Neden geri yazdı?Neden ısrar ediyor?

Gajini

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2014
26
1
0
35
Balıkesir
Arkadaslar direk konuya giriyorum.Konu kişileri olarak isim koyayım biri murat birdi seckin olsun.Ben yazın bir işyerinde staj yaptım o esnada bu seckin bni çok beğenmiş baya koştu peşimden ben istemdim ama sonra yelkenlere fora..3 ay çıktık.Ben genelde soğuk oldum aşkım demedim mesela hiç çünkü içim ısınmıyordu ama çeken bişeylerde vardı çekici geliyordu.Yaşadığım yer hep akrabalrımın tanıdıklarımın yeri.Oyuzden buluşma konusunda rahat olamıyordum hep kacarak buluşuyorduk arabasıyla götürüyordu uzağa anca öyle..Günlerden birgün bana söyledi işte bugun arkadasn gösterisi vr falan yere gdelim mi dye tabi ben tripkar olarak bana ters biliyorsun hep tanıdıklarm var diye çıkıştım.Oda bunlarda bna ters kaç yaşına geldim kaçarak mı buluşucam dedi hak verdim kusura bakma ben basta söylemstim sana dedim ve ayrıldık.Aradan 1 ay gecti aynı işyerinden murat msj attı numaramı sistemlerinden bulmuş.İlanı aşk etti resmen bende kabul etmedim arkadss olarak kalalım dedim arkadas gbi konuşuyorduk bendede hata var tabi niye konuşuyon yani dimi?Konuşmayı gec buluştuk 2 kez ama asla çıkma gbi bir buluşma amaclı değildi kendide söz vermsti ama baktım bu elimi tuttu öpmeye çalıştı ozaman tersledim ve ve asla yazma bana dedim.Bu tabi yine yazdı allah yazdı tabi bnde bukadar ilgiye hayır diyemedim ama şu anlamda diyemedim cvp verme konusunda.İyidr dye cvp verdim normal bi şekilde.Ama kendisinede olmuycağını defalarca demstm.Neyse dün işyerinde işim oldu gittim hallettim çıktım ve bana msj geldi.Atan seckindi.Selam sabah yok niye böyle yazmış bnde olması gereken böyle dedim buda baya yazdı işte hatalarım oldu vs vs diye bi kahve içelim mi dedi bende tabi atladım hemen akşam çıktık içmeye.Sonra bunun yanında msj geldi ve gördü murattan.Npsyn yazmış bu kafayı yedi nasıl olur dye bnde bastan hepsini anlattım bir bir buluştuğumuza kadar.Buda yarın o görür gününü ben ona kardesm dedim haberi vardı herseyden nasıl arkadasnın eski sevgilisine yazablr kız mı kalmamış falan dedi dövcem bilmem ne diyordu korktum tabi.Muratn haberi yoktu dedim çünkü bana yazığında demstim seckinle bi gecmsm oldu bilmyrm haberin var mı senle asla olmaz zaten yakışıkta olmaz diye.Hayır vardı haberi herkes blyordu dedi.Bir şaryla tartışmıycam Muratla dedi.Yaz şimdi bana sakın yazma biz seckinle yeniden basladık olanları anlattım delirdi diye.Bnde tartışma olmasın diye yazdım Murata ama vicdanm el vermedi.Eve geldim tekrar yazdım özür dlerm kalbini kırdıysam sana defalarca yazma dedim hep bişeklini buldun muhabbet kurdun bndede var hata seni suclamıyorum.Olması gereken buydu seckin sadece vesile oldu özür dlerim hoşçakal yazdım.Seçkin cephesine gelincede bu baya baya bi yazdı seni okadar mutlu edicem ki söz veriyorum fırsat verdiğine pişman olmuycaksın bugun okadar güzel gözüktün ki gözüme gerci hep güzeldin ama ayrılmamızın baska baska sebepleri vardı falan diye 2.şans isteyen msjlar atıyor.Hani tip olarak kendimi övmek için asla demiyorum ama kimse yakıştırmıyordu ben yanında fazla kalıyormuşum fln dye kendide derdi niye kmseyle tanıstrmyorsun yanında gezdirmekten mi utanıyorsun falan diye ama alakası yok,kendisi prestij sahibi bi işi var karizmatik istese benden iyisini bulabilir çünkü öyle bir cevresi var neden bana yazıyor?Ve ayrıca faydalanmak istese bile o fırsatı hiç vermedim saklanarak buluşmamıza rağmen 1saat uzağa gittim ama evinde buluşmadım yapabrdim kendide söz vermsti bsey olmuycak zaman kaybedyoruz yolda dye kendine öyle girişimlerde bulunmadı.Şifrelerimi veryim kimi silceksen sil ne yapcaksan yap nasıl mutlu olucaksan öyle olsun falan dedi çok şaşırdım niye böyle yazdı ne değişti?Niye böyle davrandı?Buluştuğumzda yani ilk çıktığımız zamanlar hep bn mesafelydim 3 ay çıktık 1 kez aşkım demedim ısınamıyordum hep trip yapıyordum herseye sinirlenip kızıyordum oda beni sev lütfen diyordu elimi araba sürerken tutuyordu bırakmamak için tek elle vites değiştirip direksiyonu kullanıyordu:)Alışmaya baslamıştım ama baslamamla bitmesi bir oldu içimde kaldı.Şimdi böyle ısrar edincede içimden geliyor baslamak ama yine olmuycak gbi sanki.Yorumlarınızı bekliyorum...

