Neden hep böyle olmak zorunda!!

pinar753951

Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2013
6
0
16
Gaziantep
mrb kızlar çoooook moralim bozuk yardm edın lutfen... ben 3 yıldır bı akrabamızla beraberım bırbırımmızı cooook sewıyoruz... ama bızımkıler onaylamıo cunku annesı bıraz eli maşalı tıplerden yanı tam bı cadı... benı ıstemeye qeleceklerdı qeri wazqeciildi ben fen blg. öğretmnlği okuorm 1. snf 3 yıl nısanlı kalınmaz sız ayrılırsanz bız kuserz dedıler daha once bole bıse yktu yazın qelmek ıstedıler bızımkıler erken dedı ben okula basladm bu sene de bızımkıler qelsnler dedı ama olmadı. benım sewqılım ıkı yıllık bı bolum bıtırdı babası dıomus bu kız senden hep ustte olcak he p altta kalacaksn dıomus ben napcam smdı ... bence onlar kendılerı ıcın endıselenıo okumus kız bılmıs olur dılı acık olur dıe korkuolar kı ben okusamda okumasamda ezılecek bı tıp deılım bunu da bılıolar... coook sınırlerm bozuluo wazqecemıorm da...

ailen haklı, daha 1.sınıftasın bi okulun bitsin işe gir bakalım hemen iş bulabilecekmisin, ailesi şimdiden ne olduklarını gösteriyolar ateşe yürüyosun

daha birinci sınıftasın, nişanlanmak çok mantıksız
neticede dünyanın hali belli olmaz
sevgiliden ayrılmakla nişan atmak aynı şey değil

bir de canım bak öğretmen olacaksın
şu güzel türkçemizdeki güzelim g harfine, v harfine düşmanlık etme
muhafaza et dilimizi

sevgiler

Aklını başına al okulunu bitirmeden nişan mişan yapma. 1. sınıfsın daha biraz daha oku 4 yılını bitir çalış afedersın eşek gibi kpss ye gir kazan işe başla ufkun açılsın bir de o zaman dön bak hayatı hala aynı görüyor musun? Aynı görüyorsan o zaman nişan da yap düğün de yap. Ama şu an asla yapma herşey dört dörtlük bile olsa şuan yapma sakın.

Ailen Son derece haklı. . .Bırak 3 yılı insanın 1 günde 1 saatte duyguları düşünceleri değişiklik gösteriyor. . Bu 3 sene zarfında zaten birbirinizi yeterince seviyorsanız ilişkiniz devam eder sonunda evlenirsiniz . . Ama şuan için nişanlamanız gereksiz gibi görünüyor. . Geleceğine bakmalısın öncelikle. . Bir bitir okulunu mesleğini eline al . . Sevgilinde aynı şekilde. . .

Ailene de sakın bu yüzden kızma

evet ya bende acaba söylesem mi diye düşünüyordum. ki gerçekten canım ya biraz dikkat edersen yazmalarına. bu arada dilerim her şey gönlünce olur

ailen haklı şimdiden nişanlanmak anlamsız olur,okul bitince hala birlikteyseniz zaten bir adım atılır ama önünüzde 3 yıl var hemen aileleri karıştırmayın işin içine,bence o babasının değil sevgilinin kendi fikridir

okulu bitir. bunları neden düşünüyorsun. sana veya size hani mesleğiniz, birikiminiz derlerse ne diyeceksiniz? evcilik oyunu değil bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…