- Konu Sahibi superisi20
merhabalar yeni tanıdım sizleri ama çok güzel benim sorunum da bana göre çok fazla hayattan zevk alamaz oldum hiç bir işimi sonlandıramıyorum 32 yaşındayım 5 yıllık evliyim bi tane 6 aylık bebeğim var galiba bunalımdayım kafayı yicem çok zor bir hayatım oldu uzun yıllar hastanede kaldım böbrek nakilliyim 4 duvar arasında sıkışıp kaldım sanki zor bi hamilelik geçirdim doğumdan sonra tamamen hayattan soyutlandım sanki dağıldım silkelenip kendime gelemiyorum evim heryer heryerde yemek yapamıyorum hastane kontrollerime bile gidemiyorum sevmiyorum dağınıklığı ama olmuyo ya sorun illaki bende yoksa her çocuk doğuranın evi alt üst olmuyo neden beceremiyorum hiç istemiyorum bu hayatı evim düzenli olsun kendim bakımlı olayım ama olmuyo işte eskidende tam yapamazdım zaten şimdi tamamen bıraktım annemde psikolojik sorunlu biriydi evimiz hep dağınık olurdu ondanmı yetişme çağım gençliğim hastanelerde geçtiği içinmi böyleyim yüzde 80 özürlüyüm gücümün yetmemesindenmi hayatı evi düzenli olanlar bana yol gösteebilirmi lütfen ne yapmalıyım nerden nasıl başlamalıyım eşim güvenlik durumumuz çok parlak sayılmaz kadın çağıramıyorum bazen arkadaşlara gidiyorum ne güzel tertemiz evleri herşey yerli yerinde benim eşyalarımın yeri bile belli değil ki düzen olsun anneden aldığın eğitim çok önemli galiba annem benden daha kötüydü onada kızamıyorum psikolojik hastaydı kadın...