Neden hep böyle ?

Şükredin böyle bir dengesizden kurtulmuşsunuz... yoksa içinde bulunduğunuz ikilem daha uzun vadeli olacaktı... belki de daha büyük acılar yaşayacaktınız... ne olduğunu baştan anlamışsınız bence birde bu yandan bakın... adamın karaktersiz olduğu o kadar belli ki nişanlanma arefesinde birde size yazıyor... allah nişanlandığı Kıza sabır versin...
ilk öğrendiğimde tepki veremedim zaten sevinsemmi üzülsemmi bilemedim cünkü , ama sonra öyle bi hayal kırıklığı aldıki su yasimda ilkkez böyle oldum nefes alırken bile göğsümde koca bir ağırlık var sanki bu gecsin istiyorum..

Dilinden dürüstlük Allah düsmeyen biriydi oyüzden güvenmistim kafasi karisik diye zamana birakmistim niye benimle oynadiki böyle :mad:
Dilinde dürüstlük varsa kesin dürüst değildir zaten, seni inandırmaya çalışmış. Dürüst olan adam bunu karakterinde belli eder zaten. Ayy sinir oluyorum böyle tiplere ben.

ilk öğrendiğimde tepki veremedim zaten sevinsemmi üzülsemmi bilemedim cünkü , ama sonra öyle bi hayal kırıklığı aldıki su yasimda ilkkez böyle oldum nefes alırken bile göğsümde koca bir ağırlık var sanki bu gecsin istiyorum..
İnanın bana geçiyor geçecekte... sadece olay çok taze bu yüzden yaşadıklarınız çok normal... bu adamla devam etmiş olsaydınız daha çok üzülecektiniz... hep iyi şeyler olsun isteriz karşımızdaki de bizim gibi hissetsin ama ne yazık ki her zaman öyle olmuyor...

Dilinde dürüstlük varsa kesin dürüst değildir zaten, seni inandırmaya çalışmış. Dürüst olan adam bunu karakterinde belli eder zaten. Ayy sinir oluyorum böyle tiplere ben.
Başardıda zaten inandırmayı oyüzden böyle canım yandı..
Allah büyük bundanda almam gereken dersler var demekki , ama rahat nefes alabildiğim günleri özledim onu hic tanimamis olmayi dilerdim...

İnanın bana geçiyor geçecekte... sadece olay çok taze bu yüzden yaşadıklarınız çok normal... bu adamla devam etmiş olsaydınız daha çok üzülecektiniz... hep iyi şeyler olsun isteriz karşımızdaki de bizim gibi hissetsin ama ne yazık ki her zaman öyle olmuyor...
Evet malesef olmuyor...
Payıma düsen üzüntüyü yasamaktan baska carem yok sanırım ağlar ağlar atarım icimden..

Günümüz erkek modeli böyle sanki tip insan ama içinden ne çıkacağını bilemiyoruz

Başardıda zaten inandırmayı oyüzden böyle canım yandı..
Allah büyük bundanda almam gereken dersler var demekki , ama rahat nefes alabildiğim günleri özledim onu hic tanimamis olmayi dilerdim...
Ne kadar sürdü ilişkiniz?

düzenli olarak cok görüsmedik ama toplam olarak 1sene diyebiliriz..
1 sene biri gündemde kaldıysa unutmak zaman alır. Siz bu arada kendinizi yeni insanlara kapatmayın, dışa dönük olmaya çalışın biraz.

Günümüz erkek modeli böyle sanki tip insan ama içinden ne çıkacağını bilemiyoruz

Neden can yakmaya böyle meraklılar bunu anlamıyorum bende!!
istemiyorsa istemiyorum,
istiyorsa burdayim diyebilmeli insan bu korkaklik niye böyle yaparak neoldugunu saniyor anlasam

1 sene biri gündemde kaldıysa unutmak zaman alır. Siz bu arada kendinizi yeni insanlara kapatmayın, dışa dönük olmaya çalışın biraz.
Ahhh oda baska bir konu birileri gelse şans vericem ama olmuyorki kimse yok görünmezim sanki..

Ama hâlâ üzülüyorsunuz anladığım kadarıyla :KK17:
İnsallah unutturacak biri cıkar sizinde karşınıza , konunuzu okuyacağım mutlaka
Yani aklıma geldikçe üzülüyorum tabiki geçmesi zaman alıcak inşallah unutturucak biri çıkar teşekkür ederim sizinde herşey gönlünüzce olur umarım

Yani aklıma geldikçe üzülüyorum tabiki geçmesi zaman alıcak inşallah unutturucak biri çıkar teşekkür ederim sizinde herşey gönlünüzce olur umarım
okudum konunuzu sizinki daha ağır geldi bana Allah sabir versin...
Zaman ,dua engüzel ilac bizde mutlu oluruz elbet birgün benden kücüksünüz birde belki daha cabuk bulursunuz mutlu edecek kisiyi..

Bugün yine cok özledim...
Kac gündür birsey yoktu bugün yine sesini duyasım var :bicak:
gördüğüm herkeste ,duyduğum her seste ondan birsey aradım durdum niye gecmiyo!!!
O mutlu mesut yaşarken ben sürünüyorum :kızgın:

Back
X