Neden hayatim hep kötüye gidiyor

icecold

böylesi daha iyi..
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2011
572
221
323
43
Merhaba;
O kadar bunaldum ki artik buraya yazarsam belki biraz hafiflerim.
Bi insanin hayatta hic mi yüzü gülmez hep mi ters gider her sey
Evlendim problemler bitmedi sonuc bosanma.
Uzun yillardir çalıştığım is yerim kapandi hic ummadigim anda işsiz kaldim.
Ailevi problemler hic bitmiyor.
Is ariyorum o kadar görüşme yaptım hepsi olumsuz sonuclandi.
Anlamiyorum neden benim hayatim bu kadar cikmazda. Neden hic yüzüm gülmedi.
Kendi kendime soruyorum. Acaba ben cok mu kötü bir insanim.
Ama kimseye bi kötülüğüm olmadi. Olamaz da. Hep güçlü durmaya calisiyorum. Ama artik dayanacak gücüm de kalmadı. Neye elimi atsam kuruyor. Cok şükür sağlığım yerinde.
Daha kötü halde olan insanlar var. Onu da biliyorum. Ama insan ister istemez mutlu gunler de görmek istiyor. Insaniz neticede.
Nasil dayanmaliyim. Fikir verin nolur. Okuyan herkese simdiden teşekkürler. (Telefondan yazdim kusura bakmayin.

Edit: Detaylar 5. Sayfada. Aranan is bulundu :))

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne kadar dibe batarsaniz o kadar hizli cikarsiniz........ demek ve heidi gibi cimlerde kosturmak isterdim ama yok
Bazen .oka sariyor hayat
Ulan herkes iyi de ben mi kotuyum adaletine tulurdugumun dunyasi demiyor degilim ben de.
Napalim gecer diyoruz gecer insallah

Hepimizin hayatinda zaman zaman ustuste gelir birr seyler.
Tavsiyem oncelik sirasi yapin bir seye odaklanin.
Ailevi problemler derken ailenizin icinde su anda cozulemeyecek seylerse sonraya birakin. Is basvurularina asilin mesela.
Elinizde cv ile insan kaynaklari hizmeti veren sirketlere gidin. Hemen sonuc alamazsaniz bile uzulmeyin. Eminim bir yerden bir kapi acilir.
Ve siz bu sureci sorunlariniz icin cozum odakli ugrasarak geciriyor olursunuz.
Plan yapmaya calisin. Negatif etki veren insanlardan uzak durmaya calisin. Esiniz dostunuza haber salin is aradiginizi bilsinler.
Kiz arkadaslarinizla gorusun bol bol kahkaha atacaginiz diyaloglar olur kisa bir sureligine de olsa dertlerinizi unutacak seyler olur.
Allah yolunuza guzel firsatlar cikarsin insallah.

Şu anda önceliğim iş bulmak. Tamamen ona yogunlastim. Ne kadar umudumu yitirmis olsam da. Ailevi problemleri koyverdim gitti zaten :)) iyi dilekleriniz icin cok teşekkürler...

Sadece şunu söyleyebilirim. Nolur sağlıklı oldugunuz için şükredin. Bunun değerini son günlerde daha iyi anladım
Zaten tek şükür edicem sey sağlığım kaldi. Bu gidisle onu da kaybetmezsem iyi. Hep olumsuzluk yasadigim için iyi bisey düşünemez oldum :(

Sanki ben yazmışım.
Çok şükür sağlıklıyım, işim de var.
Ama kalan her şeyim problemlidir benim de.
Hem de ciddi problemler.

Yine de çok şükür sağlıktan ötesi var mı?
Sağlık var umut var arkadaşım.
Bittim yeter dediğinde her şey değişir derler.
Bir şeyler düzeldiğinde de konu aç da umut dolalım hep birlikte olur mu?:KK5:

Her insanın hayatında böyle bir kırılma noktası olurmuş. Herkesin sınavı daha daha farklı. Benim de aşktan yana yüüzm gülmedi ve ben de istifa ettimsu an çalışmıyorum.bu hayatta herşeyin olmasının bir sebebi vardır. Siz sabredin inş güzel günler eninde sonunda gelecektir...

