Neden hamile kalamıyorum lütfen bakın

kaderuyur

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2025
15
4
1
25
Slm kızlar uzun oldu okuyun lütfen 1 buçuk yıllık evliyim korunmasız ilişki yaşıyoruz eşimle evlendiğimden beri ikimizde çocuk istiyoruz ama olmuyor Şubat ayında kimyasal gebelik geçirdim sonra folik asit kullanmaya başladım tekrar hamile kalabilmek için ama olmuyor adetlerim çok düzenliydi 28 günde 1 eylülde erken adet oldum aşırı derecede ağrılı geçti ilk defa böyle bişey yaşadım 3-4 gün sürdü ağrı fazla kanamam da vardı baya bu sefer de geç adet oldum kanamam az neden böyle oluyor neden hamile kalamıyorum hastaneye de gittim hiç bir sorun yok dedi ultrasonla baktı rahimde de yumurtalıklarında da aynı şekilde cevaplarsanız lütfen

Merhaba sizinle ilgili bir sorundan kaynaklanması gerekmiyor kimyasal gebelik geçirmeniz hamile kalabildiğinizi gösteren bir durum zaten bende de problem yoktu 1 sene 4 ay denemeden sonra nasip oldu olana kadar da 4 kimyasal 1 düşük geçirdim 2 seneye kadar hamile kalamıyor olmak normal karşılanıyor ama isterseniz ve daha önce yaptırmadıysanız genetik test yaptırabilirsiniz hsg çektirebilirsiniz tsh gibi kan değerlerinize baktırabilirsiniz eşiniz sperm testi verebilir bi sorun var mı yok mu diye daha fazla doğal yolla uğraşmak istemiyorum derseniz de aşılama çatlatma yöntemlerine başlayabilirsiniz inşallah tez zamanda güzel haberler alırsınız Allah kucağınızı boş bırakmasın

Bu yorum biraz içimi rahatlattı çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…