neden düşük

akizmujde

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2012
20
0
36
İzmir
benim hiç çocuğum yok birini 5 aylıkken rahim bozukluğu sebebiyle kaybettim ameliyat oldum ikincisini 6 haftalıkken kaybettim neden böyle oluyo ....

benim hiç çocuğum yok birini 5 aylıkken rahim bozukluğu sebebiyle kaybettim ameliyat oldum ikincisini 6 haftalıkken kaybettim neden böyle oluyo ....

valla canim bende tam 4 bebek kaybettim.okadar cok sebebi varki..ama senin ilki galiba rahimdeki sekil bozuklugundan olmus...onu düzelttirdin mi?

evet canım 2 kez histeroskopi yapıldı aradan bir sene geçti 1 hafta önce ikinci gebeliğim düşük oldu insan korkuyo bidaha olursa

evet canım 2 kez histeroskopi yapıldı aradan bir sene geçti 1 hafta önce ikinci gebeliğim düşük oldu insan korkuyo bidaha olursa

tamam o zaman canim benim..belki ikinciside derken düsük oldugu icin kromozomdan kaynaklanan bi sebepten düsmüs olabilir..cunkü benim bi tanesindede bizim kromozom testi temiz ciktigi halde kromozom bozuklugu cikmisti.....bide ben de kan pihtilasma sorunu var....sende hic test falan yaptirdinmi?KAN PIHTILASMASI,KROMOZOM GIBI,

4-5 düşük yapan,şimdi 3 çocuğu olan bir arkadaşım var.Üzülmeyin olur inş.:38::38:

salı günü ben kontrol için gittiyimde genetik tahlil yapacaklar kan pıhtılaşmasınıda isticem sana aspirin verdimi doktor gebeliyin boyunca

ben 3 bebek kaybettim...8 haftalık, 10 haftalık ve boş gebelik teşhisi ile 6 haftalık....her türlü tahlil, test vsvs yaptırdım hiç bir sorun çıkmadı...her seferinde yoruldum, yıprandım ama bir gün bile "neden" diye sormak aklıma gelmedi...vardır bir sebebi yaşamam gerekiyormuş dedim, her seferinde umutla yeniden başladım ve şimdi kızımı kucağıma alacağım Aralık ayını iple çekiyorum....

salı günü ben kontrol için gittiyimde genetik tahlil yapacaklar kan pıhtılaşmasınıda isticem sana aspirin verdimi doktor gebeliyin boyunca

evet canim kullandim halende kullaniyorum..bundan 7 ay önce 15.haftada aspirin ve igne kullandigim halde yine kaybettim...bu seferde tekrar hamile kalirsam igne dozu artirilacak...

sende tüm testlerini yaptirmadan tekrar hamile kalma..insaallah rabbim bizlerede saglikli ve hayirli yavrular nasip eder....

evet canim kullandim halende kullaniyorum..bundan 7 ay önce 15.haftada aspirin ve igne kullandigim halde yine kaybettim...bu seferde tekrar hamile kalirsam igne dozu artirilacak...

sende tüm testlerini yaptirmadan tekrar hamile kalma..insaallah rabbim bizlerede saglikli ve hayirli yavrular nasip eder....

amin canım sağol yeniden tedavilere girişicem

amin canım sağol yeniden tedavilere girişicem

ben su an tüpbebek merkezindeyim.doktorum oraya yönlendirdi...su an benimde tüm testlerim bastan yapiliyor..

canim benim sende en iyisini yaparsin....özellikle kan pihtilasmasi ve yaptira bilirsen kromozom testini yaptir.....cünkü bunlar ihmale gelmez...

Back
X