Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vallah bende anlamiyorum
Diğer konusunda madem öyle ağrı kesici iç kocan istediği zaman gidersin dr.a dediğim içinde çemkirdi bana, dalga geçiyormuşum
İyide sana kocanı takma dr.a git sağlık bu diyenlerede sürekli bahaneler üretip cevap yazdın, banada benle dalga geçiyorsun diye yazdın. Tam olarak ne bekledi ben anlamadım. Bizmi kalkıp getirelim dr.a, ha adam izin verecekse getirelim oda sorun değilde. Anladım kadarıyla onuda istemiyor. Ozaman neden konu açıyor insanlardan fikir istiyor. Çözebilen banada anlatsın gerçekten.
Kimisi sever anlatsın. Çözüm değil ki istenen. Baksanıza çocuğa bile baban bizi üzüyor gidelim mi demis. Ne desin çocuk?vallah bende anlamiyorum
Diğer konusunda madem öyle ağrı kesici iç kocan istediği zaman gidersin dr.a dediğim içinde çemkirdi bana, dalga geçiyormuşum
İyide sana kocanı takma dr.a git sağlık bu diyenlerede sürekli bahaneler üretip cevap yazdın, banada benle dalga geçiyorsun diye yazdın. Tam olarak ne bekledi ben anlamadım. Bizmi kalkıp getirelim dr.a, ha adam izin verecekse getirelim oda sorun değilde. Anladım kadarıyla onuda istemiyor. Ozaman neden konu açıyor insanlardan fikir istiyor. Çözebilen banada anlatsın gerçekten.
Ama onu yazıncada hep sizin gibiler yüzünden insanlar hayatdan soğuyor dedi bana. Dalga geçmişim çünkü. Sanki dalga geçilmeyecek gibide ben ciddi cevap vermemişim gibi. HayretHakverecegiz. Canım benim o senin kocandır alttan al, ya senden ayrılırsa o zaman ne yaparsın? Sus, cevap verme falan denmesini bekliyor bu tarz kadınlar bence. Kendileri gibi ezik kadınlar arıyorlar bence yanlarına
Kimisi sever anlatsın. Çözüm değil ki istenen. Baksanıza çocuğa bile baban bizi üzüyor gidelim mi demis. Ne desin çocuk?
Seviyor bazıları böyle dramatik dramatik eski türk filmi gibi yaşamayı.
Burda ki kimsenin elbet garantisi yokMerhaba, hayatta hiç kimsem yok annem babam kardeşim dayım teyzem yapayalnızım şurda ilk defa derdimi açıyorum 30 yaşındayım gresunluyum şuana kadar kimseyi arkadaş dost edinmedim evliliğime başlarken zevk sefa ugruna değil beni zorla başka birileriyle evlendirip başlarından atmaya çalıştılar beni anlayanları tenzih ediyorum okadar acımasızca yorumlar yazıyorsunuz ki siz hiç hayatta birşeyler yaşamadınız mı.? Herşeyi iki kelime ile hallediyorsunuz evet baskı altındayım markete parka gitme özgürlüğüm dahi yok ama istesem boşanırım evet kızımla konuştum kızım baban bizi üzüyor bu evden gidelim mi dedin çocuk babasını seviyor siz bunada bahane dersiniz iki lafınızdan birisi boşan şöyle tip kadınsın böyle tip kadınsın neden bulundugunuz yerde şanslısınız diye empati yapamıyorsunuz birgünlüğüne yer değiştirelim sizin konumunuzda konuşması epey kolay ama birde yorgunluğumu herşey den vazgeçmiş durumumu göz önünde bulundurun belki yaşınızdan belki tarzınızdan çok aşagılıyorsunuz insanları peki sizin birgün o konuma düşmeyeceğinizin garantisi varmı ?
Bazılarınız okadar içten ki sımsıkı sarılasım geliyor ama bazılarınızın kalbi taşlaşmış benim s*x için devam ettiğimi yazıyorsunuz oysa eşimle hergün kavga ediyorum ben bu yüzden özelimi çok yazayım dedikçe olur olmaz sallıyorsunuz. Herşeyi s*x e baglıyorsunuz yok evlenirken nasıl evlenmişim onun için evlenmişim nasıl bir hayal dünyanız varda içinde kayboluyor sunuz. Buraya çok ciddi anlamda üzülen insanlar dertleşmek isterken nasılda dalga geçiyorsunuz. Çok yazık.
