• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

neden hep suçlu benim ya

Boyle anneler mevcut malesef ,
Akil sagliklari yerinde olmayan toplum icerisinde kaynayip giden kendi hayal dunyasinda yasayan ,cok insan var ,
Zavalli annemde ,annesinden cok cekti ,
15 yasindaki bir bayramini anlatir hep annesi erkek kardeslerine bayramlik almis ,ona almamis ,benim anneannemin vefatina kadar gorduklerim artik bizi isyan ettirmisti ,
annem annesi yuzunen hasta oldu biz hala tedaviye goturuyoruz ,emin olun su an bir cikari olmasa sizi aramazdi ,
Uzak durun umursamayin ,agzinizla kus tutsaniz yaranamazsinz ,akil ve beden sagliginiz yerinde olsunki siz evladiniza faydali olun ,
Cocugunuz icin yasayin ,
Erkek kardeşime kız bulmamı istiyorlar
Menfaatleri o.

Sizin bebeğiniz olacak ona odaklanın, hamilelik çok güzel bir süreç çok özel.:KK36: Biliyorum demesi kolay yapması zor ama düşünmeyin bunları. Bebeğinize hazırlıklar yapın, gün sayın. Boşverin sizi suçluyor işte, hala suç bende olabilir mi demiyor. Böyle bir insanla görüşüp de ne yapacaksınız hem de hamile olduğunuzu bile bile üzüyor. Mektubuna cevap bile vermeyin, ulaşamasın size. Allah'a havale edip yolunuza devam edin. Allah analı babalı büyütsün:KK46:

Kızım olacak inşallah :)
En son ben hamile iken yine eşim il dışında iken beni tek başıma bırakıp kardeşime gitti. Düşük riskimin olduğuna dair 4 ayrı raporum olduğunu bile bile göre göre. Çok kırıldım. Çok. . Mektup yazmasının tek nedeni de kendine iyi süsü vermek . Vicdanını rahatlatmak

İlk hamileliğiniz mi? Bu hamileliğinizde mi bıraktı sizi?

u
Taa kucuklugumden beri evlat ayrımı yaptığı için , hep erkek kardeşimle uyuyup beni ittigi için , küçükken soğuk taşlara yatayim hasta olayım da benimle azıcık ilgilensin diye uğraştığım annem hiç değişmedi. Hep evlat ayrımı yaptı.
Bende kafayı duvara çarpa çarpa en sonunda akillandim görüşmemë kararı aldım yaklaşık 1 senedir görüşmedim hiç. Bana mektup yazmış sen aileni disladin diye.. ben kimseyi dislamadim. Onlar beni disladilar hep. Bende kendimi korumak icin dogacak bebegimi huzursuzluktan uzak tutmak icin gorusmedim. Anladım ki bu kadın hayatı boyunca hep beni suçladı ve devam edecek. . Üzüldüm sadece paylaşmak istedim. .

Sen de annene mektup yaz, içini dök. Hastalıkların çoğu, sıkıntıları içine atmaktan oluyor. İçinde saklama, yaz gitsin. Ben olsam ben sizi dışlamadım çocukluktan beri siz beni hep dışladınız, şimdi karşılığını görüyorsunuz derdim. Yazarsan hepimize dokunan taşa yatma detayını da mutlaka ekle. Suçlanan değil suçlayan olmak için her türlü hakka sahipsin.

u

Sen de annene mektup yaz, içini dök. Hastalıkların çoğu, sıkıntıları içine atmaktan oluyor. İçinde saklama, yaz gitsin. Ben olsam ben sizi dışlamadım çocukluktan beri siz beni hep dışladınız, şimdi karşılığını görüyorsunuz derdim. Yazarsan hepimize dokunan taşa yatma detayını da mutlaka ekle. Suçlanan değil suçlayan olmak için her türlü hakka sahipsin.
Hicbirsey değişmez ki
Defalarca söyledim. Asla kendinde bi suç aramiyo

Taa kucuklugumden beri evlat ayrımı yaptığı için , hep erkek kardeşimle uyuyup beni ittigi için , küçükken soğuk taşlara yatayim hasta olayım da benimle azıcık ilgilensin diye uğraştığım annem hiç değişmedi. Hep evlat ayrımı yaptı.
Bende kafayı duvara çarpa çarpa en sonunda akillandim görüşmemë kararı aldım yaklaşık 1 senedir görüşmedim hiç. Bana mektup yazmış sen aileni disladin diye.. ben kimseyi dislamadim. Onlar beni disladilar hep. Bende kendimi korumak icin dogacak bebegimi huzursuzluktan uzak tutmak icin gorusmedim. Anladım ki bu kadın hayatı boyunca hep beni suçladı ve devam edecek. . Üzüldüm sadece paylaşmak istedim. .

Evet ilk hamileliğim. Bunda bıraktı .

Bir sene olmamıştır o zaman siz görüşmeyeli. En fazla 6-7 ay olmuştur. 1 sene görüşmeseniz çocuğunuz şimdiye doğmuş olurdu.

Kendinizi yıpratmayın. Önemli olan sizin mutluluğunuz. Kimseye hesap vermek zorunda değilsiniz. Baş edemezseniz de iyi bir psikologla görüşürseniz rahatlarsınız.

Back
X