• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

neden hala bu evdeyim bilmiyorum

ben boşanmaya yeter bi sebep göremedim açıkçası, aradıktan sonra bin tane bulunur. bence uzlaşmaya çalışın, olmuyorsa zaten kopacaktır ama siz olmuyor diye umutsuzluğa kapılmayın.

her evlilikte neler söyleniyor. sonra unutuluyor. tabi bu herkes çekiyor, sen de çek demek değil. en ağır sözleri umursamayan da var, buluttan nem kapan da var. benim şahsi görüşüm, bir kadın hele de anne ise yuvasını ayakta tutmak için elinden geleni yapmalı. bu yüzden umutlu ve sabırlı olmanızı dilerim

kızlar hepimiz dünya güzeliyiz,değerliyiz, akıllıyız bazılarımız anneyiz bu erkeklere taviz vermeyin bu kadar, ben evli değilim ama inanın bekara karı boşamak kolay gelir olayı değil benimki, öküzden ne eş olur ne baba

canım kavgalar çok yıpratır evliliği fakat evliliğinizi bitirmek için sence ciddi kavgalarmı bunlar ben şunu anlamadım sudan sebeplerdenmi çıkıyor yoksa ciddi meselelerinizmi var_?evliliğin ilk yılları zordur alışmak uyum sağlamak zamanla olur biraz zaman verseniz.ben 1 sene nişanlı kaldım ve ayrı şehirlerdeydik çok az görüştük telefonla çok iletişimsizlik yaşadık çok kavga ettik hatta nişandan birgün önce ayrılmayı bile konuştuk sonrasında barıştık...neyse evlendik ve uyum sağlayanakadar çok kavgamız oldu ama hep sudan sebepler..farklı fıtratlar,,yanlış anlaşılmalar,,nerdeyse herhaftanın 1 günü tartışırdık.boşanmayı falan konuştuğumuz çok olurdu genelde eşim gündeme getirirdi bende dedim birdaha boşanma lafı geçerse bu iş biter kararlı isen istiyorsan bana bu kelimeyi kararlı ve sinirsiz anında söyle 1 kere söyle!ve bitsin herdefasında duymak istemiyorum dedim ve çok şükür birdaha dile getirmedi.kavgalarımız haftada bir gün derken, 2haftadabir, 3 hafta da bir ve derken.......zamanla elhamdülillah tamamen bitti :) 3.yılımızda rayına oturdu şu an çok iyi devam ediyor Allahaşukur.artık sudan sebepler canımızı sıkamıyor birde ben şunu anladım gerçekten kadınlar olarak tahammulumuz eski kadınlardaki kadar yok.hemen postayı koyuyoruz zıtlaşıyoruz.ben çok küserdim çok alınırdım çok bağırırdım ama yanlıştı evlilik çok fedakarlık istiyor tabi karşılıklı.ezilen kadın olmak iyi değil yanlış anlaşılmasın ama bazen anlayışlı olup alttan almak evliliğin gerekliliği.konunun büyümesini engelleyin,uzatmadan kesin atın bazen duymayın biz bunu öğrendik çünkü irdelenikçe dahada vahimleşiyor ve o sinirle kutuplaşma artıyor.erkekler biraz düz mantık yani sizin düşünüp kafaya taktıklarınızın 10 da biri onun aklına bile gelmez.insanların çok daha ciddi sorunları var bence siz şans vermelisiniz bu evliliğe,yıkmak kolay yapmak zordur.boşanırsanız da yaşarsınız ama önemli olan sabırla mücadele.Allahın en sevmediği helal; boşanmadır şeytanında en sevdiği şeydir boşanma.mutlaka zorluk yaşıyorsunuzdur inanıyorum ama seviyorsanız ve saygınızı yitirmediyseniz bence hala düzelebilir.hayat o kadar kısaki sevdiklerinizle mutlu olmaya bakın.....