Merhaba, hayatta hiç kimsem yok annem babam kardeşim dayım teyzem yapayalnızım şurda ilk defa derdimi açıyorum 30 yaşındayım gresunluyum şuana kadar kimseyi arkadaş dost edinmedim evliliğime başlarken zevk sefa ugruna değil beni zorla başka birileriyle evlendirip başlarından atmaya çalıştılar beni anlayanları tenzih ediyorum okadar acımasızca yorumlar yazıyorsunuz ki siz hiç hayatta birşeyler yaşamadınız mı.? Herşeyi iki kelime ile hallediyorsunuz evet baskı altındayım markete parka gitme özgürlüğüm dahi yok ama istesem boşanırım evet kızımla konuştum kızım baban bizi üzüyor bu evden gidelim mi dedin çocuk babasını seviyor siz bunada bahane dersiniz iki lafınızdan birisi boşan şöyle tip kadınsın böyle tip kadınsın neden bulundugunuz yerde şanslısınız diye empati yapamıyorsunuz birgünlüğüne yer değiştirelim sizin konumunuzda konuşması epey kolay ama birde yorgunluğumu herşey den vazgeçmiş durumumu göz önünde bulundurun belki yaşınızdan belki tarzınızdan çok aşagılıyorsunuz insanları peki sizin birgün o konuma düşmeyeceğinizin garantisi varmı ?
Bazılarınız okadar içten ki sımsıkı sarılasım geliyor ama bazılarınızın kalbi taşlaşmış benim s*x için devam ettiğimi yazıyorsunuz oysa eşimle hergün kavga ediyorum ben bu yüzden özelimi çok yazayım dedikçe olur olmaz sallıyorsunuz. Herşeyi s*x e baglıyorsunuz yok evlenirken nasıl evlenmişim onun için evlenmişim nasıl bir hayal dünyanız varda içinde kayboluyor sunuz. Buraya çok ciddi anlamda üzülen insanlar dertleşmek isterken nasılda dalga geçiyorsunuz. Çok yazık.
Malesef şu bi gerçek kadının kadına yaptığını kimse kimseye yapmıyor yazdiklarinizin çoğuna katılıyorum burda bu konulara çok yorum yapmıyorum ama yorumların %90 'ni okuyorum çoğu kez hem cinslerimden utanıyorum taktir ettiğim çoğu kişide var ama malesef buraya konu açınca yardımcı olmak yerine önyargılı davranan insan çok sıkmayın canınızı derdinizmi var gidin denize anlatın hayvana anlatın insana dert anlatılmazMerhaba, hayatta hiç kimsem yok annem babam kardeşim dayım teyzem yapayalnızım şurda ilk defa derdimi açıyorum 30 yaşındayım gresunluyum şuana kadar kimseyi arkadaş dost edinmedim evliliğime başlarken zevk sefa ugruna değil beni zorla başka birileriyle evlendirip başlarından atmaya çalıştılar beni anlayanları tenzih ediyorum okadar acımasızca yorumlar yazıyorsunuz ki siz hiç hayatta birşeyler yaşamadınız mı.? Herşeyi iki kelime ile hallediyorsunuz evet baskı altındayım markete parka gitme özgürlüğüm dahi yok ama istesem boşanırım evet kızımla konuştum kızım baban bizi üzüyor bu evden gidelim mi dedin çocuk babasını seviyor siz bunada bahane dersiniz iki lafınızdan birisi boşan şöyle tip kadınsın böyle tip kadınsın neden bulundugunuz yerde şanslısınız diye empati yapamıyorsunuz birgünlüğüne yer değiştirelim sizin konumunuzda konuşması epey kolay ama birde yorgunluğumu herşey den vazgeçmiş durumumu göz önünde bulundurun belki yaşınızdan belki tarzınızdan çok aşagılıyorsunuz insanları peki sizin birgün o konuma düşmeyeceğinizin garantisi varmı ?
Önceki konuyu bilmiyorum,
Dikkatimi çeken şey hakkında yazip gidiyorum.
Neden hayatınızın nasil yönlenecegi konusunu kızınıza yüklüyorsunuz?
Kızıma sordum ne ya?
Kızınız kendisi için yada sizin icin neyin dogru oldugunu bilecek yasta, olgunlukta ve tecrubede mi?
Yarın obur gun bir şey olduğunda Kizim ben sana sormuştum mu diyeceksiniz?
Nasıl bir aklın ürünü şu yaptığınız anlamak mümkün değil.
Olan yine çocuklara olacak.
Şimdi yaşları küçük ayrilmayin diye düşünmeleri normal cünkü çocuk düzen sever ve alternatifi düşünemez
Ileride dusunebilsiginde, bizi nasıl böyle bir aile ortamına mahkum ettin diye, yine size kızacaklar.
Çocuk aklıyla iş yapılmaz.