kimin ne istediği ya da napmaya çalıştığı önemli değil.
sen bu oğlanla beraber olmak istiyo musun?
istiyosan ol, istemiyosan içine sinmeyen şeyler varsa olma.
o zaman olmamıştır şimdi olur yani çok detaya gerek yok bence.

kimin ne istediği ya da napmaya çalıştığı önemli değil.
sen bu oğlanla beraber olmak istiyo musun?
istiyosan ol, istemiyosan içine sinmeyen şeyler varsa olma.
o zaman olmamıştır şimdi olur yani çok detaya gerek yok bence.

Ne yalan söylym istiyorum ama fikirlerinizi almak istedim.Çok sağolun cevabınız için.

Bir paragraf bi satır başı bi cümle başı bir şey yapın gözünüzü seveyim okurken çok zor oluyor.

Konuya gelirsek azmettim okudum.O onu dedi bu bunu dedi Murat şunu yaptı Seçkin dellendi bacım kaç yaşındasınız siz.
Bi ilişki varsa vardır yoksa yoktur ,ya seviyorsundur ya sevmiyorsun.Murat bana aşıktı ama ben onunla arkadaşça konuşmak istedim var mı böyle bir şey ya birde üstüne buluşuyorsunuz,öpmek isteyince de kızıyorsunuz.Madem istemiyorsunuz size aşık adamla işiniz ne ?

Seçkin konusunda bir şey diyemeyeceğim.Sende ne istediğini zaten bilmiyorsun bende her ikisine de bulaşma.

Son 6-7 sıra kalana kadar okuyabildim ama gözlerim daha dayanmadı azcık özenli yazın şu konuları lütfen :22:

Konuna gelince, ne istediğini bilmediğini düşünüyorum, Seçkin gel diyor gidiyorsun, Murat gel diyor gidiyorsun. Bir karar ver, olmaz böyle :31:

:37::37::37: aynen böyle oldum okurken, neyse... Okadar cok yazmissniz ki bende cok önemli bisi oldu sandim...
Bikere Muratin size olan ilgisini bildiginiz halde görüsmeniz bulusmaniz, ona umut vermek olmus, siz hatalisiniz kusura bakmayin...
Seckinmiydi :26: ona gelince, zaten ilk birlikteliktede size ilgiliymis, sevgisini göstermis, anlik bi sinirle ve liseli asiklar gibi bulusmanin rahatsizligiyla, arti sizin ilgisizliginizden kaynaklanan bi an iliskiyi bitirmis... Belliki sizi seviyor ve bidaha denemek istiyor, ama siz kararsizsiniz, iyi düsunün bikez daha zamanindan calmayin eger bisi hissetmiyorsqniz...

