neden HEMCİNSLER birbirlerini çekemezler ki..?

Sizin olayınızı bilmem ama bayanların çoğunda var bi kıskançlık.
Geçen bi olay yaşadım,Trabzona gidip gezyoduk bi mağazaya girdik bi kız vardı orda tanımam etmem dikkat çekici bi kızım ,kız bana öyle bi baktı ki hayatımda böyle nefret dolu bakışlar görmedim,herkese laf sokan ben öyle kalakaldım :53:
Benim yakın bi arkimin diğer yakın arkisi mesela kızı kıskanıyo bildiğin bnm arkimde çok güzel bi kız ve çok iyi bi ilişkisi var,kıskanan kişi hiç güzel değil ve sevgilisi çok odun,ama kıskanılır mı hiç ya mutlu olman lazım arkadaşının adına dimi ama

Son düzenleme:
Mutsuz bir kadın başka birinin mutluluğunuda istemiyo(kıskanç ise eğer)
Mutuz etmek için uğraşacağına mutlu olmanın yollarını arasa daha mutlu olabilir oysa..

Sana ilk söyleyeceğim şey o ortamdan çıkman çünkü ilerisini çok net görüyorum ve ben şu anda o ilerisi dediğim durumdayım bu aradaki kıskançlık işe yansıyacak ve seni gizli gizli gidip şikayet edicek o yakınında olan var ya arkadaşım dediğin oda içten içe seni kıskanıyor benim en yakınım dediğim arkadaşım ne zaman güzel giyinsem benle konuşması değişir tersler hemen anlarım kıskandı ertesi gün paspal giyinirim benle sıkı fıkı olur tele mesaj gelir onu bile kıskanırlar şuna dikkat et arkadaş arkadaşın her giydiğine her saçına makyajına süper demez çünkü arkadaş diğerinin açıklarını hatalarını ona hatırlatmak ve birlikte o açıkları kapatmak için vardır umarım hayatında hep tek kişiyle sorun yaşarsın yada hiç kimseyle yaşamazsın ikincisi zor görünüyor ben annem yaşındaki bir sürü kadınla birden mücadele etmek zorunda kaldım noldu peki işimi seviyorum dedim bırakmim dedim ve 2.5 yılda çarpıntı şeker hastalığı kaygı bozukluğu psikologik tedavi hepsi bu kadınlar yüzünden oldu bugün yerimi değiştirip kaçıcam anladım ki sağlıktan daha önemli hiç bişey yok canım uzaklaş ordan iyiliğine söylüyorum ben 2.5 sene onların göstermesi gereken olgunluğu gösterdim ama olmuyor genç yaşımda çöktüm yapma çıkar onları hayatından

Anneeeeeem :) işten çıkmak ne dmek ya takmıcaksın free ol :) bnmde eski iş yerimde bi kadın vardı bnden konum olarak altta olmasına ragmen bana emir vermeye çalışırdı bn modelistim kendiside eskiden modelistmiş yapamayınca aksesur bölümüne gecmiş içinde ukte kalmış olucak ki bna kalıpçı kız der emir verip dururdu olmayan bütün işleri bnm üstüme yıkardı ben naptım peki her seferinde cevabını verdim pısıp giitti :))))) ki ben 20 yasındayken o 50 yasını geçkin bi kadını sna bişey yaparsa sinirini bozcak sende üstüne git cevabını ver :51:

Son düzenleme:
Kimseye karşı kin beslemem .
Ama bazıları her kadını potansiyel tehlike olarak görüyor .
Gelecek sevgilimi, eşimi elimden alacak diye düşünüyor .

karşına al ve konuş
ses kaydını da göster herkes içinde utansın bence

hayır sevmeyebilir kıskanabilir ama senin ona bi zararın yoksa diğer insanları sana karşı dolduramaz

benim de başıma gelmişti grubumuza sonradan aldığımız kız beni kıskanıyodu ve belli ediyodu sevmediğini
en yakın arkadaşlarımı bana karşı doldurmuş 1 yıl arkadaşlarımla aram bozuk yaşadım
sonradan kızlarla konuştuk bu durumu onlar beni çok kötü biri olarak biliyolarmış onun anlattıkları yüzünden(biz aynı yurtta kalıyoduk o kızla)
benim yaptığım herşeyi öyle bir evirip çevirip anlatmış ki şaşar kalırsın bi insan nasıl bu kadar fesat olur anlamıyorum cidden
kendisini melek beni şeytan olarak göstermiş
ama sonrasında neyin ne olduğu ortaya çıktı kendi yalnız kaldı bi sürü de sorun yaşadı
benim en yakın arkadaşımla aramı bozup birlikte eve çıkmışlardı ama sonradan ikisi birbirini yedi tabi 2 yıl kavga gürültü içinde zor geçindiler
gelip onun dedikodusunu da bana anlatmaya çalıştı sonra anladım nası bi insan olduğunu

böyle insanlara hiç acımıyorum

Biri bizim ses kaydımızı alsa neler çıkar acaba,hep karşı tarafı kötülemek kolay :1:

Birde zaten bu bayan sizi sevmediğini söylemiş ne bekliyordunuz arkanızdan canım cicim bitanedir o demesini mi.
Asıl mevzu 18 lik carolin ne entrikacıymış,fazla dizi izlemiş,ona dikkat etmek gerek en tehlikelisi o aslında :50:

Back
X