tamam o zaman canim benim..belki ikinciside derken düsük oldugu icin kromozomdan kaynaklanan bi sebepten düsmüs olabilir..cunkü benim bi tanesindede bizim kromozom testi temiz ciktigi halde kromozom bozuklugu cikmisti.....bide ben de kan pihtilasma sorunu var....sende hic test falan yaptirdinmi?KAN PIHTILASMASI,KROMOZOM GIBI,
ben 3 bebek kaybettim...8 haftalık, 10 haftalık ve boş gebelik teşhisi ile 6 haftalık....her türlü tahlil, test vsvs yaptırdım hiç bir sorun çıkmadı...her seferinde yoruldum, yıprandım ama bir gün bile "neden" diye sormak aklıma gelmedi...vardır bir sebebi yaşamam gerekiyormuş dedim, her seferinde umutla yeniden başladım ve şimdi kızımı kucağıma alacağım Aralık ayını iple çekiyorum....
evet canim kullandim halende kullaniyorum..bundan 7 ay önce 15.haftada aspirin ve igne kullandigim halde yine kaybettim...bu seferde tekrar hamile kalirsam igne dozu artirilacak...
sende tüm testlerini yaptirmadan tekrar hamile kalma..insaallah rabbim bizlerede saglikli ve hayirli yavrular nasip eder....
evet canim kullandim halende kullaniyorum..bundan 7 ay önce 15.haftada aspirin ve igne kullandigim halde yine kaybettim...bu seferde tekrar hamile kalirsam igne dozu artirilacak...
sende tüm testlerini yaptirmadan tekrar hamile kalma..insaallah rabbim bizlerede saglikli ve hayirli yavrular nasip eder....