Sanki ben yazmışım.
Çok şükür sağlıklıyım, işim de var.
Ama kalan her şeyim problemlidir benim de.
Hem de ciddi problemler.

Yine de çok şükür sağlıktan ötesi var mı?
Sağlık var umut var arkadaşım.
Bittim yeter dediğinde her şey değişir derler.
Bir şeyler düzeldiğinde de konu aç da umut dolalım hep birlikte olur mu?:KK5:
Ah keske iyi biseyler olsa da buralarda anlatsam. Umudum yok ama insallah. Size de umarim mutlu gunler gelir artik.

Merhaba;
O kadar bunaldum ki artik buraya yazarsam belki biraz hafiflerim.
Bi insanin hayatta hic mi yüzü gülmez hep mi ters gider her sey
Evlendim problemler bitmedi sonuc bosanma.
Uzun yillardir çalıştığım is yerim kapandi hic ummadigim anda işsiz kaldim.
Ailevi problemler hic bitmiyor.
Is ariyorum o kadar görüşme yaptım hepsi olumsuz sonuclandi.
Anlamiyorum neden benim hayatim bu kadar cikmazda. Neden hic yüzüm gülmedi.
Kendi kendime soruyorum. Acaba ben cok mu kötü bir insanim.
Ama kimseye bi kötülüğüm olmadi. Olamaz da. Hep güçlü durmaya calisiyorum. Ama artik dayanacak gücüm de kalmadı. Neye elimi atsam kuruyor. Cok şükür sağlığım yerinde.
Daha kötü halde olan insanlar var. Onu da biliyorum. Ama insan ister istemez mutlu gunler de görmek istiyor. Insaniz neticede.
Nasil dayanmaliyim. Fikir verin nolur. Okuyan herkese simdiden teşekkürler. (Telefondan yazdim kusura bakmayin.)
İlk olarak sürekli neden neden diye sorgulamayı bırakmalısın bence.. Allahın vardır bir bildiği. Çekeceğin varmış ki görüyorsun bu günleri. Herşeyin hayırlısı olsun hakkında canım. Eşimle benim hep söylediğimiz bi sözümüz vardır. " Güzel günler gelecekte" :)

Ah keske iyi biseyler olsa da buralarda anlatsam. Umudum yok ama insallah. Size de umarim mutlu gunler gelir artik.

İnşallah hepimiz mutlu olalım inşallah.
İyi şeyler kendini gösterip kaybolmasın da o daha çok üzüyor aslında.
Geldiğinde tam gelsin.
Bekletsin varsın. ;)

Doğru kelime sağlık, insanlar ne sorunlarla uğraşıyor. İş para yerine konulabilecek şeyler, Allah başka keder vermesin. Aylık 6000 civarı borcumuz var hepsini ödememiz mümkün değil eşimle azar azar kapatmaya uğraşıyoruz. Yerimde bir başkası olsa kafayı yerdi muhtemelen ama bana sorsalar 3 aylıkken kalbi duran kızım sağlıkla doğsaydıda 6000 değil 60000 borcum olsun derdim. Dünyevi şeylere takılarak huzurunuzu bozmayın.

Doğru kelime sağlık, insanlar ne sorunlarla uğraşıyor. İş para yerine konulabilecek şeyler, Allah başka keder vermesin. Aylık 6000 civarı borcumuz var hepsini ödememiz mümkün değil eşimle azar azar kapatmaya uğraşıyoruz. Yerimde bir başkası olsa kafayı yerdi muhtemelen ama bana sorsalar 3 aylıkken kalbi duran kızım sağlıkla doğsaydıda 6000 değil 60000 borcum olsun derdim. Dünyevi şeylere takılarak huzurunuzu bozmayın.
Cok haklisiniz. Herkesin derdi kendine büyük. Allah sizin de yardimciniz olsun. Gercekten sizinde işiniz zormus.

Insanlarin sorularindan biktim. Herkes daha is bulamadin mi diyip duruyor. Surekli bu sorulara maruz kalmak ayri bi sıkıntı. Hele önümüz bayram. Napicam bilmiyorum...

Back
X