- Emoji Skoru
- -2
- Puanlar
- 18
- Konu Sahibi Meryemasiye1
Bu flörtümle ilgili paylaştığım konuya birçok kişi yorum yaptı konuştuk zaten ama şimdi ben karalara bağladım arkadaşlar. Bir sorguladım hayatı cidden neden düzgün adam yok diye. Bu erkekler işine gelmediği için mi böyleler? Yoksa ben mi böyle seçiyorum? Aslında seçmiyorum sadece tanışmak için yaklaşıp olmayınca bırakıyorum evet. Sonuç olarak hepsi değişik hayatları olan kişiler. Acaba beni mi böyleleri buluyor yoksa çoğu insan mı böyle olmuş? Hep bir yalancılık hep bir ortam sevme hep bir garip arkadaşları olanlar beni buluyor. Ya hep düzeltmek zorunda kalıyorum ya da istemezsem bırakıyorum ama hep bir sorunları oluyor tanıştığım insanların. düzeltmem gereken insanlar oluyor yani şunu yapma bunu yapma diyesim geliyor. Ya kız arkadaşı çok olur koparmaya çalışırım sonunda paranoyak olurum, ya bu çocuk gibi arkadaşlarına tapar ama iyi insanlar değildir arkadaşları hep böyle yani. Hep bir hepi var tanıştığım insanların. Düzeltmek istemiyorum ama kafama göre de bulamıyorum. Hani bu sorunlar da sonradan düzelecek şeyler de değil. Acaba ben mi çok şey istiyorum diyorum bazen ya da benim acaba çok mu kırmızı çizgim var diye düşündüm bugün uzun uzun. Ama bu çizgileri görmezden gelsem ben deliririm herhalde. böyle insanları ufakta olsa hayatıma soksam karalar bağliyorum yine aynı oldum depresif oldum birden. Niye kimse öncelik haline getirmekten kaçınıyor?