook konusuyla alakalı yorumun nedir peki?

Evet ben de tam olarak bunu ifade ediyorum. Yani biri geliyor ki o tam olark unutulmuyor galiba. Karşıma yei birinin çıkacağından ya da yeni biri sevebileceğimden umudum var ama yine de o farklı gibime geliyor. Ve evet kafamda fazlasıyla soru işareti var ondanda olabilr . Ama sonuçta bana değer vermedi bu gerçek bunun bilincindeyim çok şükür.

Teşekkür ederiim vakit ayırdıüğın için ...
Rica ederim canim fikirlerime kulak verdigin icin ben tesekkur ederim

ama sahiden erkeklerin yaptiklarina akil sir ermiyor

Sana şöyle bi ornek vereyim yillar once calistigim is yerinde biri vardi com iyi arkadas olmustum ama cokta birbirimizin herseyini bilecek kadar samimide degildik ama sahiden cok iyiydik ne zaman yardima ihtiyacim olsa karsimda bulurdum ne zaman kendimi yanliz hissetsem yanimda biterdi cok uzatmayayim ama hayatimin vazgecilmezi olmusken

Bi baktim selami sabahi kesti ne yaptim diye dusunmekten kafayi yiyecek gibi oldum defalarca bilmedigim nedenden varsa hatam bilmeden birsey yaptiysam diye ozur diledim vs vs vs uzar gider sonra tekrar konusan sonra tekrar nedensiz uzaklasan kendi oldu kafani sisirmemwk icin sadece ozet gevmeye calistim ama sahiden erkek milletini anlamak cok zor

Uzun bir zaman kafanda cozmeye calisacagin deli sorular olacak
Kendini isine vermeye calis bos bulunmamaya caliski dusunmek icin firsatin olmasin

Çok güzel özetlemişiniz ben de öyle olduğunu düşündüm. Facebook konusuyla alakalı yorumun nedir peki?
Bi kadinin yapabileceği bi olay gibi geldi.bi erkek olaysiz ayrildigi bi kadini niye engellesinki.bi fikrim daha var,yeni biriyle ask yasarda fotograflarini koyar,güzel sözler yazarsa seni incetmemek için cikarmis olabilir.inanki bu yaşadigin aşk bile değil,sen bide herşey yolunda gitmisken yaşa.o zaman bu adamin esamesi okunmaz.ve inşaallah yasayacaksin bir gün :)))

Buyuk ihtimalle sevgilisi vardi.
Gorusme amaci da eve davet falan da etmis zaten pek masum degildi.

Rica ederim canim fikirlerime kulak verdigin icin ben tesekkur ederim

ama sahiden erkeklerin yaptiklarina akil sir ermiyor

Sana şöyle bi ornek vereyim yillar once calistigim is yerinde biri vardi com iyi arkadas olmustum ama cokta birbirimizin herseyini bilecek kadar samimide degildik ama sahiden cok iyiydik ne zaman yardima ihtiyacim olsa karsimda bulurdum ne zaman kendimi yanliz hissetsem yanimda biterdi cok uzatmayayim ama hayatimin vazgecilmezi olmusken

Bi baktim selami sabahi kesti ne yaptim diye dusunmekten kafayi yiyecek gibi oldum defalarca bilmedigim nedenden varsa hatam bilmeden birsey yaptiysam diye ozur diledim vs vs vs uzar gider sonra tekrar konusan sonra tekrar nedensiz uzaklasan kendi oldu kafani sisirmemwk icin sadece ozet gevmeye calistim ama sahiden erkek milletini anlamak cok zor

Uzun bir zaman kafanda cozmeye calisacagin deli sorular olacak
Kendini isine vermeye calis bos bulunmamaya caliski dusunmek icin firsatin olmasin

yok canım ne kafa şişirmesi şu an çok uzun bir vaktim var çünkü konuşmaya ihtiyacım var. Bilmiyorum bir kadın olsa öyle resim ypaylaşacak biri değil kaldıki yeni boşanmış böyle birşey hemen paylaşmaz hala da paylaşmıyor alıyorum haberini ama yani öyle resim mevzusu yok yani ayrıca zaten ben onu eklememki o eklemdiği müddetçe bunu benim yapmayacağımı biliyor çünkü sert bir yapım var o da biliyor. Aslına bakarsan hala aynı iş yerindeyim o daha da zor çünkü heryerde anılar hatıralar içim yanıyor bazen bölye daha zor anlatabildimmi?

Back
X