Neden hep ben..

anesya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2008
392
18
118
33
Kahramanmaraş
NeDeN... neden diyorum bazen neden hep beni buluyolar yada neden benim kalbim hemen bırakamıyor neden seviyor hala offff dayanamıyorum bazen herseyi bırakıp gitmek istiyorum ama kolay değil sorumluluklarım var ama onunlayken nasıl onsuz olcamki nasıl untuucam ya daha doğrusu unutmak isteyen kim off neden hep yanılıyorum neden hep karsıma vefasızlar sevmeyi bilmeyen yürekler cıkıo onun hayaliylemi yasayacagım sonsuza dek unutmak felan istemiyorum ben onu istiyorum eski günlerimi istiyorum nolurrrrrrr geeeeelsin artık cook özlüyorum :(:(:(:(:(:(:((:(:(:(:(::çok üzgünüm::a015:

bende cok amo cok sordum bu soruyu kendime neden hep ben niçin ben yanlız cevabını hiç bulamadım ve hep bu soru işaretiyle yaşıcamı düşünüyorum

Bu soruyu kendisine sormayan kaç arkadaşımız vardır ki? hemen hemen hepimiz günlerce aylarca senelerce bu sorunun cevabını aramışızdır ama bulanımız olmamıştır hiç... tek cevap var asla kabul etmediğimiz ZAMAN. inan bana canım zaman herşeyin ilacı unutursun. elbet o seven güzel kalbine değer veren ve sevebilen biri çıkıcak... :teselli:

Back
X