NEDEN HEP KADINLAR ' ALDATILIYORMUŞUM ' HİSSİNE KAPILIYOR ?

Bunu yenmek icin hic birsey yapmadim kendi olustu. Herseyi kafaya takmamaya calisiyorum. Ben bir yere gidince ve esim evd ekalinca bazen arkadaslarini cagiriyordu disarda cikip para harcamamak icin hepsi bekar ve esim genc arkadaslari da genc ögrenciler. Bende biliyordum mesela evde olduklarini sonra gitdigim yerden erken eve dönüyordum ve allahim cok manyagim evin etrafindan iceriye bakiyordum ışık acik oldugu icin hersey görülüyor ya eve kiz mi getirdiler felan diye. Su anda kendime gülüyorum iste. Hayati kendime zindan etmemek icin böyle bir süphe ile yasanmaz cünkü bide aslinda tedirgin olmak icin bir sebepim de yok
Haklısın canım. Olacagı varsa oluyor

Nasıl yok ya? Aldatildigindan şüphelendiği için karısını öldürdü haberlerini hiç mi okumuyorsunuz? Peki eşinin burnunu camdan dışarı çıkartmayan erkekler? Kıyafetine karışan, annesine bile göndermeyen erkekler? Sevdiği için mi sizce?
Erkeklerdeki korku olarak değil öfke ve şiddet olarak dışarı çıkıyor. Kadınlar da korkuyor aldatılır mıyım diye. Bir de aldatmayan erkek yok deyip kendini rahatlatanlar var o ayrı.

kadınlar erkeklere olan sevgılerını ılgılerını daha cok bellı edıyorlar
bizler hep kocalarımıızn etrafında dönuyoruz
onları pofpofluyoruz
bır yere gıderken musade alıyoruz
genelde hayatımızı onlara endekslı yasıyoruz
onlar da bizim davranıslarımızdan ve duygularımızdan emın oluyor
şüphelerı olmuyor

hiç karım benı gun ıcerısınde aramadı dıye trip atan erkek gordunuz mu?
ya da karım benı eskııs kadar sevmıyor dıye dusunen bı erkek
karımın bana ılgısı azaldı dıye dusunen bır erkek
goremezsınız çnk erkekler bu tarz seylere takılmıyor
onlar netler

biz gbi manyak değiller sürekli kocalarını sevgililierini düşünmuyorlar:ukala::ukala:
Benim eski sevgilim tam da bu anlattığınız gibiydi.

Erkeklerde de aldatılmak korkusu var .Bunu kadını kısıtlayarak baskıladıklarını sanıyorlar. Kadınlar da aldatıyor ama erkekler çok uyanık olmadıkları için eninde sonunda bir iz bırakıyorlar. Kadınlar daha detaycı ve odaklı oldukları için daha az iz bırakıyorlar ve yakalanmaları daha zor .

bence erkeklerde de var aldatılıyor muyum şüphesi, hatta delilik derecesinde var aldatılmaktan korkup karısına hayatı zindan edenler, öldürenler,

kişinin kendisiyle alakalı bence kadın erkek diye ayırmak zor
Yakın bi ablam anlatmıştı da.. öz babası işe gidermiş.. öğle arası gelirmiş eve perdeler açıldı mı oynama var mı diye milim milim kontrol edermiş.. karısının saçı ıslak mı banyo yapmış mı diye bi de afedersiniz ben ped diyim o zamanlar bez kullanıyolarmış onu kontrol edermiş.. her Allahın günü.. bi gün sofrada 2 yaşındaki çocuğunu kıskanıp çocuğa bıçak fırlatmış annesi atılmış önüne kadının bacağına saplanmış bıçak.. sonra da çok yaşamamış hastalanıp ölmüş zaten.. yaşasaydı bizi öldürürdü o psikopat ruhla der hep..

bir erkegin bu gibi olayları namus davasına donmuyor ama kadının olursa namus devreye giriyor boyle bir algı var bir erkek karısını baska erkeklerden korumaya calısır devamlı kadın tam tersi sen kadına baktın yok kadına yazdın vs vs..erkegin karısının baska bir erkege baktıgından suphelenmesi o evliligi bitirir yuksek ihtimal ve olay farklı yerlere gider ama kadınlar daha affedici capkınlık goruyor devamlı erkekler aldatır erkek bakar hepsi boyle mantıgı yuzunden bu halde herrsey kadınlar yine kendine yapıyor aslında

Kadınlar bu korkusunu duygularıyla belli eder ama erkekler böyle değil direk gücünü kullanıyor, kısıtlamalar, dayak onların savunma mekanizması bu olduğu için buna başvuruyorlar.

