• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

neden erkekler bu kadar saygısız?

manzarlet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2014
669
194
53
Selam bayanlar uzun aradan sonra tekrar konu açmak istiyorum.
1 ay önce barda(mekan) tanıştığımız bir beyefendi, gayet eğitimli saygılı efendi bir insan(dı). 1 ay boyunca neredeyse hergün konuştuk, kendisinden çok etkilendiğimi söyleyebilirim.
birkaç saat önce yine konuşuyorduk sadece fotograf atılabilen bir çeşit uygulama var(snap), bu uygulama üzerinden, aynı anda fotoğraflar atıyorduk. Asla cinsel içerikli foto atmadım sadece yüzüm ve saçlarım gözüküyordu benim attıklarımda. Cinsel konulardan da bahsetmiyorduk. Yüzüm ve saçlarımı beğendiğini birkaç kez ifade ettikten sonra vücudunun alt taraflarının fotoğraflarını atmaya başladı, ilk başta çok garip gelse de yanlış bir şey ifade etmeden atmıştır diye düşündüm.
Sonra konuşmaya devam ediyoruz, birden kendi cinsel organının fotografını attı, bir an şoka uğradım. Sizce erkekler bu hareketi neden yapar? Bu bir taciz değil midir? Çok kez sokakta, toplu taşıma araçlarında tacize uğramış birisiyim ve bu tür durumlar beni gerçekten çok rahatsız ediyor. Hiç bir türlü seviyemi alçaltmadan onun aşağılık hissetmesini sağladım, kendisi birçok kez özür diledi ve aşağılık hissetiğini kendisi söyledi. Bu kadar efendi gözüken bir insan neden böyle bir şey yapar hala aklım almıyor, yüzüme bakıp nasıl böyle hissetmiş olabilir ? Daha önce böyle bir şey yaşadınız mı? Sizce bu kişiyle görüşmeyi bırakmalı mıyım? (şuanda konuşmuyoruz zaten) erkeklerle çok etkileşimde olan biri değilim çünkü çevremdekilerden pek hoşlandığım söylenemez, acaba bu çok yaygın bir şey mi ben mi düşünce olarak çok sığ biriyim?, beni aydınlatırsanız çok sevinirim..

Son düzenleme:
Sapik bence de uzak dur. Belli ki oraya belli ihtiyaclari icin girmis ciddi degil.

Valla yaygın olsa duyardim.
Şeyinin resmini atmasi nasıl normal karşılanabilir ki.
Tiksinmedin mi ki hala görüşmeye devam etsem mi diye soruyosun.
tiksindim tabiki baya aşağıladığım söylenebilir fakat bunlar erkekler için normal mi çok merak ettim demekki değilmiş

Ben de sunu merak ediyorum. Ciddi gorustugum biri var. Tesadufi olarak varikosel sonrasi azospermi ve hareket bozuklugu cikti. Tup bebek bile olmaz demis doktor. Ameliyat oldu. Beklemede. Bana cok soguk davraniyor suan cocugum olmayacaksa seni ne yapim dedi birkere. Bi de brni bahane ediyor. Baban zaten izin vermez sen de istemessin sonuc kotu olursa diyor

Ben de sunu merak ediyorum. Ciddi gorustugum biri var. Tesadufi olarak varikosel sonrasi azospermi ve hareket bozuklugu cikti. Tup bebek bile olmaz demis doktor. Ameliyat oldu. Beklemede. Bana cok soguk davraniyor suan cocugum olmayacaksa seni ne yapim dedi birkere. Bi de brni bahane ediyor. Baban zaten izin vermez sen de istemessin sonuc kotu olursa diyor
bir şey mi kaçırdım? alakayı anlayamadım

Cinsel organin fotografini cekip gondermek nasil yaygin bir uygulama olabilir ki? Hastalikli bir ruh yapar bunu ancak.

Siz bence gorusmeyi kesmemek icin, tabir-i caizse, takla atiyorsunuz. Sorularinizdan cok belli bu durum.

Kac yasindasin bilmiyorum ama tecrubesizsin. O kafanda olusturdugun erkek sana ait, gercekler ise ic acisi. Evet malesef o bir beyfendi degil. Maaalesef ki degil. Birinin bunu sana söylemesi lazim. Hatta sanslisin bak tanima firsatin oldu. Kac oradan kaaac. Abla tavsiyesi, ciddiye al. Evliyim ve esim saolsun erkeklerin nasil oldugunu bana iyi anlatti. Eskiden pek saftim ama simdi külyutmazim.

Cinsel organin fotografini cekip gondermek nasil yaygin bir uygulama olabilir ki? Hastalikli bir ruh yapar bunu ancak.

Siz bence gorusmeyi kesmemek icin, tabir-i caizse, takla atiyorsunuz. Sorularinizdan cok belli bu durum.
dünya görüşümüz, düşüncelerimiz çok benzer, ruh eşime yakın insan gibiydi gerçekten, ama gerçek yüzü buymuş sanırım, ciddi bir sapık

Biz kasinlar galiba inanmak istediginixe inaniyoruz. Piyango gibi ya cikarsa. Bi de emek verdim cope atmak istemedim. Sizin oyle degil. Ssdece netten gorustuyseniz hic devam etmeyin derim daha kimler cikar karsiniza. Annem bukadarini bilmiyor. Testini bekliyoruz. Ya iyi cikarsa bi ara hamileyim sandim. Adam delirdi sevincten hemen evlenelim dedi acaba kendine guvensizlikten mi yapiyor. Yoksa beni gercekten mi sevmiyor

Annem bukadarini bilmiyor. Testini bekliyoruz. Ya iyi cikarsa bi ara hamileyim sandim. Adam delirdi sevincten hemen evlenelim dedi acaba kendine guvensizlikten mi yapiyor. Yoksa beni gercekten mi sevmiyor
Arkadaşım sen iyimisin :KK64:
Konuları mı karıştırdın acep :110:

Back
X