Arkadaslar direk konuya giriyorum.Konu kişileri olarak isim koyayım biri murat birdi seckin olsun.Ben yazın bir işyerinde staj yaptım o esnada bu seckin bni çok beğenmiş baya koştu peşimden ben istemdim ama sonra yelkenlere fora..3 ay çıktık.Ben genelde soğuk oldum aşkım demedim mesela hiç çünkü içim ısınmıyordu ama çeken bişeylerde vardı çekici geliyordu.Yaşadığım yer hep akrabalrımın tanıdıklarımın yeri.Oyuzden buluşma konusunda rahat olamıyordum hep kacarak buluşuyorduk arabasıyla götürüyordu uzağa anca öyle..Günlerden birgün bana söyledi işte bugun arkadasn gösterisi vr falan yere gdelim mi dye tabi ben tripkar olarak bana ters biliyorsun hep tanıdıklarm var diye çıkıştım.Oda bunlarda bna ters kaç yaşına geldim kaçarak mı buluşucam dedi hak verdim kusura bakma ben basta söylemstim sana dedim ve ayrıldık.Aradan 1 ay gecti aynı işyerinden murat msj attı numaramı sistemlerinden bulmuş.İlanı aşk etti resmen bende kabul etmedim arkadss olarak kalalım dedim arkadas gbi konuşuyorduk bendede hata var tabi niye konuşuyon yani dimi?Konuşmayı gec buluştuk 2 kez ama asla çıkma gbi bir buluşma amaclı değildi kendide söz vermsti ama baktım bu elimi tuttu öpmeye çalıştı ozaman tersledim ve ve asla yazma bana dedim.Bu tabi yine yazdı allah yazdı tabi bnde bukadar ilgiye hayır diyemedim ama şu anlamda diyemedim cvp verme konusunda.İyidr dye cvp verdim normal bi şekilde.Ama kendisinede olmuycağını defalarca demstm.Neyse dün işyerinde işim oldu gittim hallettim çıktım ve bana msj geldi.Atan seckindi.Selam sabah yok niye böyle yazmış bnde olması gereken böyle dedim buda baya yazdı işte hatalarım oldu vs vs diye bi kahve içelim mi dedi bende tabi atladım hemen akşam çıktık içmeye.Sonra bunun yanında msj geldi ve gördü murattan.Npsyn yazmış bu kafayı yedi nasıl olur dye bnde bastan hepsini anlattım bir bir buluştuğumuza kadar.Buda yarın o görür gününü ben ona kardesm dedim haberi vardı herseyden nasıl arkadasnın eski sevgilisine yazablr kız mı kalmamış falan dedi dövcem bilmem ne diyordu korktum tabi.Muratn haberi yoktu dedim çünkü bana yazığında demstim seckinle bi gecmsm oldu bilmyrm haberin var mı senle asla olmaz zaten yakışıkta olmaz diye.Hayır vardı haberi herkes blyordu dedi.Bir şaryla tartışmıycam Muratla dedi.Yaz şimdi bana sakın yazma biz seckinle yeniden basladık olanları anlattım delirdi diye.Bnde tartışma olmasın diye yazdım Murata ama vicdanm el vermedi.Eve geldim tekrar yazdım özür dlerm kalbini kırdıysam sana defalarca yazma dedim hep bişeklini buldun muhabbet kurdun bndede var hata seni suclamıyorum.Olması gereken buydu seckin sadece vesile oldu özür dlerim hoşçakal yazdım.Seçkin cephesine gelincede bu baya baya bi yazdı seni okadar mutlu edicem ki söz veriyorum fırsat verdiğine pişman olmuycaksın bugun okadar güzel gözüktün ki gözüme gerci hep güzeldin ama ayrılmamızın baska baska sebepleri vardı falan diye 2.şans isteyen msjlar atıyor.Hani tip olarak kendimi övmek için asla demiyorum ama kimse yakıştırmıyordu ben yanında fazla kalıyormuşum fln dye kendide derdi niye kmseyle tanıstrmyorsun yanında gezdirmekten mi utanıyorsun falan diye ama alakası yok,kendisi prestij sahibi bi işi var karizmatik istese benden iyisini bulabilir çünkü öyle bir cevresi var neden bana yazıyor?Ve ayrıca faydalanmak istese bile o fırsatı hiç vermedim saklanarak buluşmamıza rağmen 1saat uzağa gittim ama evinde buluşmadım yapabrdim kendide söz vermsti bsey olmuycak zaman kaybedyoruz yolda dye kendine öyle girişimlerde bulunmadı.Şifrelerimi veryim kimi silceksen sil ne yapcaksan yap nasıl mutlu olucaksan öyle olsun falan dedi çok şaşırdım niye böyle yazdı ne değişti?Niye böyle davrandı?Buluştuğumzda yani ilk çıktığımız zamanlar hep bn mesafelydim 3 ay çıktık 1 kez aşkım demedim ısınamıyordum hep trip yapıyordum herseye sinirlenip kızıyordum oda beni sev lütfen diyordu elimi araba sürerken tutuyordu bırakmamak için tek elle vites değiştirip direksiyonu kullanıyordu:)Alışmaya baslamıştım ama baslamamla bitmesi bir oldu içimde kaldı.Şimdi böyle ısrar edincede içimden geliyor baslamak ama yine olmuycak gbi sanki.Yorumlarınızı bekliyorum...