NEDEN HEP KADINLAR ' ALDATILIYORMUŞUM ' HİSSİNE KAPILIYOR ?

Kalp-yolu

Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2016
116
40
13
Arkadaşlar ben 1 yıllık evliyim ve evlılıgımden önce nısanlılık donemımızde normal kıskanclıklarım vardı fakat evlendıkten sonra bu kıskanclık sevıyem tavan yaptı. eşimin her hareketınden her halınden acaba benı aldatıyor mu diye suphelenmeler gıt gıde artıyor. asıl merak ettıgım neden sureklı kadınlar aldatılıyormus hıssıne kapılıyor ? sureklı bır suphe ıcerısındeler ? erkeklerde neden aldatılıyormus korkusu şüphesı yok cok merak edıyorum. sureklı kocalarımızı bız sıkıyoruz. onlar bızı rahatlatmak ıcın bızımle kavga ettıklerınde gene onları sucluyoruz. sızcede oyle degıl mı kızlar ?

kadınlar erkeklere olan sevgılerını ılgılerını daha cok bellı edıyorlar
bizler hep kocalarımıızn etrafında dönuyoruz
onları pofpofluyoruz
bır yere gıderken musade alıyoruz
genelde hayatımızı onlara endekslı yasıyoruz
onlar da bizim davranıslarımızdan ve duygularımızdan emın oluyor
şüphelerı olmuyor

hiç karım benı gun ıcerısınde aramadı dıye trip atan erkek gordunuz mu?
ya da karım benı eskııs kadar sevmıyor dıye dusunen bı erkek
karımın bana ılgısı azaldı dıye dusunen bır erkek
goremezsınız çnk erkekler bu tarz seylere takılmıyor
onlar netler

biz gbi manyak değiller sürekli kocalarını sevgililierini düşünmuyorlar:ukala::ukala:

Erkeğin prtasıyok düşününce direk negatif yönde icraata geçiyo o yüzden düşüncesindne bile uzak duruyorlar galiba. Bide bize güçleri yetiyo ya biz korkumuzdan(!) yapmayız zaten, kafasındalar birazda..

Bana Söyle geliyorki evlendigimiz zaman sahip oldugumuz erkegi artik elde tutmaya calisir gibi bir cabaya giriyoruz korkuyoruz bir nevi .. sevgiliyken ayrilmasi kolayda evliyken degil o sahiplik duygusu daha agir basiyor .

Bence böyle düşünen kadın da var erkek de var. Karşıdakinin verdiği güvene bağlı daha çok. İçimizde bu duyguyu hiç yaşamamış kadın da vardır, her gün yaşayan da.

kadınlar erkeklere olan sevgılerını ılgılerını daha cok bellı edıyorlar
bizler hep kocalarımıızn etrafında dönuyoruz
onları pofpofluyoruz
bır yere gıderken musade alıyoruz
genelde hayatımızı onlara endekslı yasıyoruz
onlar da bizim davranıslarımızdan ve duygularımızdan emın oluyor
şüphelerı olmuyor

hiç karım benı gun ıcerısınde aramadı dıye trip atan erkek gordunuz mu?
ya da karım benı eskııs kadar sevmıyor dıye dusunen bı erkek
karımın bana ılgısı azaldı dıye dusunen bır erkek
goremezsınız çnk erkekler bu tarz seylere takılmıyor
onlar netler

biz gbi manyak değiller sürekli kocalarını sevgililierini düşünmuyorlar:ukala::ukala:

aynen öyle

Arkadaşlar ben 1 yıllık evliyim ve evlılıgımden önce nısanlılık donemımızde normal kıskanclıklarım vardı fakat evlendıkten sonra bu kıskanclık sevıyem tavan yaptı. eşimin her hareketınden her halınden acaba benı aldatıyor mu diye suphelenmeler gıt gıde artıyor. asıl merak ettıgım neden sureklı kadınlar aldatılıyormus hıssıne kapılıyor ? sureklı bır suphe ıcerısındeler ? erkeklerde neden aldatılıyormus korkusu şüphesı yok cok merak edıyorum. sureklı kocalarımızı bız sıkıyoruz. onlar bızı rahatlatmak ıcın bızımle kavga ettıklerınde gene onları sucluyoruz. sızcede oyle degıl mı kızlar ?

