• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

neden hep ciddi düşünerek başlayan ilişkilerin sonu gelmez??

gulmelek42

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2010
34
0
36
Adana
yani demek istediğim bi ilşkiye ciddi gözüyle bakarak başlayınca bitito çoğu zaman ama bakalm zamanla olursa olur olmazsa sallarım die başlayanlar ise sürüo hatta evlilikle bitiyo..
1.5 aydr netten tanıştığım bi çocuk vr ilşkimiz çok ii gidiordu ben onun bulunduğu şehre gittim zaten o şehirde okuyorum da annemlere arkadaşları görcem bahanesiyle günübirlik gittim... çok güzel vakit geçirdikk 3 gün falan oldu zaten bu gitme olayı da.. geldm hala devam etti bu romantizm.. aslında hala da devam edio.. dün bi arkadaşının nikah şahidi idi...nikahtan sonra gelin damat erkek arkadaşım ve diğer şaht biyere oturmaya gitmişler bu sözkonusu diğer şahit de yeni atanmış bi öğretmenmiş evlnn arkadaşları istersen yapalm falan demişler.. bu da yok mok demiş ama yine de kafam karıştı senaryolar kutmana gerek yok öle bişe olursa yüzüne sölerim zaten dedi.. ÇOK KAFAMA TAKILDI bu.. ne demek olursa yüzüne sölerim ya ben hep bu korkuyla mı yaşıcm yanii:(((((((

yanlış anlama lütfen nacizane fikrimi söylüyorum. ben olsam bir buçuk ay internette tanışıp yazıştığım ve bir gün gördüğüm bir adama hiç güvenmezdim. insan çevresinde sürekli gördüğü kişilere güvenemiyor böyle hiç güvenilirmi. bana böyle ilişki olmaz gibi geldi açıkçası. yinede sen bilirsin tabiki...

Sen onu neden pof pofluyorsun ki?..Benim bildiğim erkek kızı elinden kaçırmasın diye çaba sarf edip,peşinde koşturur.:3:

1,5 aylık bir ilişki sonuçta.İnternet sonrasında yüz yüze görüşüp evlilik taraftarı olmasını ve hemen evlenme teklifi etmesini beklemek biraz garip olurdu sanırım.Ben eşimle 5 yıl flört ettim.4. yıl evlilik teklif etti ve bu bile bana büyük sürpriz oldu.
Bence zamana bırakın, birbirinizi tanıyın, sevginizden emin olun."Evleneceğiz" diye çeyiz hazırlıklarına ya da büyük umutlara, hayallere dalmadan karşınızdaki kişiyi tanıyın.Doğru insan olup olmadığına karar verin, ailesini tanıyın, ne bileyim eğitimine kültürüne, insanlığına bakın.Diyeceksiniz ki 5 yıl bunlara baksam, sonunda büyük mutluluk, kusursuz evlilik garanti mi? Tabii ki kimse bilemez ama 1,5 aylık bir ilişkiden de evlilik beklentisine girip , üzüntüye düşmek de bence şimdilik çok erken ve gereksiz.

ilşki zaten devam edio kızlr orda bi sorun yok... hemen hadi evlenelm die bi isteğm de yok ama o sölediği çok kafama takıldı yanii biri olursa sölerim falan açıksözlü oldğunu belli etmesi tamam ii hoş ama böle bişe sölemesi çok canımı sıktıı

açıkçası bi de o nikah sonrası kutlamaya gitmdsen hiç ben akşam şurda olacağım hani msn de ya da başka şekilde görüşemeyeceğiz gibi bişe de sölemedi açıkçası ben o gece o kızla tam olarak bişe olmuştur diyemesem de etkilenme ya da vb bişeyler olabileceğini düşünüyrum

açıkçası bi de o nikah sonrası kutlamaya gitmdsen hiç ben akşam şurda olacağım hani msn de ya da başka şekilde görüşemeyeceğiz gibi bişe de sölemedi açıkçası ben o gece o kızla tam olarak bişe olmuştur diyemesem de etkilenme ya da vb bişeyler olabileceğini düşünüyrum

Neden? Her önüne çıkandan etkilecenecek bir yapıda mı ki ? :uhm:

hayır hiç değil hem de.. yani çok emn konuştm gerçi ama tanıdığım kadarıyla değill... ama tüm bu olanlar o gece yani dün geceden sonra olduğu için ilgimi çekti..Allah nası bişeyle deniyo beni bilmiyorum ki pfffffffff:S

Bu kadar üzülme hersey kısmet öncelikle .. Ama iliskiniz daha cok yeni neden ilerisini simdiden düsünüyorsunuz ki? Cok yüz vermissin bu cocuga bence o seni kaybetmekten korkmalı ..:olmaz:

bence 1.5 ayda evlilik konnusuna girme ama çocuğun bişey olursa zaten söylerim demesi benimde kafamı karıştırdı...kafamçokkarıştı . . .ama belkide bu konu için değilde başak birine aşık olursam seni aldatmam haberin olur arkandan iş çevirmem anlamında söylemiş olur ki bu da sana değer verdiğini gösterir sonuçta değer vermese böyle bişeyi söylemez

Back
X