E Tabiki. Cünkü el kadar bebeler aynı zamanda ilişki uzmanı, ev ekonomisi bilen, eğitim icin alternatifler ureten, aile planlaması yapabilecek kadar harika çocuklar.kızım/oğlum kardeş istedi onun için yaptım gibi birşey buda
Anlamak mümkün değil
allah yardımcınız olsunMerhaba, hayatta hiç kimsem yok annem babam kardeşim dayım teyzem yapayalnızım şurda ilk defa derdimi açıyorum 30 yaşındayım gresunluyum şuana kadar kimseyi arkadaş dost edinmedim evliliğime başlarken zevk sefa ugruna değil beni zorla başka birileriyle evlendirip başlarından atmaya çalıştılar beni anlayanları tenzih ediyorum okadar acımasızca yorumlar yazıyorsunuz ki siz hiç hayatta birşeyler yaşamadınız mı.? Herşeyi iki kelime ile hallediyorsunuz evet baskı altındayım markete parka gitme özgürlüğüm dahi yok ama istesem boşanırım evet kızımla konuştum kızım baban bizi üzüyor bu evden gidelim mi dedin çocuk babasını seviyor siz bunada bahane dersiniz iki lafınızdan birisi boşan şöyle tip kadınsın böyle tip kadınsın neden bulundugunuz yerde şanslısınız diye empati yapamıyorsunuz birgünlüğüne yer değiştirelim sizin konumunuzda konuşması epey kolay ama birde yorgunluğumu herşey den vazgeçmiş durumumu göz önünde bulundurun belki yaşınızdan belki tarzınızdan çok aşagılıyorsunuz insanları peki sizin birgün o konuma düşmeyeceğinizin garantisi varmı ?
Burda ne yazarsanız onun üzerinden yorum yapılıyor. Hatırlarsanız bir konunuzda da sadece birkaç uyeyle bile anlaşmak ne kadar zaman almıştı. Burda sizin hayatınızın bir kısmını bilen sadece birkaç üye var o kadar. Diğerleri beni anlamıyor diye üzülmeyin. Size sert yorum yapılmasının sebebi de bunlara nasıl izin veriyorsunuz diye gözünüz açılsın bırseyler yapin diye. Şu an kırılıyor olabilirsiniz ancak kırılmadan degisemezsiniz ve siz değişmeye başladınız aslında. Yavaş yavaş bırseyler yapmaya başladınız. Önceden dışarda kocanizla kavga edip polisle tehdit edemezdiniz ancak bunu yaptınız. Bu büyük bir adım. Geri adım atmadan yavaş yavas ilerleyin. Siz kendinize güvendikce başkasına bunları diyeceksiniz. Nasil kendini bu kadar ezdirdin diye kizacaksiniz. Bu böyledir. Siz devam edinMerhaba, hayatta hiç kimsem yok annem babam kardeşim dayım teyzem yapayalnızım şurda ilk defa derdimi açıyorum 30 yaşındayım gresunluyum şuana kadar kimseyi arkadaş dost edinmedim evliliğime başlarken zevk sefa ugruna değil beni zorla başka birileriyle evlendirip başlarından atmaya çalıştılar beni anlayanları tenzih ediyorum okadar acımasızca yorumlar yazıyorsunuz ki siz hiç hayatta birşeyler yaşamadınız mı.? Herşeyi iki kelime ile hallediyorsunuz evet baskı altındayım markete parka gitme özgürlüğüm dahi yok ama istesem boşanırım evet kızımla konuştum kızım baban bizi üzüyor bu evden gidelim mi dedin çocuk babasını seviyor siz bunada bahane dersiniz iki lafınızdan birisi boşan şöyle tip kadınsın böyle tip kadınsın neden bulundugunuz yerde şanslısınız diye empati yapamıyorsunuz birgünlüğüne yer değiştirelim sizin konumunuzda konuşması epey kolay ama birde yorgunluğumu herşey den vazgeçmiş durumumu göz önünde bulundurun belki yaşınızdan belki tarzınızdan çok aşagılıyorsunuz insanları peki sizin birgün o konuma düşmeyeceğinizin garantisi varmı ?
Çok doğru. Yüzleşmekten kacilan ne kadar durum varsa cevap varsa illaki birileri o yorumları insanların yüzüne çarpa çarpa anlatıyorlarÇok acımasız gelen yorumlar çoğu zaman insanları duymak istemediği ve yüzleşmeye cesaret edemedikleri. Size burda istediğiniz yorumu yazsak acaba hayatınız gram değişir mi? Ne diyelim? Sabret, mücadele et mi? Yoksa sizin esaret hayatınızdan çıkmanız icin dua mi edelim? Hangisi?
mune üç harfliler forum kurallarına göre yasak diyor konu sahibi olayı yanlış anlamış herhalde ondan olsa gerekS*x ne ya![]()