önce seçkinden başlayalım...
3 ay deniyorsun... olmuyor bir türlü aşkım bile demediğine göre gerçekten içine sinmeyen bir şeyler var demek ki...
hadi yeniden başladın diyelim böyle kaçak şekilde bu iş ne kadar sürer?
seçkin bu duruma ne kadar tahammül eder?:44:

murata yaptığın şey istemem yan cebime koy olmuş biraz sana aşkını ilan eden bir adam seni arkadaşı olarak görür mü?
hiç konuşmaman gerekirdi...
hadi seçkinle yine görüştün adamın yanında mesaj geliyor... ee bunlar arkadaş az çok tahmin edersin olay çıkacağını niye mesajı gösteriyorsun?
vee içinin ısınmadığı bir adam söyledi diye niye diğer kişiye mesaj atıyorsun onuda anlamadım... üstüne bide sonradan özür diliyosun
aralarında kalma bence... tamam belki seçkine naz yapıyordun ama fazlası usandırır...
her çağırdıklarında gidersen işin ayrıca zorlaşır:31:

Aslında hiç tasvip etmedim ablan olarak diyebilirimki emin olmadığın bir ilişkiye başlama ilişki olarak görmediğin biriyle de görüşme ;)
ama şu var okurken vayyy demekki hep erkekler değil bizim hanımlardarda var bir ipte iki canbaz oynatmak diye düşündüm.:)
yapma canım böyle şeyler bak akrabalarının olduğu küçük bir yerde yaşıyorsun bugün seçkinle yarın muratla görüldün derken .
Tam işte bu hayatımın erkeği dediğin adamı bulduğunda kimsenin ağzına laf vermiş olma
hoş kimsenin hakkı yok karışmaya ama toplumsal değerleride unutmamak gerekir. ;)

Aradan 1 ay gecti aynı işyerinden murat msj attı numaramı sistemlerinden bulmuş.İlanı aşk etti resmen bende kabul etmedim arkadss olarak kalalım dedim arkadas gbi konuşuyorduk bendede hata var tabi niye konuşuyon yani dimi?Konuşmayı gec buluştuk 2 kez ama asla çıkma gbi bir buluşma amaclı değildi kendide söz vermsti ama baktım bu elimi tuttu öpmeye çalıştı ozaman tersledim ve ve asla yazma bana dedim.Bu tabi yine yazdı allah yazdı tabi bnde bukadar ilgiye hayır diyemedim ama şu anlamda diyemedim cvp verme konusunda.İyidr dye cvp verdim normal bi şekilde.Ama kendisinede olmuycağını defalarca demstm..

Şimdi daha önce hiç alakan olmayan biri sana mesaj atıp, sistemden numaranı buldum, sana aşığım diyo. Sen çocuğa diyosun ki "arkadaş"kalalım. (kalalım derken sanki öncesinde arkadaş olduğunuz bi dönem oldu da... Arkadaşın mı yok ne diye zorla arkadaş yaratıyosun ki çocuktan. Resmen ilgisini tutmak için tamamen kesmemişsin iletişimi.) Benim gözümdeki diyalog şu :

-Sana aşığım
-Arkadaş kalalım
-Tamam hadi o zaman.

Sen inandın mı onun seninle arkadaşça görüştüğüne Allah aşkına? Kusura bakma ama ben bu kadar saf olduğunu düşünmüyorum. Hadi elini tuttu öptü. Gerçekten rahatsız olduysan ne diye cevap veriyosun çocuğa. Neymiş ilgisine dayanamamış. Bırakın şu çocuklukları!

