slm kızlar 3 yıllık evliyim ve eşimle evlendiğimiz ilk gün düğün salonundan çıkarken bile tartıştık ve anlayacağınız gibi 3 senedirde aynı şekildeyiz.dün gecede çok kötü tartıştık ağzından çıkan lafı kulağı duymayan ve ne olursa olsun hep kendini haklı görenlerden eşim.eğer kendisinin hoşuna gitmeyen birşey yapmışsan senden intikamını kat be kat alır.dün bana sen beni bunaltıyorsun rezil ediyorsun dedi.neymiş niyeymiş diye sorduğumda ben sana aşık olmadan evlendim uzaktan ilişkinin cezasını çekiyorum dedi.ve bazı ağza alınmayacak laflar.ben gidiyorum boşanıcam dedim keşke dedi.sonra emin misin şöyle böyle rezil edeceksin bizi falan demeler.kızım geldi odaya ve kaldım.şimdide sabahtan beri yüzüme bakmıyo bende onun.
ona karşı çok soğudum hep tartışıyoruz huzurlu bi günümüz bile yok.eşim kendi doğrularını kabul ettirmeye çalışıyor sanki.aileme söylesem onlarda bıktı artık babam beni geri bu eve göndermez arada 1 çocuk ve 3 senelik herşeye verilmiş emek var.çıkmazdayım anlayacağınız.ayrılsam çalışıyorum bakarım çocuğumada kendimede ama bunu istiyormuyum bilmiyorum
ona karşı çok soğudum hep tartışıyoruz huzurlu bi günümüz bile yok.eşim kendi doğrularını kabul ettirmeye çalışıyor sanki.aileme söylesem onlarda bıktı artık babam beni geri bu eve göndermez arada 1 çocuk ve 3 senelik herşeye verilmiş emek var.çıkmazdayım anlayacağınız.ayrılsam çalışıyorum bakarım çocuğumada kendimede ama bunu istiyormuyum bilmiyorum