Neden hep aynı döngü, bıktım

Jigglypufff

Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2013
34
0
6
Ankara
Şuan yeni bir ilişkim var başlarda herşey çok güzeldi, çok ilgiliydi. Ama ozaman da ben çok umursamazdım. Ne zaman umursamaya başladım ozaman geç mesajlar, bahaneler başladı. 3 gündür sınava giriyor diye sesimi çıkarmadım ama bugün sınavı bitti ve tüm gün çok seyrek konuştuk. Yaklaşık 3 saattir cevap atmıyor. Hemde mesajımı gördüğü halde. Ve bu durum çok sinirlerimi bozdu, ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım? Baskı yapan meraklı sevgilide olmak istemiyorum çünkü ozaman kendini çok fazla önemseyecek. Çok mutsuzum son bi kaç gündür, bunu onada söyledim sınavlar bitsin rahat edicem dedi. Bitti yine aynı! Şimdi kesin uyuyakaldım filan diyecek yada sabah mesaj atıcak.

Belki görüsmek istemiyordur,sen ayril diye böyle yapiyordur:26:

Bunuda söyledim daha önce, eğer böyle devam edicekse ayrılalım bitsin dedim o da seni çok seviyorum seninle ilgili hayallerim var tarzı ikna etmeye çalıştı. Ne yapmaya çalıştığını anlamıyorum gerçekten. Aldatıyor desem facebookta herkese açık ilişki durumumuz var, annesi dahi biliyor.

Belki skntili bir donemdedir..fazla ustune dusme bakalim sende arama sorma ne yapacak ?

Çok üstüne düşme. Kaçan kovalanır unutma. Sen üstüne düştükçe okaçar. Bırak o seni kaybetmekten korksun, sen değil. Aramıyorsa arama. O 2 kez arıyorsa sen 1 kez ara. Kendine güvenini yitirmeye başlamışsın. Güvenini yeniden kazanmalısın. Kendine başka uğraşlar bu, böylece onu daha az düşünürsün, o da seni daha çok merak eder.

daha sinavlar bugün bitmis anladigim kadariyla. belki arkadaslariyla kutluyordur kendi aralarinda. biz öyle yapmistik sinav dönemi bittiginde. bence hemen yanlis birseyler düsünme. birak 2-3 gün gecsin üzerinden ve normale dönsün adamin düzeni. o zaman yine ayni olursa restini cekersin ama simdilik hemen saldirma derim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…