Sen seçkine de emin olana kadar yaklaşma derim, Pinpon topu gibi bi oraya bi buraya gider gelir aklın emin olmazsan. :45:

Arkadaslar hepinize teşekkür ediyorum yazdıklarınız için..Aslında bende gercekten özen gösteririm yazım kurallarına ama bundan bir önce konu açmıştım 4 5 kez yazıyorum tam konuyu açıcak çıkış yapılıyor hesaptan çıkıyorum.Sanırım fazla zaman geciyor diye atıyorlar siteden.Oyuzden hemen hızlıca yazıp bitireyim dedim oyuzden bodoslama daldım.Teşekkürler okuduğunuz için.Fikirlerinizdede haklısınız.Kendimede çok kızıyorum zaten yaptığım yanlış madem sevmyorsun nye umut verdin diye.Ben de hatalıyım çoğu yerde..

her ikisinin de bu durumdan haberdar olma ihtimalleri de var.

düşük bi ihtimal olsa da, kötü niyetli insan dolu etrafta. dikkatli olmanı öneririm canım...

resmen elimde fosforlu kalem altını çize çize okuyacaktım, kör olduk konu sahibi :27: bir paragraf, bir imla allah aşkına yahu paralı değil ki kullan kullanabildiğin kadar..

konuya gelirsek; içimden bir ses Murat'ı kıskandırmak için Seçkine olumlu baktığını söylüyor, aslında hala aklın Muratta.. aksi halde eve gelip tekrar mesaj atma ihtiyacını hissetmezdin.. sebebini bilemiyorum ama ilkinde içine sinmeyen birşeyler varsa hiç başlama, yazık hem karşı taraf kendini kötü hissetmesin hemde sen sonrasında pişmanlık duyma.. :34:

