Neden hep yalnızım

Balans

.
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2010
945
8
116
evet kızlar düşünüyormda benim neden hiç doğru dürüst ilişkim olmadı? bilemiyorum herzaman ciddi bir yapım olduğu söylenir güzellik derseniz göreceli kavram ama eline yüzüne bakılır biriyim. ama hiç bir erkek çıkma teklif etmedi lisedeyken falan zaten bende istemedim çıkmayı. üniversitede olmasın dedim işimi bulunca yapacaklarım vardı ailemin borçları ödenecek ev alınacak falan filan herşey halloldu yaş 28 ama galiba tren de kaçtı. ne bir talip nede bakan var. çıktığım 2 öğretmen oldu ikisiylede 1 er hafta görüştük. ilişki konusunda cilveli bir yapım yok sürekli aramam yada ne bileyim nazlanamam bekli ondan başlamadan bitti. bu dünyada yalnız kalmak istemiyorum. inşallah benimde hayatımda biri olur ve hayırlı bir yuva kurarım dualarınız beklerim.

Allah hakkınızda hayırlı olanı versin inşallah. sizi anlıyorum , şöyle bişey var güzellik , görgü tahsil v.s herşey bir tarafa erkeklerin beğendiği kızlar genelde kendini çaktırmadan sevdiren tipler oluyor. yani her insanın kendine özgü bir albenisi var. Bir bakıyorsunuz bayağı şişman yada ciddi ciddi çirkin bir kadın yakışıklı bir erkeği kendine aşık etmiş ve nikah masasına oturtmuş. karakter açısından oturmuş bir yaştasınız ama ikili ilişkilerde mutlu bir kadını kendinize örnek alabilirsiniz. umarım yararlı olabilmişimdir sevgiler.

tşk ederim fikirlerin için. çevremde beni zamanla tanıyan erkekler göründüğüm gibi biri olmadığım falan söylerler tabi hepside benden 3-4 yaş küçük yaşıtlar evlendi. onlardan teklif edenler oldu ama hem yaş hemde meslek olarak denkli yok acaip uçurum var. bende riski sevmem.

Herşeyde Bir Hayır Vardır..
Demek ki Bununda Zamanı Var..

o zaman sende benim gibi biraz sert görünüyorsun dışardan bakınca.bekarken bende de vardı bu durum o yüzden konuya cvp yazma gereği duydum. Artık nasıl görünüyorsam dışardan kimse yanıma yaklaşmaya cesaret edemezdi. Sizin için yaş 28 olduğundan henüz iş işten geçmemiş aslında. biraz sosyal olabilirseniz, katıldığınız ortamlarda yumuşak görünmeye çalışın. insanlar sizinle iletişim kurmak için bahane aradığında onlarla kasmadan konuşun ve rahat olun, herkesin sizin gibi bir insan olduğunu da unutmayın derim.sizi tanımıyorum belkide çok sosyal ve güleryüzlüsünüz ama yazdıklarım varsayım tabi nacizane fikirlerim bunlar umarım işinize yarar.

ilişkilerde sosyallik ve çevrede çok önemli ben şuan o kadar yoğunumki dışarıya çıkmayı hiç istemiyorum aylardır evde yatarak vakit geçiriyorum işten yorgun geldiğim için. sonra arkadaş çevremde yenilik yok öyle kızlı erkekli takılma yeni yeni dostluklar edinme olayımız yok yani. inşallah bu ay sonunda işimi değiştireceğim yeni hayatıma daha umutla bakıyorum belki aradığım insanı bulurum

bence yaşınız daha genç, ayrıca da anneciğim hep durur durur turnayı gözünden vurursun, der böyle durumlarda. umarım sizin için de aynı şey geçerli olur :)

../Diyorsun ki şimdi yalnızlığı da öğrenir insan
Mesele yalnızlık değil, insanı kimin yalnız bıraktığı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…