kızlar hepimiz dünya güzeliyiz,değerliyiz, akıllıyız bazılarımız anneyiz bu erkeklere taviz vermeyin bu kadar, ben evli değilim ama inanın bekara karı boşamak kolay gelir olayı değil benimki, öküzden ne eş olur ne baba

valla bacımm bugün hep doğruları sylüyosun sen..
yorumlarına bittim:46::46::46:

konuylada ilgili boşanılcak bişi yok ya daha 3 sene birde çocuk var..
erkek milleti işde boş konuşmayı seviyolar..
sen silah zoruylamı attırmışın imzayı evlenmeseydi körmüydü gözü
hep annem evlilikde 5 sene dolcak bi der.. evliliğin oturması adına..

boşanmayı değilde bir süre birbirinizden ayrı kalmayı deneseniz ailelerinde haberi olmadan. belki daha sağlıklı düşünürsünüz.

eşinin düzeleceğine dair umudun varsa boşanmayı unut bu günler geçici herşey yoluna girecek diye düşün.canım:31:evlilikte tartışma zıtlaşma kırıcı sözler mutlaka oluyor ilk yıllar hep zordur zamanla evlilik oturur sonuç olarak eşini en iyi sen tanıyorsun en doğru kararı ancak sen verebilirsin:31:

konu açıyorsunuz sonra ortadan kayboluyorsunuz yazılan yorumlar boşuna...

benim ihtiyacım yok sen git diyor sürekli herşeyde beni haksız görüyor ve ben hiç birşey yapmadım bende sorun yok deyip duruyor

evet cnm gitmezler zaten terapiste onlarda hiçbirzaman sorun olmaz bence biraz uzak durmaya çalış üstüne gittikçe uzaklaşıyorlar ve biraz da ona belli etmeden kısnabileceği şeyler yap ve ondan gittikçe uzaklaşıyormuşsun gibi hissetsin...

eşinin düzeleceğine dair umudun varsa boşanmayı unut bu günler geçici herşey yoluna girecek diye düşün.canım:31:evlilikte tartışma zıtlaşma kırıcı sözler mutlaka oluyor ilk yıllar hep zordur zamanla evlilik oturur sonuç olarak eşini en iyi sen tanıyorsun en doğru kararı ancak sen verebilirsin:31:

canım benım ıyı guzel demıssın ılk yıllar zordur sonradan duzene gırer dıye ama sonradanda ınsan cok yıpranıyor kalmıyor sevgı saygı aşk
o zamanda evlılıgın anlamı olmuyor bılmıyorum yanı bastan neyse bır erkek ve bayan sonradanda öle olmalı evlılıgın ılk yıllarında ıyı sonradan kotu olmasın yada evlılıgın ılk yıllarında kırıcı ılgısız sonradan guzelesmenın bır anlamı yok her halukardaa kalptekı hıssıyatlar bıterr

canım benım ıyı guzel demıssın ılk yıllar zordur sonradan duzene gırer dıye ama sonradanda ınsan cok yıpranıyor kalmıyor sevgı saygı aşk
o zamanda evlılıgın anlamı olmuyor bılmıyorum yanı bastan neyse bır erkek ve bayan sonradanda öle olmalı evlılıgın ılk yıllarında ıyı sonradan kotu olmasın yada evlılıgın ılk yıllarında kırıcı ılgısız sonradan guzelesmenın bır anlamı yok her halukardaa kalptekı hıssıyatlar bıterr

bende sana katılıyorum canım.eğer aradaki sorunlar aşılamayacak gibiyse yada kadın bunlara tahammül edemeyeceğini düşünüyorsa en başta bitirmek daha mantıklı:31:ben sadece ufak tefek anlaşmazlıklar için zamanla düzelir dedim.biraz sabır anlayış alttan almalarla insan birbirine ve evliliğe alışır ama bu büyük sorunlar için geçerli değil:50:yoksa dediğin gibi erkek zamanla düzelse bile kadın çok yıpranabiliyor duygular körelebiliyor

Back
X