- Konu Sahibi kendim1987
valla öff vardır öff vardır adam öyle bir yerde öff derki boşarsın gider
mesela ben tiroid kanseriyim ameliyat oldum ameliyattan bir buçuk ay sonra ev taşıdım taşındıktan 10 gün sonra mutfak dolabım çöktü atom tedavisi almak için hastaneye yatmadan 4 gün önce evimi su bastı haa bir de bu arada ben hipotiroiddim çünkü atom tedavisi alacağım için ilacı bıraktım hipotiroidin Türkçesi tüm metabolizmanız ve duygu durumunuzun alt üst olması demek kolumu kaldıracak gücüm yoktu ayrıca çok çabuk sinirlenip üzülüyordum ağlıyordum o dönemde eşim öyle güzel davrandı ki bana maşallah mesela o dönemde bana öf dese inan bana boşardım hastalığımda anlayış göstermeyen bana bakmayan adamla ömür geçmez diye
tabi hasta eşine bakacak adam diye düşünme neler görüyor insan hasta eşinden iş bekleyen amma uzadı hastalığın diyen hasta eşine eziyet eden çoookkk böyle bir durumda evlilik başka yönlerden de iyi değilse boşarsın tabi
ama gidecek yerin yoksa aman insanlar ne der diyorsan bir işin de yoksa hasta hasta eziyeti çekersin
hastalık örnek sadece
hakareti şiddeti saygısızlığı eskiler çekse de birşey demezmiş ama biz çekmiyoruz doğrusu da çekmemek kimse kusura bakmasın ama çekmek zorunda da değiliz beni annem elin adamı kum torbası yapsın bana hakaret edip ezsin diye doğurup büyütüp bu yaşa getirmedi
ayrıca kısa zamanda da olsa nedensiz boşanan yok merak etmeyin kimse ayy ben sıkıldım diye boşanmıyor 7 yıldır avukatım epey insan boşadım epey de boşanma davası gördüm
kaldı ki bazı nedenler benim için boşanma nedeni değilken sizin için boşanma nedenidir tersi de geçerlidir mesela ben eşimin beni aldatmasını boşanma nedeni kabul ediyorum ama bazı insan 10 kere de aldatılsa boşanmayı gerekli görmez
benim için eşimin bana küfrü aşağılaması boşanma nedeniyken kimi çiftler karşılıklı küfürleşir ama bunu normal bulur
çok kısa süre iki ayda felan boşanmaya kalkanların da iç yüzünü bilmek gerekir bize anlatılmayan bazı şeyler olabilir benim vardı bir arkadaşımın müvekkili kadın ailesi dahil herkese umduğum gibi olmadı evlilik diyordu ama boşanma nedeni nişanlılığından beri aldatıldığını öğrenmesiydi söylemiyordu çünkü gururuna yediremiyormuş bence mantıksız ayrı ama bakınca aman şuna bak şımarık yozlaşmış denebilir bişi değil mi
ben kimsenin evlenmeye de boşanmaya da zorlanamayacağını düşünüyorum ya da evlendiği ya da boşandığı için eleştirilebileceğine de
Sonunda doğru cevaplar verecek birini bulduk alkisalkisalkis
Geçmiş olsun sizin eşiniz avukat olmanızdan çekinmiş heralde:))))))
Bende ameliyat oldum tümörden babam yani hadi kocayı eş geçin tek yardımı olmadı.Birde üstüne üstlük bi sürü laf etti özelde ameliyat oldum diyesempatiksalakcinni