Kızlar beni  yanlış anlamayın sakın... ben ona isteyerek bu olayı  söylemedim bu adam zaten ara bi hayatıma  girio  şuan da  istemesem de  o gün sadece  biz nette  görüştük  ve o gün çok sinirliydim''ona şunu  söyledim bak.. a... başımda zaten bi sürü  olay var insanları  laflarını kaldıramıorum genç yaşta  dul  kalmanın acını ancak yaşayan bilir kızlar. zaten bi sürü  it kopukla uğraşıorum dedim  demez olaydım.  bu sefer sinir krizine girdi oda.. ama  inan  kızlar  yapılan kasıtlı bişey değil... sadece  ona  bi sürü  hayatıma  gereksiz  insan girmeye çalışuo ve  çevremde ki insanlara  zaten hala  ayrılmadığımı eşimi  hala çok sevdiğimi  söylüorum. topiclerimi  takip edenler bilir. kızlar 4 ay boyunca  neler yaşadığımı bi allah  bide ben! inanın  şimdi aklım  olsa  ne boşanma kararı alır nede olayları  bu denli  yaşardım ama  herşey kader kısmet...  söylencek pek bişey yok... ben eşimden boşanmış bile olsam zaten kimseyle  hiç bişey düşünmüorum zaten uzun bi süre ondan başkasınıda sevemem... yüreğim o kadar  geniş çaplı değil... umarım kendimi anlatabildim...

gamyoncuiremsu slm naz
nasılsın? seni gerçekten bazen anlayamıyorum
ayrıldıysanız tamamen neden internetten bile olsa görüşüyorsun neden tatlım 
yaranı deşiyorsun....neden çevrende olan kişileri söz ediyorsun ....belki yeniden seveceğin kişileri söylüyorsun ......
biliyorum zor bir durum ama iyice bi düşün ne yapmak istiyorsun
gercekten onla birlikde olmak istemiyorsan onu hayatından komple çıkar herşeyiyle 
internette cepde herşeyiyle çıksın artık hayatta yokmuş gibi davran
yok seviyorum umut var diyorsan kendini ezdirme ve senle ilgilenleri söyleme aran daha da bozulur unutma bunu
rahat ol mübarek aylarda dua et 
3 günlük dünya için bu kadar telaş neye niçin bu savaş içindesin 
kendini rahat bırakmıyorsun dünya oyunlarına takılmış kalıyoruz
böyle yapma yarını da düşün ahireti telaşın bu yüzden olsun kalkıp oturmanda bu olsun
herkes bi telaş içinde bende dahi 
artık önemsememeye çalışıyorum burayı bu hayatı gelip geçici
asıl telaş diğer dünyada bunları düşünmemiz lazım orası için birşeyler yapmak lazım
bi kul için bu kadar üzülmek telaşlanmak niye be güzelim o sadece bir kul 
ve biz sevmiş olabiliriz o kul suanda burda değil ama hayat devam ediyor