Bende de hastalik boyutuna geldi ve careyi psikiyatrik tedavide buldum. Yine de tam anlamiyla kurtulmus sayilmam. Biktim artik bu durumdan. Sinir oluyorum kendime.

Ben böyle bir duygu hiç yaşamadım ama kıskançlıkta kadınlar daha ilerde oldukları fikrine nerden kapıldığınızı merak ettim.
Erkeklerde de çok var hatta hastalık derecesinde olanlar çok.
Öncelikle kendine sonra da karşısındakine güvensizlikten kaynaklanıyor bence.

Valla hiç aklıma gelmez aldatılıyor muyum diye..
Kocamın adamlığına, sadakatine güveniyorum desem tepki alır mıyımki.. Neyse...

Bdv çok okuyorsanız aklınıza gelebilir.
Tvlerde diziler filmler bu konulardan geçilmiyor, herkes birbirini aldatıyor, saçma sapan ilişkiler filan.. Bunlar hep aklımızın bir köşesinde yer ediyor olmalı.
Ondan da olabilir:kahve:

Ben de aldatılıyor hissine kapılmadım

Yani aldatıldığımı sonradan öğrendim, pek emin de değilim. Ayrıntı sormadım.

Ama hep aynı şeyi söylüyom
Benden iyi sevişenini buuu laaaa maaaaaz
Sürünsün pis herif.

Sen de şu profildeki güllü modundan çık, bak ne güzel kadınsın
Fitsin. Seni kaybederse otursun ağlasın

Hayır hiç böyle erkek gördünüz mü diye sormussunuz ya ondan diyorum. Ben gördüm yani. :)
Himmm şimdi anladımmmm :))))
Bnm eşim de öyle bi erkek ama erkeklerin yğzde doksani o bahsettiğim şekilde:)))
Geçmişimde de ben eşim gbi bi adama hiç rastlamadım :))

Ben de aldatılıyor hissine kapılmadım

Yani aldatıldığımı sonradan öğrendim, pek emin de değilim. Ayrıntı sormadım.

Ama hep aynı şeyi söylüyom
Benden iyi sevişenini buuu laaaa maaaaaz
Sürünsün pis herif.

Sen de şu profildeki güllü modundan çık, bak ne güzel kadınsın
Fitsin. Seni kaybederse otursun ağlasın
Wuhuuuuu özgüvenli kadın budur işte :KK9:

Teşekkür ederım arkadaslae güzel yorumlarınız ıcın herkesın yorumunu okudum. Sanırım herkes biraz görüşünde haklı :)

Bence bu kadınların ilgi ve sevgi göstermede daha iyi olmalarıyla alakalı genel olarak. Tabi fazlasıyla kişiden kişiye değişir. Karşı taraf güven vermişse dünyanın öbür ucuna gitse dert etmezsin. Siz de eğer güven sarsıcı bir şey görmediyseniz boşuna yıpratmayın ilişkinizi.

Bilmem, ben hic oyle bir hisse kapilmadim. Cevremde bir cok kisinin de oyle oldugunu biliyorum. Siz bu sekilde dusundugunuz ocin size oyle geliyordur.

eceezgi eceezgi Bu erkekler yapmıyor dıye saydıgın maddelerın hepsını esım sureklı bana yapıyor , bizde bir garıplık var sanırım.Ben onu hıc kıskanmıyorum ona guvenıyorum cok emınım ama o sureklı bana ılgın azaldı ,benı eskısı gıbı sevmıyosun, aramıyosun gun ıcınde yok senı rüyamda görüyorum hep bı erkekle beni aldatıyosun sanırım benım esım benı takıntı halıne getırdı hafta da bır ruyasında bı erkekle benı goruyo sonra da sankı gercekten yasanmıs gıbı sabah gelıp sarılıyo üzülüyo trıp atıyo bence sureklı dusundugu ıcın goruyo ruyayı ama soyle de bısey var bebek oldu ben suan calısmıyorum evdeyım hala neyden kıskanıyosa

Back
X