Arkadaslar direk konuya giriyorum.Konu kişileri olarak isim koyayım biri murat birdi seckin olsun.Ben yazın bir işyerinde staj yaptım o esnada bu seckin bni çok beğenmiş baya koştu peşimden ben istemdim ama sonra yelkenlere fora..3 ay çıktık.Ben genelde soğuk oldum aşkım demedim mesela hiç çünkü içim ısınmıyordu ama çeken bişeylerde vardı çekici geliyordu.Yaşadığım yer hep akrabalrımın tanıdıklarımın yeri.Oyuzden buluşma konusunda rahat olamıyordum hep kacarak buluşuyorduk arabasıyla götürüyordu uzağa anca öyle..Günlerden birgün bana söyledi işte bugun arkadasn gösterisi vr falan yere gdelim mi dye tabi ben tripkar olarak bana ters biliyorsun hep tanıdıklarm var diye çıkıştım.Oda bunlarda bna ters kaç yaşına geldim kaçarak mı buluşucam dedi hak verdim kusura bakma ben basta söylemstim sana dedim ve ayrıldık.Aradan 1 ay gecti aynı işyerinden murat msj attı numaramı sistemlerinden bulmuş.İlanı aşk etti resmen bende kabul etmedim arkadss olarak kalalım dedim arkadas gbi konuşuyorduk bendede hata var tabi niye konuşuyon yani dimi?Konuşmayı gec buluştuk 2 kez ama asla çıkma gbi bir buluşma amaclı değildi kendide söz vermsti ama baktım bu elimi tuttu öpmeye çalıştı ozaman tersledim ve ve asla yazma bana dedim.Bu tabi yine yazdı allah yazdı tabi bnde bukadar ilgiye hayır diyemedim ama şu anlamda diyemedim cvp verme konusunda.İyidr dye cvp verdim normal bi şekilde.Ama kendisinede olmuycağını defalarca demstm.Neyse dün işyerinde işim oldu gittim hallettim çıktım ve bana msj geldi.Atan seckindi.Selam sabah yok niye böyle yazmış bnde olması gereken böyle dedim buda baya yazdı işte hatalarım oldu vs vs diye bi kahve içelim mi dedi bende tabi atladım hemen akşam çıktık içmeye.Sonra bunun yanında msj geldi ve gördü murattan.Npsyn yazmış bu kafayı yedi nasıl olur dye bnde bastan hepsini anlattım bir bir buluştuğumuza kadar.Buda yarın o görür gününü ben ona kardesm dedim haberi vardı herseyden nasıl arkadasnın eski sevgilisine yazablr kız mı kalmamış falan dedi dövcem bilmem ne diyordu korktum tabi.Muratn haberi yoktu dedim çünkü bana yazığında demstim seckinle bi gecmsm oldu bilmyrm haberin var mı senle asla olmaz zaten yakışıkta olmaz diye.Hayır vardı haberi herkes blyordu dedi.Bir şaryla tartışmıycam Muratla dedi.Yaz şimdi bana sakın yazma biz seckinle yeniden basladık olanları anlattım delirdi diye.Bnde tartışma olmasın diye yazdım Murata ama vicdanm el vermedi.Eve geldim tekrar yazdım özür dlerm kalbini kırdıysam sana defalarca yazma dedim hep bişeklini buldun muhabbet kurdun bndede var hata seni suclamıyorum.Olması gereken buydu seckin sadece vesile oldu özür dlerim hoşçakal yazdım.Seçkin cephesine gelincede bu baya baya bi yazdı seni okadar mutlu edicem ki söz veriyorum fırsat verdiğine pişman olmuycaksın bugun okadar güzel gözüktün ki gözüme gerci hep güzeldin ama ayrılmamızın baska baska sebepleri vardı falan diye 2.şans isteyen msjlar atıyor.Hani tip olarak kendimi övmek için asla demiyorum ama kimse yakıştırmıyordu ben yanında fazla kalıyormuşum fln dye kendide derdi niye kmseyle tanıstrmyorsun yanında gezdirmekten mi utanıyorsun falan diye ama alakası yok,kendisi prestij sahibi bi işi var karizmatik istese benden iyisini bulabilir çünkü öyle bir cevresi var neden bana yazıyor?Ve ayrıca faydalanmak istese bile o fırsatı hiç vermedim saklanarak buluşmamıza rağmen 1saat uzağa gittim ama evinde buluşmadım yapabrdim kendide söz vermsti bsey olmuycak zaman kaybedyoruz yolda dye kendine öyle girişimlerde bulunmadı.Şifrelerimi veryim kimi silceksen sil ne yapcaksan yap nasıl mutlu olucaksan öyle olsun falan dedi çok şaşırdım niye böyle yazdı ne değişti?Niye böyle davrandı?Buluştuğumzda yani ilk çıktığımız zamanlar hep bn mesafelydim 3 ay çıktık 1 kez aşkım demedim ısınamıyordum hep trip yapıyordum herseye sinirlenip kızıyordum oda beni sev lütfen diyordu elimi araba sürerken tutuyordu bırakmamak için tek elle vites değiştirip direksiyonu kullanıyordu:)Alışmaya baslamıştım ama baslamamla bitmesi bir oldu içimde kaldı.Şimdi böyle ısrar edincede içimden geliyor baslamak ama yine olmuycak gbi sanki.Yorumlarınızı bekliyorum...

Hiç atlamadan ve erinmeden bukadar uzun yazabildiğiniz için sizi kutlarım!! 😃😃 okuyamadım vala şaşı olacaktım az kalsın

Yazindan tek anladigim her sey sana ters ama bir sekilde tersleri yapiyorsun ve her seye atliyorsun.seni opmesi sana gore ters ama ariyor hayir diyorsun,sonra atliyorsun.diger.detaylar onemli degil benim icin.senin bir ciZgin ve kararlarin yok.bu da istikrarsizliklar olusturuyor sende...

Back
X