5 yıllık ilişkim var hiç böyle bi hisse kapılmadım..karşıdaki adama göre bence bu durum.Güven verip vermemesine göre...yani her kadın aldatılıyorum hissine kapılmaz

Peki sizce ne yapmak gerekıyor bu konuda cunku saplantı halıne gelıyor kıskanclık hastalık olmaya baslıyor. Ve kendı hayatımızı kadınlar olarak kendımız mafedıyoruz. en az eslerımız kadar bızde rahat mı olsak sızce o zaman kı tepkılerı gene aynı olur mu ? Gene rahat olurlar mı ? Bızım rahat olmamız artık normal seyler dısında kıskanmamamız onları rahatsız eder mı ?

Peki sizce ne yapmak gerekıyor bu konuda cunku saplantı halıne gelıyor kıskanclık hastalık olmaya baslıyor. Ve kendı hayatımızı kadınlar olarak kendımız mafedıyoruz. en az eslerımız kadar bızde rahat mı olsak sızce o zaman kı tepkılerı gene aynı olur mu ? Gene rahat olurlar mı ? Bızım rahat olmamız artık normal seyler dısında kıskanmamamız onları rahatsız eder mı ?

Neyden şüphe duyuyosun ki? bi yalanı mı yanlışı mı var? etrafında çok bayan mı var... durduk yere böyle düşünmüyosundur herhalde.

Bende bilmiyorum ama bende yeni evliyken öyle düsünüyordum 1.5 yil sonra gecti bu düsüncelerim. Ama hayir asla aldatmaz demiyorum olabilir insanoglu cig süt emmis artik kafam rahat relax yani beterin beteri var diye düsünüyorum kocasiz da yasiyabilirim sonucta

Bende bilmiyorum ama bende yeni evliyken öyle düsünüyordum 1.5 yil sonra gecti bu düsüncelerim. Ama hayir asla aldatmaz demiyorum olabilir insanoglu cig süt emmis artik kafam rahat relax yani beterin beteri var diye düsünüyorum kocasiz da yasiyabilirim sonucta
Nasıl gectı pekı bende rahatsız oluyorum bu halımden. Sızde oldumu bılmıyorum esımı evde yalnız bırakmak bıle ıstemıyorum.
Calısmak ıstıyorum esımın evde oldugu zamanlarda evde olamayacagım ıcın calısamıyorum nasıl bu suphecılıgı yenebılırım

Nasıl gectı pekı bende rahatsız oluyorum bu halımden. Sızde oldumu bılmıyorum esımı evde yalnız bırakmak bıle ıstemıyorum.
Calısmak ıstıyorum esımın evde oldugu zamanlarda evde olamayacagım ıcın calısamıyorum nasıl bu suphecılıgı yenebılırım

Bunu yenmek icin hic birsey yapmadim kendi olustu. Herseyi kafaya takmamaya calisiyorum. Ben bir yere gidince ve esim evd ekalinca bazen arkadaslarini cagiriyordu disarda cikip para harcamamak icin hepsi bekar ve esim genc arkadaslari da genc ögrenciler. Bende biliyordum mesela evde olduklarini sonra gitdigim yerden erken eve dönüyordum ve allahim cok manyagim evin etrafindan iceriye bakiyordum ışık acik oldugu icin hersey görülüyor ya eve kiz mi getirdiler felan diye. Su anda kendime gülüyorum iste. Hayati kendime zindan etmemek icin böyle bir süphe ile yasanmaz cünkü bide aslinda tedirgin olmak icin bir sebepim de yok

Ozguvensizligin erkeği kadını yok, karim garsonla konustu (galiba sevisecekler) diye kiyamet koparan hastalar da var.

Back
X